Jojo8989 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Καλησπέρα, πάντα ήθελα να ασχοληθώ με πληροφορικη ,δυστυχώς έγραψα γύρω στα 13,4 χιλιάδες μορια που δεν με βάζει σε κάποια σχολη πληροφορικής στη Αττική καθώς δεν μπορώ να περάσω επαρχία αφού έχω σπίτι στο Πειραιά.Θα δηλώσω προφανώς οποίες σχολες μπορώ Αττική αφού έχω σπίτι εκεί όμως το ερώτημα μου είναι το εξής.Θα μπορούσα να κάνω μετεγγραφή σε κάποιο τμήμα Πληροφορικής στην Αττική χωρίς να πιάνω μορια για μετεγγραφή εφόσον δεν καλύπτονται οι θέσεις για μετεγγραφές σε ένα τμημα?αν τυχόν υπάρχει η πιθανότητα να γίνει η μετεγγραφή θα με βοηθούσε πολύ. Αν παρόλα αυτά δεν γίνεται θα χρησιμοποιήσω το 10 τοις εκατό του χρόνου μήπως γίνει κανένα θαύμα και περάσω Αιγάλεω πληροφορικη. Θα ήθελα να μου πείτε τρόπους μήπως. Μπορέσω και καταφέρω να μπω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JakeKaufman Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 το καλύτερο που έχεις να κανείς είναι να ξαναδώσεις. με το 10% δεν έχεις πολλές ελπίδες. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JimmysWil Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Αν περασεις στην Τριπολη και πηγαινεις οδικως στα εργαστηρια θα σε ενδιεφερε κατι τετοιο? Επισης στο παρελθον υπηρχαν τμηματα πληροφορικης με 0 μορια μετεγγραφης ψαξε να δεις βασεις μετεγγραφης 2022.Δεν αποκλειεται κατι παρομοιο να συμβει και φετος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jojo8989 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Άρα πρέπει να περάσω πληροφορικη κάπου επαρχία, όμως με το ρίσκο ότι υπάρχει η πιθανότητα να μην ισχύει και φέτος αυτό για τα 0 μορια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shrimpycat Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Καλύτερα να πάρεις το ρίσκο εκτός εάν σου αρέσει κάποια σχολή εντός Αθήνας. Εάν δεν πάρεις μετεγγραφή θα κάνεις μετακίνηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jojo8989 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Α 3 ώρες πριν, shrimpycat είπε Καλύτερα να πάρεις το ρίσκο εκτός εάν σου αρέσει κάποια σχολή εντός Αθήνας. Εάν δεν πάρεις μετεγγραφή θα κάνεις μετακίνηση Όταν λέμε μετακίνηση? Ευχαριστώ πολύ που απαντάς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JimmysWil Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Στην μετακινηση μπορεις να πας σε σχολη του ιδιου πεδιου με την προυποθεση οτι εχεις ποιασει τα μορια για αυτην την σχολη αλλα νομιζω πως δεν ειναι σιγουρη δηλαδη μπορει να την παρεις μπορει και οχι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shrimpycat Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 5 hours ago, Jojo8989 said: Α Όταν λέμε μετακίνηση? Ευχαριστώ πολύ που απαντάς Εάν σου απορρίψουν την μετεγγραφή κανείς αίτηση μετακίνησης για κάποια άλλη σχολή αλλά προϋπόθεση είναι να την πιάνεις και να την έχεις βάλει στο μηχανογραφικό. Άρα εσύ που θες πληροφορική και πες πιάνεις στην Αθήνα λογιστική στο Αιγάλεω. Θα κάνεις μηχανογραφικό και θα δηλώσεις επαρχία πληροφορική (προσοχή στην αντιστοιχία και τον κόφτη 2750) και μετά θα δηλώσεις λογιστική Αιγάλεω. Περνάς πληροφορική στην επαρχία κανείς αίτηση μετεγγραφής. Εάν απορριφθεί κάνεις μετακίνηση στο τμήμα λογιστικής Αιγάλεω. Διάβασε καλά το ΦΕΚ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
truman2193 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Νομίζω αξίζει μια προσπάθεια για μεταγραφή, ειδικά πλέον που τις έχουν φτιάξει έτσι ώστε να τελείωνει η διαδικασία νωρίς(απο αρχές Οκτώβρη). Αλλιώς δεν θεωρώ πώς θα ήταν δύσκολο για ένα παιδί που έγραψε 13,5χιλ με σχολείο να γράψει και 16 και 17 δεύτερη χρονιά χωρίς σχολείο. Οπότε θα σου έλεγα να κάνεις την αίτηση σου για μεταγραφή, κι αν δεν βγεί απο Οκτώβρη ξαναρχίζεις προετοιμασία και δίνεις το 2024. Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2023 από truman2193 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
conne Δημοσ. Τρίτη στις 10:39 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 10:39 μμ Ξανανοίγω λίγο το θέμα, για να σας κάνω μια ερώτηση.Ειμαι στο δηπαε σινδο πρωτοετής στο τμήμα Μηχανικών Παραγωγής και διοίκησης. Η σχολή αυτή δεν έχει με καμία άλλη αντίστοιχη σχολή αντίστοιχηση. Θέλω να κάνω μετακίνηση στις Σέρρες πληροφορική που την είχα δηλώσει και πιάνω τα μόρια. Όμως μου λένε ότι αφού η σχολή που είμαι τώρα είναι '' ορφανη'' δεν θα μου ανοίξει το πεδίο για μετακίνηση.Αν έκανα αίτηση για μεταγραφή σε ίδια σχολή το καταλαβαίνω αυτό.. Αλλα ζητάω μετακίνηση σε άλλη εντελως σχολή.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
julypickles Δημοσ. Τετάρτη στις 08:12 πμ Share Δημοσ. Τετάρτη στις 08:12 πμ 9 ώρες πριν, conne είπε Ξανανοίγω λίγο το θέμα, για να σας κάνω μια ερώτηση.Ειμαι στο δηπαε σινδο πρωτοετής στο τμήμα Μηχανικών Παραγωγής και διοίκησης. Η σχολή αυτή δεν έχει με καμία άλλη αντίστοιχη σχολή αντίστοιχηση. Θέλω να κάνω μετακίνηση στις Σέρρες πληροφορική που την είχα δηλώσει και πιάνω τα μόρια. Όμως μου λένε ότι αφού η σχολή που είμαι τώρα είναι '' ορφανη'' δεν θα μου ανοίξει το πεδίο για μετακίνηση.Αν έκανα αίτηση για μεταγραφή σε ίδια σχολή το καταλαβαίνω αυτό.. Αλλα ζητάω μετακίνηση σε άλλη εντελως σχολή.. Δεν ισχύει αυτό που λέει, μετακίνηση μπορείς να κάνεις εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις , στις Σέρρες σίγουρα υπάρχουν κενές θέσεις από την μετεγγραφή. ΑΛΛΑ κοίτα μια στιγμή το ΦΕΚ εάν υπάρχει περιορισμός για το που θα πρέπει να είναι η μόνιμη σου κατοικία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα