Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας , επιασα για πρωτη φορα δουλεια στις 8,9,2022 και θα ηθελα να κανω μια ερωτηση

Τι ειναι το επιδομα αδειας και ποτε το παιρνουμε ; επισης ποσο δικαιουμε ;

το εργοστασιο που δουλευω θα κλεισει μια βδομαδα την εβδομαδα του 16βγουστου

ευχαριστω

Δημοσ.
On 11/07/2023 at 11:55, xorotaktis said:

Καλησπερα σας , επιασα για πρωτη φορα δουλεια στις 8,9,2022 και θα ηθελα να κανω μια ερωτηση

Τι ειναι το επιδομα αδειας και ποτε το παιρνουμε ; επισης ποσο δικαιουμε ;

το εργοστασιο που δουλευω θα κλεισει μια βδομαδα την εβδομαδα του 16βγουστου

ευχαριστω

Λογικά θα πάρεις το ποσό που σου αναλογεί στο τέλος της χρονιάς. Και εμένα τον πρώτο χρόνο που έπιασα δουλειά μου το έβαλαν στο τέλος μαζί με δώρο χριστουγέννων

Δημοσ.
Στις 12/7/2023 στις 1:30 ΜΜ, logokrimenos είπε

Λογικά θα πάρεις το ποσό που σου αναλογεί στο τέλος της χρονιάς. Και εμένα τον πρώτο χρόνο που έπιασα δουλειά μου το έβαλαν στο τέλος μαζί με δώρο χριστουγέννων

Αυτό συμβαίνει στις προσλήψεις που γίνονται στους πρώτους μήνες του έτους. 

Δημοσ.
Στις 12/7/2023 στις 1:30 ΜΜ, logokrimenos είπε

και μενα ετσι εγινε ενω προσληφθηκα 18 ιουλιου του 22 και μπηκε στο τελος του ετους, ειχα ορισμενου χρονου συμβαση

Δημοσ.

Βασικά ο ts βρίσκεται στο 2ο ημερολογιακό έτος σύμφωνα με αυτά που γράφει οπότε παίρνει κανονικά όλο το επίδομα αδείας που δικαιούται και είναι το 50% του μισθού ή 13 ημερομίσθια (βλέπε άρθρο που παρατέθηκε)

Δημοσ.

ΑΡΕ ΕΠΙδομα θα το παρω ολοκληρο ; που ειναι μεγιστο τα 13 ημερομισθια η μονο για 4 μερες που θα παρω αδεια τον αυγουστο ;

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε περίπου σε πόσο διάστημα γίνεται η πληρωμή του επιδόματος από την ημέρα της απόφασης πληρωμής?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...