Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
On 14/08/2023 at 13:02, vins said:

Δούλεψε υπερωρίες χθες το εργαλείο 😁

Ζυγούρι παιδάκι πάνω, πατατούλες με προβατίνα κάτω και στο πλάι λίγες φτερούγες. 

Πιο πριν μπήκαν μελιτζάνες και πιπεριές φλωρινης για το μεζέ. 

IMG_3182.jpeg

Καλλιτέχνη μου αποο κάτω οι πατάτες για τα ζουμάκια, τπτ χαμένο

Γεύση και LDL στα ύψη

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
46 minutes ago, sndev said:

Καλλιτέχνη μου αποο κάτω οι πατάτες για τα ζουμάκια, τπτ χαμένο

Γεύση και LDL στα ύψη

Ή κάνουμε ή δεν κάνουμε ντε 😂

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, vins είπε

Καλημέρα φίλε! Δεν την έχω δουλέψει και πολύ γιατί είμαι από δω κι από κει. Όσο την δούλεψα είμαι απολύτως ευχαριστημένος. Δεν μπορώ να εκφέρω άποψη για μακροζωία κλπ. Φαίνεται να μοιράζεται κάποια parts με pit boss, όποτε με έκανε να αισθάνομαι και λίγο πιο ασφαλής (κυρίως στο θέμα του controller που μπορεί στο μέλλον να failάρει). Εγώ την είχα πάρει έμμεσα κάτω από 300€ όποτε θεωρώ ότι σε αυτά τα επίπεδα τιμης δεν μπορείς να πάρεις κάτι «καλύτερο». Ζυγίζεις και αποφασίζεις. Απλά να ξέρεις για τι ψησιματα/καπνισματα την παίρνεις. 

Ωραία ωραία, και μια τελευταία ερώτηση: καπνίζει με το πελετ που την τροφοδοτείς για να γίνει η καύση ή θέλει έξτρα καπνό μέσα; Γιατί είδα διάφορα βίντεο που είχαν μέσα πάνω στις σχάρες κύλινδρο με πελετ 🤔

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
On 16/11/2023 at 14:49, gpasxa said:

Ωραία ωραία, και μια τελευταία ερώτηση: καπνίζει με το πελετ που την τροφοδοτείς για να γίνει η καύση ή θέλει έξτρα καπνό μέσα; Γιατί είδα διάφορα βίντεο που είχαν μέσα πάνω στις σχάρες κύλινδρο με πελετ 🤔

Τώρα το είδα τυχαία, δεν είχε έρθει ειδοποίηση 🤷‍♂️

Εχω καπνίσει και με το ίδιο το πελετ και με εξτρα κύλινδρο. Σίγουρα υπάρχει διαφορα με τον εξτρα κύλινδρο καθώς γλιτώνεις και χρόνο πχ το έχεις σε μεγαλύτερη θερμοκρασία και όχι στη χαμηλότερη του καπνίσματος και έχεις και πιο σταθερή παροχή καπνού και όχι άναψε σβήσε από τον καυστήρα των πελετ. 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 4/12/2023 στις 1:24 ΜΜ, vins είπε

Τώρα το είδα τυχαία, δεν είχε έρθει ειδοποίηση 🤷‍♂️

Εχω καπνίσει και με το ίδιο το πελετ και με εξτρα κύλινδρο. Σίγουρα υπάρχει διαφορα με τον εξτρα κύλινδρο καθώς γλιτώνεις και χρόνο πχ το έχεις σε μεγαλύτερη θερμοκρασία και όχι στη χαμηλότερη του καπνίσματος και έχεις και πιο σταθερή παροχή καπνού και όχι άναψε σβήσε από τον καυστήρα των πελετ. 

Παρήγγειλα και γω σήμερα τη landon Αφού την είχε σε καλή τιμή το πρακτικερ.  Μπορείς να μου πεις περίπου τι κατανάλωση έχει σε πελλετ? Γιατί τα είδα λίγο τσιμπημενα αυτά που είναι για κάπνισμα.  Υπάρχει πιο φτηνή επιλογή?

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Την είχα πάρει και εγώ το καλοκαίρι αλλά ξεκίνησα να τη δουλεύω τώρα το χειμώνα που κλείσανε τα παράθυρα :) . 

Η κατανάλωση δεν είναι στανταρ, ποικίλλει ανάλογα με τη θερμοκρασία που έχεις βάλει στόχο, οπότε ανάλογα για τι χρήση τη θες, καίει και ανάλογα. Εγώ μέσα στις γιορτές κάπνισα και έψησα μοσχάρι ελιά, χοιρινή πορκέτα, μοσχαρίσιες μπριζόλες, γιουβέτσι στο πήλινο και ζαρκάδι στο πήλινο και έφαγα περίπου 4 κιλά πέλετ για 15-16 ώρες χρήσης (χοντρικά). 

Έχω ψήσει πίτσες, κρεατικά, κιμάδες, κοτόπουλα πεταλούδα, ρολλάκια και όλα τα παραπάνω, έχω πάρει και grill grates για να αυξάνω λίγο παραπάνω τη θερμοκρασία όταν θέλω ή τη δουλεύω σε συνδιασμό με μαντεμένιο τηγάνι για μεγαλύτερες θερμοκρασίες, παράπονο δεν έχω, για τα 330 της ευρώ κάνει καταπληκτική δουλειά μέχρι τώρα.

20231105_155800_2.jpg

20231217_150924_2.jpg

20231225_104859_2.jpg

• Like 6
Δημοσ.
45 minutes ago, El_ninio said:

Την είχα πάρει και εγώ το καλοκαίρι αλλά ξεκίνησα να τη δουλεύω τώρα το χειμώνα που κλείσανε τα παράθυρα :) . 

Η κατανάλωση δεν είναι στανταρ, ποικίλλει ανάλογα με τη θερμοκρασία που έχεις βάλει στόχο, οπότε ανάλογα για τι χρήση τη θες, καίει και ανάλογα. Εγώ μέσα στις γιορτές κάπνισα και έψησα μοσχάρι ελιά, χοιρινή πορκέτα, μοσχαρίσιες μπριζόλες, γιουβέτσι στο πήλινο και ζαρκάδι στο πήλινο και έφαγα περίπου 4 κιλά πέλετ για 15-16 ώρες χρήσης (χοντρικά). 

Έχω ψήσει πίτσες, κρεατικά, κιμάδες, κοτόπουλα πεταλούδα, ρολλάκια και όλα τα παραπάνω, έχω πάρει και grill grates για να αυξάνω λίγο παραπάνω τη θερμοκρασία όταν θέλω ή τη δουλεύω σε συνδιασμό με μαντεμένιο τηγάνι για μεγαλύτερες θερμοκρασίες, παράπονο δεν έχω, για τα 330 της ευρώ κάνει καταπληκτική δουλειά μέχρι τώρα.

20231105_155800_2.jpg

20231217_150924_2.jpg

20231225_104859_2.jpg

Φοβερός!!! Μπράβο φίλε

• 1 χρόνο αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...