sndev Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 54 minutes ago, vins said: @sndev Ήθελα σήμερα να κάνω τίποτα, αλλά με τέτοια ζέστη γίνεται καλό το κρέας και ηλιοθεραπέ 😂 Έπρεπε να το απλωνες από βράδυς στη πλάκα στη ταράτσα κ δίπλα ένα φιδάκι για τις σκνιπες. Spoiler Να καπνίσει. Το βράδυ σήμερα θα έτρωγες κ θα ταν μούρλια αλλά δεν προνοοεις. Ολα εγώ πχια;; Πέταξες τα λευτα σου ενώ γίνεται έτσι απλά η δουλειά σου με 2 ερω από το μασουτη παίρνεις εξάδα τρως κ.δε σου πίνουν το αίμα.
plasTOST Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, vins είπε @sndev Ήθελα σήμερα να κάνω τίποτα, αλλά με τέτοια ζέστη γίνεται καλό το κρέας και ηλιοθεραπέ 😂 Υπάρχει η λύση να ψήσεις αργά το βράδυ προς ξημερώματα! Ξέρεις τι ωραία που είναι με μία μπύρα στο χέρι μέσα στην ηρεμία; !!!! 2
vins Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 3 minutes ago, SagoniasSlutRos said: Bαλε μωρε κανε κατι να δουμε τι κανει το εργαλειο. Φίλε βγήκα 7 το πρωί αποφασισμένος στο μπαλκόνι και είχε ήδη 30+ βαθμούς 😂 Το θέμα είναι ότι αν το έβαζα να καπνίσει δε θα μπορούσα να ανοίξω το ac στο δωμάτιο που δουλεύω γιατί η εξωτερική μονάδα είναι κοντά και θα με τσίκνιζε κι εμένα, όποτε θα δούμε αύριο πως θα ειμαστε 2 minutes ago, plasTOST said: Υπάρχει η λύση να ψήσεις αργά το βράδυ προς ξημερώματα! Ξέρεις τι ωραία που είναι με μία μπύρα στο χέρι μέσα στην ηρεμία; !!!! Δε νομίζω αν θα έχει και πολύ ηρεμία αν τσικνίζεται μέσω ac και η γυναίκα μου που θα κοιμάται μεσα 😂 Γενικα πρέπει να κοιτάξω το positioning. Πάντως βγάζει αρκετή ζέστη τώρα το καλοκαίρι. Επισης καλόμαθα με την υγραερίου που δε μύριζε τίποτα στο άναμμα κλπ. Αλλά έχει άλλη χάρη η τσίκνα 😄 1
plasTOST Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 4 λεπτά πριν, vins είπε Φίλε βγήκα 7 το πρωί αποφασισμένος στο μπαλκόνι και είχε ήδη 30+ βαθμούς 😂 Το θέμα είναι ότι αν το έβαζα να καπνίσει δε θα μπορούσα να ανοίξω το ac στο δωμάτιο που δουλεύω γιατί η εξωτερική μονάδα είναι κοντά και θα με τσίκνιζε κι εμένα, όποτε θα δούμε αύριο πως θα ειμαστε Επειδή και η δική μου μονάδα είναι πάνω από την ψησταριά, διώχνει την κάπνα μακρυά και παράλληλα με φυσάει δροσίζει! win win κατάσταση! 2
vins Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 9 minutes ago, sndev said: Έπρεπε να το απλωνες από βράδυς στη πλάκα στη ταράτσα κ δίπλα ένα φιδάκι για τις σκνιπες. Hide contents Να καπνίσει. Το βράδυ σήμερα θα έτρωγες κ θα ταν μούρλια αλλά δεν προνοοεις. Ολα εγώ πχια;; Πέταξες τα λευτα σου ενώ γίνεται έτσι απλά η δουλειά σου με 2 ερω από το μασουτη παίρνεις εξάδα τρως κ.δε σου πίνουν το αίμα. Νταξει, επικος ακόμα μια φορά 😁😁😁 1 minute ago, plasTOST said: Επειδή και η δική μου μονάδα είναι πάνω από την ψησταριά, διώχνει την κάπνα μακρυά και παράλληλα με φυσάει δροσίζει! win win κατάσταση! Εμένα προχθές έβαλε μυρωδιά το ac μέσα που την άναψα. Για πελετ μιλάς ή υγραερίου εσυ; Βασικά δε μυρίζει τσίκνα, τζάκι μυρίζει περισσότερο αν το εξηγώ καλά.
plasTOST Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 29 λεπτά πριν, vins είπε Νταξει, επικος ακόμα μια φορά 😁😁😁 Εμένα προχθές έβαλε μυρωδιά το ac μέσα που την άναψα. Για πελετ μιλάς ή υγραερίου εσυ; Βασικά δε μυρίζει τσίκνα, τζάκι μυρίζει περισσότερο αν το εξηγώ καλά. Έχεις κλιματιστικό που φέρνει φρέσκο αέρα από εξώ μέσα?
vins Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 minutes ago, plasTOST said: Έχεις κλιματιστικό που φέρνει φρέσκο αέρα από εξώ μέσα? Όχι, και νομίζω πως κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό κιόλας 😂 (edit, τώρα ξαναδιάβασα πώς το έγραψα και έχεις δίκιο να καταλήξεις σε τέτοια απορία χαχαχα) Απλως αν κάνω 3-4 μπες βγες λόγω κλιματιστικού απλώνεται η τσίκνα στο σπίτι. Όταν δε δουλεύει το κλιματιστικό, απλώς μπαίνει λίγη στο δωμάτιο και μένει εκεί γιατί έχω κλειστή την πόρτα και μετά ανοίγω την μπαλκονόπορτα και ξεμυριζει Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2023 από vins 1
plasTOST Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 6 λεπτά πριν, vins είπε Όχι, και νομίζω πως κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό κιόλας 😂 (edit, τώρα ξαναδιάβασα πώς το έγραψα και έχεις δίκιο να καταλήξεις σε τέτοια απορία χαχαχα) και όμως υπάρχουν τέτοια κλιματιστικά που φέρνουν φρέσκο αέρα από έξω και το ψύχουν/θερμαίνουν! Βέβαια με τα φίλτρα που έχουν δεν φέρνουν μέσα μυρωδιές. 1
vins Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 3 minutes ago, plasTOST said: και όμως υπάρχουν τέτοια κλιματιστικά που φέρνουν φρέσκο αέρα από έξω και το ψύχουν/θερμαίνουν! Βέβαια με τα φίλτρα που έχουν δεν φέρνουν μέσα μυρωδιές. Δεν το γνώριζα! Εγώ ήξερα ότι η εξωτερική μονάδα ειναι exhaust. Θα είναι με τίποτα hepa φίλτρα λογικά ε;
sndev Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 8 hours ago, vins said: Δεν το γνώριζα! Εγώ ήξερα ότι η εξωτερική μονάδα ειναι exhaust. Θα είναι με τίποτα hepa φίλτρα λογικά ε; Τι θα γίνει περιμένουμε κ έπεσε ο ήλιος, με μελιτζάνες μας άφησες.
vins Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 2 hours ago, sndev said: Τι θα γίνει περιμένουμε κ έπεσε ο ήλιος, με μελιτζάνες μας άφησες. Έχω πάρει χοιρινό σβέρκο 2κιλα, ή αύριο απόγευμα ή μεθαύριο πρωί-πρωί θα μπει. Ζεσταίνομαι πολύ σήμερα να είμαι έξω. Φλωρεψαμε με τα κλιματιστικά παντού 1
sndev Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 19 minutes ago, vins said: Έχω πάρει χοιρινό σβέρκο 2κιλα, ή αύριο απόγευμα ή μεθαύριο πρωί-πρωί θα μπει. Ζεσταίνομαι πολύ σήμερα να είμαι έξω. Φλωρεψαμε με τα κλιματιστικά παντού Ε ναι, αλώστε η τεστοστερόνη στάζει όταν αράζεις στους 40 στο τσιμέντο πίνοντας μαμος. Τώρα μόνο οιστρογόνα κάτω από το Fujitsu βλέποντας 40 αποχρώσεις του γκρι
vins Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 19 minutes ago, sndev said: Ε ναι, αλώστε η τεστοστερόνη στάζει όταν αράζεις στους 40 στο τσιμέντο πίνοντας μαμος. Τώρα μόνο οιστρογόνα κάτω από το Fujitsu βλέποντας 40 αποχρώσεις του γκρι Προσκυνώ 😂😂😂 Ποια μαμος, τώρα πίνω φιξ άνευ με λεμόνι αραιωμένη με δάκρυα για το χαμένο μου ανδρισμό
vins Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Άργησα να ξυπνήσω αλλά δεν πειράζει, το βάλαμε 😂 Λίγη μουστάρδα, αλάτι πιπερι σκόρδο, στους 120 Κελσίου, θα ψεκάζω με μηλοξιδο/νερό 2/1 ανά 45-50’ Στους 120 δε βγάζει και πολύ καπνό, αλλά επειδή άργησα δεν το έβαλα στο smoke γιατί θέλω να φάω το μεσημέρι. Θα δουμε. Δειχνει να κρατάει πολύ καλά θερμοκρασία και μέχρι στιγμής δε φαίνεται να έχει μεγάλη κατανάλωση. Πελετ hickory της Pit Boss (αυτά είχα τώρα εδώ. Παντως μου φαίνεται πολύ περίεργο που δε χρειάζεται να κάνω ουσιαστικά τίποτα και απλώς να πίνω καφέ 😂 Θα δούμε πώς θα πάει Update περίπου 1.30 ώρα μετά, είναι στους 40 Κελσίου το κρέας. Θα το βγάλω στους 96 χωρίς τύλιγμα Φτάσαμε στο stall μετά από 3,5 περίπου ώρες κόλλησε στους 64, να δούμε πώς θα συμπεριφερθεί χωρίς τύλιγμα Τρελό κόλλημα πάνω από ώρα, το έβαλα στο ταψάκι, έβαλα λαδόκολλα από πάνω και μετά αλουμινόχαρτο μπας και φάμε μέχρι τις 15.00 😂 Ανέβασα στους 145 Κελσίου αφου το τύλιξα. Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2023 από vins 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα