ilpapacha Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, SagoniasSlutRos είπε Τωρα διαβασα τα σχολια στο βιντεο και εχουν γραψει πολλοι οτι τους εχει συμβει ακριβως αυτο. Καποιοι γραφουν για καλο καθαρισμο και παντα ανοιχτο το καπακι στην αρχη. Ουσιαστικά από 2 πράγματα μπορείς να την «πατήσεις». Από το καθάρισμα του θαλάμου καύσης ή/και από κάποια δυσλειτουργία του μηχανισμού που τροφοδοτεί με πέλετ. 1
SagoniasSlutRos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) @vins βαλε το στο πρωτο ποστ ή καποιο αλλο αντιστοιχο που σου αρεσει. Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2023 από SagoniasSlutRos 3
sndev Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Ναι γενικά γίνε ο άρχοντας, ενημέρωνε το 1 ποστ με ενδιαφέρουσες πληροφορίες μην γίνει σαν της ψησταριάς Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2023 από sndev 4
SagoniasSlutRos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Για πειτε τι εξαρτηματα χρειαζομαστε για μια ψησταρια πελετ;
Basilhs23___ Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Δεν έχω ακούσει κάτι για ψησταριές πελετ. Αλλά μου φαίνεται είναι καλή ιδέα. Από το να γεμίζεις με καρβουνιλα καλύτερα ξύλο πελετ. Βέβαια δεν ξέρω αν στο πελετ υπάρχει η έννοια της θρακας.
ilpapacha Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 @vins χρειάζεται να κάνεις κάποιο registration της ψησταριάς, για την εγγύηση; https://jamestown-grill.com/app/uploads/2023/03/Garantieerklaerung_Jamestown_EUROMATE-2023-01-01.pdf 2 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Δεν έχω ακούσει κάτι για ψησταριές πελετ. Αλλά μου φαίνεται είναι καλή ιδέα. Από το να γεμίζεις με καρβουνιλα καλύτερα ξύλο πελετ. Βέβαια δεν ξέρω αν στο πελετ υπάρχει η έννοια της θρακας. Υπάρχουν και αντίστοιχες, για κάπνισμα, που λειτουργούν με κάρβουνα «θράκα» με την κλασσική έννοια δεν υπάρχει. Ουσιαστικά καπνίζεις το κρέας και το «φέρνεις» σε θερμοκρασία με τον ζεστό καπνό που εισχωρεί στον θάλαμο. 6 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Για πειτε τι εξαρτηματα χρειαζομαστε για μια ψησταρια πελετ; Υπομονή, που την έχεις, και μπύρες 1
vins Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 21 minutes ago, ilpapacha said: @vins χρειάζεται να κάνεις κάποιο registration της ψησταριάς, για την εγγύηση; https://jamestown-grill.com/app/uploads/2023/03/Garantieerklaerung_Jamestown_EUROMATE-2023-01-01.pdf Το Praktiker σου δίνει 2 έτη από όσο γνωρίζω, τα 10 είναι από Jamestown. Δεν έχω βρει κάποιο registration. Η εταιρια από πίσω είναι η Emil Lux (OBI κλπ), που είναι αρκετά μεγάλος όμιλος ελβετογερμανικων συμφερόντων. Λόγω του ότι έχω πάρε δώσε με DACH γενικότερα, πιστεύω πως θα τους καταφέρω αν χρειαστεί να τιμήσουν την εγγύηση όπως τη δηλώνουν (10 έτη). Απλώς φαντάζομαι ότι ουσιαστικά από τα 2 έτη και μετά πρέπει να απευθυνθείς απευθειας σε αυτούς και όχι σε Praktiker, που δε γνωρίζω κατά ποσο θα είναι εύκολο για κάποιον που «δεν το έχει». Οψόμεθα! 3
sndev Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 2 minutes ago, vins said: Το Praktiker σου δίνει 2 έτη από όσο γνωρίζω, τα 10 είναι από Jamestown. Δεν έχω βρει κάποιο registration. Η εταιρια από πίσω είναι η Emil Lux (OBI κλπ), που είναι αρκετά μεγάλος όμιλος ελβετογερμανικων συμφερόντων. Λόγω του ότι έχω πάρε δώσε με DACH γενικότερα, πιστεύω πως θα τους καταφέρω αν χρειαστεί να τιμήσουν την εγγύηση όπως τη δηλώνουν (10 έτη). Απλώς φαντάζομαι ότι ουσιαστικά από τα 2 έτη και μετά πρέπει να απευθυνθείς απευθειας σε αυτούς και όχι σε Praktiker, που δε γνωρίζω κατά ποσο θα είναι εύκολο για κάποιον που «δεν το έχει». Οψόμεθα! Καλα όλα αυτά αλλά με μελιτζάνες θα τη βγάλουμε; πέτα μέσα τπτ
vins Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 16 minutes ago, sndev said: Καλα όλα αυτά αλλά με μελιτζάνες θα τη βγάλουμε; πέτα μέσα τπτ Μου βιάζεσαι κι εγώ θέλω low and slow 😂😂 Αύριο με το καλό θα πάω στον κρεοπώλη 1
SagoniasSlutRos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, ilpapacha είπε Υπάρχουν και αντίστοιχες, για κάπνισμα, που λειτουργούν με κάρβουνα Τη συγκεκριμένη την προτείνουν γενικά πολύ στην Αμερική 1
ilpapacha Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 56 λεπτά πριν, vins είπε Το Praktiker σου δίνει 2 έτη από όσο γνωρίζω, τα 10 είναι από Jamestown. Δεν έχω βρει κάποιο registration. Η εταιρια από πίσω είναι η Emil Lux (OBI κλπ), που είναι αρκετά μεγάλος όμιλος ελβετογερμανικων συμφερόντων. Λόγω του ότι έχω πάρε δώσε με DACH γενικότερα, πιστεύω πως θα τους καταφέρω αν χρειαστεί να τιμήσουν την εγγύηση όπως τη δηλώνουν (10 έτη). Απλώς φαντάζομαι ότι ουσιαστικά από τα 2 έτη και μετά πρέπει να απευθυνθείς απευθειας σε αυτούς και όχι σε Praktiker, που δε γνωρίζω κατά ποσο θα είναι εύκολο για κάποιον που «δεν το έχει». Οψόμεθα! Σωστά Από την στιγμή που έχεις και την ευχέρεια να ασχολείσαι με τις περιοχές αυτές, σίγουρα θα σου είναι πιο εύκολο να συνεννοηθείς και να «βγάλεις» άκρη σε περίπτωση που χρειαστείς την εγγύηση μετά τα 2 χρόνια. 16 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Τη συγκεκριμένη την προτείνουν γενικά πολύ στην Αμερική Την έχει χορηγό και ο PitmasterX. Φαίνεται να είναι αξιόλογη. Πιο πολύ με «έψηνε» η φορητή της. 2
SagoniasSlutRos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 4 ώρες πριν, ilpapacha είπε Την έχει χορηγό και ο PitmasterX. Φαίνεται να είναι αξιόλογη. Πιο πολύ με «έψηνε» η φορητή της. Έχεις δει πως βάζεις ξύλα για καπνό από τη στιγμή που λειτουργεί με κάρβουνα?
ilpapacha Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 6 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Έχεις δει πως βάζεις ξύλα για καπνό από τη στιγμή που λειτουργεί με κάρβουνα? Στο 2.50 1
vins Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 @sndev Ήθελα σήμερα να κάνω τίποτα, αλλά με τέτοια ζέστη γίνεται καλό το κρέας και ηλιοθεραπέ 😂
SagoniasSlutRos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 56 λεπτά πριν, vins είπε @sndev Ήθελα σήμερα να κάνω τίποτα, αλλά με τέτοια ζέστη γίνεται καλό το κρέας και ηλιοθεραπέ 😂 Bαλε μωρε κανε κατι να δουμε τι κανει το εργαλειο. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα