Rabbit30 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, SagoniasSlutRos είπε ε κανε κατι γι αυτο! και μενα με ψηνει αλλα πραγματικα δεν εχω χωρο. Πιο πολυ τη θελω για να καπνιζω καμια γαλοπουλα για σαντουιτσακια. Για τα σοβαρα κομματια εχω την kettle. Εγω χωρο εχω την παντοφλα φοβαμαι!😅 θα παρω στην γραμμη υποστηριξης που λεει ο γιωργος! @sndev 1
ChristophorosGiam Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Από όταν κυκλοφόρησε την έχω βάλει κι εγώ στο μάτι... πολύ χρήσιμο το review!!! 1
vins Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 3 minutes ago, sndev said: Που χρησιμεύει αυτή η οικιακή συσκευή ? Ψησταριά/φούρνος/καπνιστηρι που λειτουργεί με πελλετ (και λίγο ρεύμα) Εγώ την πήρα κυρίως για καπνισμα/low and slow, αλλά βλέπω τη χρησιμοποιούν και για πολλά άλλα 8 minutes ago, ChristophorosGiam said: Από όταν κυκλοφόρησε την έχω βάλει κι εγώ στο μάτι... πολύ χρήσιμο το review!!! Να σαι καλά! Κι εγώ έτσι ήμουν, είδα και στο γκρουπάκι στο fb καλά πράγματα και μόλις έπεσε κι άλλο η τιμή τη χτύπησα. Τώρα που την είδα, ίσως έδινα και τα 339 που παίζει συνηθως. Θα δείξει βέβαια αν θα μακροημερεύσει 😄 2
sndev Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 3 minutes ago, vins said: Ψησταριά/φούρνος/καπνιστηρι που λειτουργεί με πελλετ (και λίγο ρεύμα) Εγώ την πήρα κυρίως για καπνισμα/low and slow, αλλά βλέπω τη χρησιμοποιούν και για πολλά άλλα Να σαι καλά! Κι εγώ έτσι ήμουν, είδα και στο γκρουπάκι στο fb καλά πράγματα και μόλις έπεσε κι άλλο η τιμή τη χτύπησα. Τώρα που την είδα, ίσως έδινα και τα 339 που παίζει συνηθως. Θα δείξει βέβαια αν θα μακροημερεύσει 😄 δεν ταιριάζει στο προφιλ μου δυστυχώς. Ψησταριά εχω , αρα κ φούρνο Τώρα κάπνισμα low slow πως τα λετε εσεις οι πρωτευουσιάνοι δε θα μπορούσα ποτε να κανω τα προγραμματα του φανη.. 6 η ωρα ξύπνημα να βαλω το φαι για να φαω στις 21.00 το βράδυ. θα ξερωσταλιαζα πανω απο τη λαμαρίνα να ρουφάω καπνα απο τη πείνα παρολαυτα θα παρακολουθώ το νήμα γτ ολο κ κατι νεο θα μου μάθαιτε 1
SagoniasSlutRos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 4 λεπτά πριν, sndev είπε Τώρα κάπνισμα low slow πως τα λετε εσεις οι πρωτευουσιάνοι δε θα μπορούσα ποτε να κανω τα προγραμματα του φανη.. 6 η ωρα ξύπνημα να βαλω το φαι για να φαω στις 21.00 το βράδυ. Mε αυτα τα μοντερνα μηχανακια πελετ κανεις τη ζωη σου ευκολη. Μπορεις να το βαλεις και να πας για υπνο, αφου κραταει σταθερη θερμοκρασια μονο του. Φτιαξε και μια πατεντα να ψεκαζει αυτοματα λιγο νερακι στο κρεας και εισαι ετοιμος. 1
sndev Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 2 minutes ago, SagoniasSlutRos said: Mε αυτα τα μοντερνα μηχανακια πελετ κανεις τη ζωη σου ευκολη. Μπορεις να το βαλεις και να πας για υπνο, αφου κραταει σταθερη θερμοκρασια μονο του. Φτιαξε και μια πατεντα να ψεκαζει αυτοματα λιγο νερακι στο κρεας και εισαι ετοιμος. εισαι τρελος που εγω θα κοιμαμαι κ αυτο εξω θα καίει..
ilpapacha Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 23 λεπτά πριν, sndev είπε Που χρησιμεύει αυτή η οικιακή συσκευή ? 1
vins Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 13 minutes ago, sndev said: δεν ταιριάζει στο προφιλ μου δυστυχώς. Ψησταριά εχω , αρα κ φούρνο Τώρα κάπνισμα low slow πως τα λετε εσεις οι πρωτευουσιάνοι δε θα μπορούσα ποτε να κανω τα προγραμματα του φανη.. 6 η ωρα ξύπνημα να βαλω το φαι για να φαω στις 21.00 το βράδυ. θα ξερωσταλιαζα πανω απο τη λαμαρίνα να ρουφάω καπνα απο τη πείνα παρολαυτα θα παρακολουθώ το νήμα γτ ολο κ κατι νεο θα μου μάθαιτε Να σου πω δεν είναι για κάθε μέρα τα low and slow.. Εγώ θυμάμαι βεβαια πιτσιρικάς να ξυπνάμε με το συγχωρεμένο τον παππού μου και να ανάβουμε φωτιά 4.30-5 το πρωί στο χωριό για να κάνουμε αρνιά κλπ όποτε είναι και σαν ιεροτελεστία ας πούμε 8 minutes ago, SagoniasSlutRos said: Mε αυτα τα μοντερνα μηχανακια πελετ κανεις τη ζωη σου ευκολη. Μπορεις να το βαλεις και να πας για υπνο, αφου κραταει σταθερη θερμοκρασια μονο του. Φτιαξε και μια πατεντα να ψεκαζει αυτοματα λιγο νερακι στο κρεας και εισαι ετοιμος. Καλά εγω δε θα το άφηνα χωρίς στοιχειώδη επίβλεψη (όχι μόνο τη Landon, ούτε Traeger). Απλώς όντως είναι τρελή ευκολία απλά να βάζεις πελετ και να γυρνάς το κουμπί. Όχι βγάλε κι άλλο κάρβουνο, όχι μείωσε τη ροη του αέρα, όχι αύξησέ την κλπ. Μπορείς να το έχεις και να περνάς καλά με την οικογένεια/παρέα αντι να είσαι από πάνω συνέχεια. Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2023 από vins 3
ilpapacha Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 9 λεπτά πριν, sndev είπε εισαι τρελος που εγω θα κοιμαμαι κ αυτο εξω θα καίει.. Σωστός. Καμία ψησταριά να καίει χωρίς επίβλεψη. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί 3
SagoniasSlutRos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 6 λεπτά πριν, vins είπε Να σου πω δεν είναι για κάθε μέρα τα low and slow.. Εγώ θυμάμαι βεβαια πιτσιρικάς να ξυπνάμε με το συγχωρεμένο τον παππού μου και να ανάβουμε φωτιά 4.30-5 το πρωί στο χωριό για να κάνουμε αρνιά κλπ όποτε είναι και σαν ιεροτελεστία ας πούμε Καλά εγω δε θα το άφηνα χωρίς στοιχειώδη επίβλεψη (όχι μόνο τη Landon, ούτε Traeger). Απλώς όντως είναι τρελή ευκολία απλά να βάζεις πελετ και να γυρνάς το κουμπί. Όχι βγάλε κι άλλο κάρβουνο, όχι μείωσε τη ροη του αέρα, όχι αύξησέ την κλπ. Μπορείς να το έχεις και να περνάς καλά με την οικογένεια/παρέα αντι να είσαι από πάνω συνέχεια. Tη Genesis σε καπνισμα την εχω αφησει 2-3 ωρες και εχω παει για υπνο. Ειχα βεβαια θερμομετρα που βαραγαν σε οταν ανεβαινε ή επεφτε η θερμοκρασια, οποτε ηταν ψιλο-safe. Βεβαια το σωστο ειναι να ειναι καποιος παντα εκει. Αλλα τα μηχανηματα αυτα, νομιζω εχουν wifi κλπ για να μπορεις να ελεγχεις και απομακρυσμενα, ακομα και να φευγεις. 2
vins Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 1 minute ago, ilpapacha said: Σωστός. Καμία ψησταριά να καίει χωρίς επίβλεψη. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί Αμερικανοί ρε φίλε, αντι να τραβήξουν την πρίζα, τραβάνε βίντεο μπας και πάρουν τίποτα από την Pit Boss 😂 1
ilpapacha Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 9 λεπτά πριν, vins είπε . Μπορείς να το έχεις και να περνάς καλά με την οικογένεια/παρέα αντι να είσαι από πάνω συνέχεια. Έχει κι αυτό την χάρη του
SagoniasSlutRos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Τωρα διαβασα τα σχολια στο βιντεο και εχουν γραψει πολλοι οτι τους εχει συμβει ακριβως αυτο. Καποιοι γραφουν για καλο καθαρισμο και παντα ανοιχτο το καπακι στην αρχη. 1
vins Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 5 minutes ago, ilpapacha said: Έχει κι αυτό την χάρη του Ε ναι, νομίζω με την εσάνς της αγριοκαρυδιάς θα ανάβουν και τα αίματα εκτός από την ψησταριά 😂😂😂
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα