paranoid_android Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Καλησπέρα σε όλους, Ετοιμάζομαι για πρώτη φορα ενοικίαση σπιτιου (οκ, ειχε ξανασυμβει στα φοιτητικα χρονια, αλλα δε μετραει καθως πληρωναν οι γονεις) με συγκατοικηση! Μαλλον θα κλεισουμε 1 σπιτι ππυ ειδαμε κ μας ενδιαφερει αρκετα. Εχω πολλες αποριες οι οποιες με αγχωνουν παααρα πολυ οποτε θα ηθελα τη βοηθεια σας. 1) ο νομος λεει οτι το κατωτατο οριο ενοικιασης ειναι τα 3 χρονια. Δεν γινονται δηλαδη μικροτερα συμβολαια; θα ηθελα ιδανικα στο 1 ετος, για να μαι σιγουρη και πώς θα παει κ όσον αφορα το συγκεκριμενο σπιτι κλπ, διαφορετικα 2ετες. Αυτο μπορει να γινει; υπαγεται σε καποια διαταξη; 2) οι εγγυησεις που δινονται, για ποιον λογο δινονται; σου επιστρεφονται μετά; είναι προκαταβολη ενοικιου/-ων που θα δινες ετσι κι αλλιως; 3) θα προκαταβαλουμε ενα ποσο μηνων (ισως κ χρονου) για να πεσει λιγο η τιμη. Αυτο μπορεί κάπως να φαίνεται ώστε να υπαρχει η ασφαλεια οτι όντως τα έχουμε πληρώσει κ να μην τα ξαναζητησουν πχ; ( χαζός φόβος αλλα ποτέ δεν ξέρεις) 4) υπαρχει καποια συμβουλη/σημεια προσοχης για να προσεξουμε κατα το συμβολαιο κλπ; οτιδηποτε θελετε να γραψετε, θα βοηθησει παρα πολυ 5) γενικα με τρομαζουν πααρα πολυ οι λογαριασμοι και τι θα ερχεται εν τελει. Θα χει αυτονομη θερμανση με φυσικο αεριο κ ατομικη εγκατασταση σε καθε χωρο. Αλλα με οτι εχω ακουσει γι αυτο εχω τρομοκρατηθει, μην ερχεται 400ε π.χ. (δε θα χουμε κ ηλιακό θερμοσιφωνα). Θα μπορουσατεε να μ πειτε ενδεικτικα τι δινετε εσεις μηνιαια σε παγια εξοδα;
Nabuko Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, paranoid_android είπε Θα μπορουσατεε να μ πειτε ενδεικτικα τι δινετε εσεις μηνιαια σε παγια εξοδα; 3000 ευρώ. Ρώτα κι εδώ Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2023 από Nabuko
Προτεινόμενες αναρτήσεις