Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και αρκετό διάστημα η εξωτερική μονάδα του κλιματιστικού στο υπνοδωμάτιο κάνει θόρυβο λες και είναι κομπρεσέρ. Πλέον είναι τόσο δυνατός που δεν το ανάβω το βράδυ γιατί σηκώνεται η γειτονιά στο πόδι.

Σκέφτηκα να πάρω καινούριο, αλλά μαζί με την τοποθέτηση θα πάει κοντά στα 400 ευρώ, οπότε δεν με συμφέρει γιατί μάλλον θα αλλάξω σπίτι σε 1-2 χρόνια.

Υπάρχει περίπτωση να βρω ανταλλακτικό ή ολόκληρη εξωτερική μονάδα μεταχειρισμένη σε χαμηλή τιμή;

Παίζει κανένας άλλος τρόπος για να υπάρχει φρέσκος αέρας κατά τη διάρκεια της νύχτας; πχ κάποιου είδους νέου τύπου ανεμιστήρας. Το ανοιχτό παράθυρο δεν κάνει τίποτα.

Δημοσ.

τι να απαντήσουμε όταν 

1) δε βλέπουμε φωτογραφίες

2) δε μας λες πόσα χρόνια το έχεις

3) πότε έκανε τελευταία φορά service

• Like 1
Δημοσ.

Δεν έχω πρόχειρη φωτογραφία.

Το κλιματιστικό είναι 20ετίας και το κάνω κάθε χρόνο σέρβις.

Δημοσ.

20ετίας θα σου έρθει οικονομικότερα να το πετάξεις και να βάλεις ένα σύγχρονο με τόσο ρεύμα που θα εξοικονομήσεις.

• Like 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Fan είπε

Το κλιματιστικό είναι 20ετίας

Θα σου βγει πιο φθηνα σε καταναλωση να το δωσεις για ανακυκλωση και να παρεις αλλο.

• Like 1
Δημοσ.
44 minutes ago, Fan said:

Παίζει κανένας άλλος τρόπος για να υπάρχει φρέσκος αέρας κατά τη διάρκεια της νύχτας; πχ κάποιου είδους νέου τύπου ανεμιστήρας. Το ανοιχτό παράθυρο δεν κάνει τίποτα.

Βάλε τον ανεμιστήρα στο άνοιγμα του παραθύρου να φέρνει αέρα μέσα. Βέβαια αυτό μόνο το βράδυ που πέφτει η θερμοκρασία....

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Fan είπε

Εγω που εχω προβλημα ροης του αερα στο σπιτι,ειτε βαζω τον ανεμιστηρα στο παραθυρο,ειτε τον βαζω σε ενα τραπεζι εξω,για να στελνει φουλ δροσερο αερα.

Χρειαζεσαι ομως προεκταση,τραπεζι και δυνατο ανεμιστηρα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...