ΡΙ ΑΠ Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Θέλω να πάρω πλυντήριο πιάτων για την μητέρα μου και δεν έχω ιδέα τι πρέπει να έχω κατά νου πριν επιλέξω. Για παράδειγμα, ποια θα ήταν μια καλή τιμή για ένα αξιοπρεπές πλυντήριο πιάτων? Γενικά, tips από άτομα με εμπειρία σε πλυντήρια πιάτων θα ήταν ευπρόσδεκτα. Ευχαριστώ πολύ!!! Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2023 από ΡΙ ΑΠ ορθογραφία
naimore Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 μακρυα απο morris για μενα κι οτι θες παρε... ας ειναι οικονομικα, δεν...
lightsout Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 Καλή τιμή χωρίς να γράφεις τι ακριβώς ψάχνεις δεν μπορεί κανείς να σου πει. Γράψε αν θες τις διαστάσεις (βασικά το πλάτος) που ψάχνεις καθώς επίσης αν θες ελεύθερο, μερικώς ή πλήρως εντοιχιζόμενο. Αυτές οι παράμετροι παίζουν ρόλο στις τιμές. Προσωπικά πάντως όταν έψαχνα για πλυντήριο πιάτων ξεκίνησα από την ενεργειακή κλάση και μετα στα επιμέρους χαρακτηριστικά.
ΡΙ ΑΠ Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, lightsout είπε Καλή τιμή χωρίς να γράφεις τι ακριβώς ψάχνεις δεν μπορεί κανείς να σου πει. Γράψε αν θες τις διαστάσεις (βασικά το πλάτος) που ψάχνεις καθώς επίσης αν θες ελεύθερο, μερικώς ή πλήρως εντοιχιζόμενο. Αυτές οι παράμετροι παίζουν ρόλο στις τιμές. Προσωπικά πάντως όταν έψαχνα για πλυντήριο πιάτων ξεκίνησα από την ενεργειακή κλάση και μετα στα επιμέρους χαρακτηριστικά. Γι΄αυτό ακριβώς έκανα το θέμα γτ δεν ξέρω τι ψάχνω (πχ δεν σκέφτηκα καν ότι πρέπει να μετρήσω διαστάσεις 😅). Ποιον χώρο να μετρήσω, πρέπει να είναι κοντά σε βρύση? Για τιμή, δεν έχω ιδέα τι ποσό χρειάζομαι για ένα αξιοπρεπές μηχάνημα που θα κάνει σωστά την δουλεία. 400€-500€ πχ είναι λίγα ή καλά? Επίσης, αν ρωτήσω τι είναι εντοιχιζόμενο θα με βρίσετε?😅 Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2023 από ΡΙ ΑΠ ορθογραφία
lightsout Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 15 λεπτά πριν, ΡΙ ΑΠ είπε Γι΄αυτό ακριβώς έκανα το θέμα γτ δεν ξέρω τι ψάχνω (πχ δεν σκέφτηκα καν ότι πρέπει να μετρήσω διαστάσεις 😅). Ποιον χώρο να μετρήσω, πρέπει να είναι κοντά σε βρύση? Για τιμή, δεν έχω ιδέα τι ποσό χρειάζομαι για ένα αξιοπρεπές μηχάνημα που θα κάνει σωστά την δουλεία. 400€-500€ πχ είναι λίγα ή καλά? Επίσης, αν ρωτήσω τι είναι εντοιχιζόμενο θα με βρίσετε?😅 Ωραία, να ξεκινήσουμε από το εξής. Υπάρχει πρόβλεψη στην υπάρχουσα κουζίνα για τοποθέτηση πλυντηρίου? Υπάρχει παροχή νερού που μπορεί να συνδεθεί? Αποχέτευση? Τα εντοιχιζόμενα είναι αυτά που η μπροστινή τους όψη "ντύνεται" με ξύλο ντουλαπιου.
esertas Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 Επειδή είναι για ένα άτομο ή θα πάρεις 45άρι που θα μπει στον πάγκο κάτω στην θέση ενός ντουλαπιου, ή θα πάρεις άνω πάγκου που ακουμπάει πάνω στον πάγκο μόνο του. Θα χρειαστεί ξυλουργός κουζινάς για το 45άρι (είναι το φάρδος του πλυντηρίου 45, έχει και 60 αλλά είναι τεράστιο) ή υδραυλικός για το άνω πάγκου.
ΡΙ ΑΠ Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 36 λεπτά πριν, lightsout είπε Ωραία, να ξεκινήσουμε από το εξής. Υπάρχει πρόβλεψη στην υπάρχουσα κουζίνα για τοποθέτηση πλυντηρίου? Υπάρχει παροχή νερού που μπορεί να συνδεθεί? Αποχέτευση? Τα εντοιχιζόμενα είναι αυτά που η μπροστινή τους όψη "ντύνεται" με ξύλο ντουλαπιου. Λογικά θα μπει στην θέση ενός ντουλαπιού οπότε ναι εντοιχιζόμενο ψάχνω. Κανονική κουζίνα είναι με βρύση και ότι άλλο έχει μια average κουζίνα.😅 31 λεπτά πριν, esertas είπε Επειδή είναι για ένα άτομο ή θα πάρεις 45άρι που θα μπει στον πάγκο κάτω στην θέση ενός ντουλαπιου, ή θα πάρεις άνω πάγκου που ακουμπάει πάνω στον πάγκο μόνο του. Θα χρειαστεί ξυλουργός κουζινάς για το 45άρι (είναι το φάρδος του πλυντηρίου 45, έχει και 60 αλλά είναι τεράστιο) ή υδραυλικός για το άνω πάγκου. Για 3-4 άτομα θα είναι, απλώς ανέφερα την μητέρα μου επειδή το παίρνω για να μην κουράζεται πλένοντας πιάτα όλη μέρα.
esertas Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Εμείς ήμαστε 3 άτομα και με 45αρι είμαστε καλυμμένοι. Επίσης έχουμε Zanussi zdts300 13 χρόνια και δουλεύει ακόμα χωρίς βλάβη. Φτου φτου. Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2023 από esertas
ΡΙ ΑΠ Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 Χαρακτηριστικά όπως αριθμός "Προγραμμάτων Πλύσης", "Προγραμματισμός Χρόνου Έναρξης" ας πούμε είναι σημαντικά? Ενεργειακή κλάση, κατανάλωση κλπ. είναι αυτονόητα προφανώς, απλά λέω μήπως υπάρχει και τπτ άλλο που πρέπει να έχω υπόψιν?
Haldol Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 56 minutes ago, ΡΙ ΑΠ said: Χαρακτηριστικά όπως αριθμός "Προγραμμάτων Πλύσης", "Προγραμματισμός Χρόνου Έναρξης" ας πούμε είναι σημαντικά? Ανάλογα τις ανάγκες ε. Αν η μητέρα δεν είναι εξοικειωμένη με την τεχνολογία, ο προγραμματισμός χρόνου έναρξης μάλλον δε θα χρησιμοποιηθεί καν. Γενικά είναι από τα πιο χρήσιμα χαρακτηριστικά, καθώς μπορείς να προγραμματίσεις το πλυντήριο να ξεκινήσει είτε όσο θα λείπεις, ή σε ώρα με νυχτερινό ρεύμα. Ο «αριθμός» των προγραμμάτων πάλι, από μόνος του δε λέει κάτι. Και να 'χει 45 προγράμματα, άμα δουλεύει μόνο το 1 (όπως η δικιά μου μάνα) τι νόημα έχει; Καλύτερα να συνεννοηθείς μαζί της για το τι χρειάζεται από ένα πλυντήριο. 1
korakios Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, ΡΙ ΑΠ είπε Χαρακτηριστικά όπως αριθμός "Προγραμμάτων Πλύσης", "Προγραμματισμός Χρόνου Έναρξης" ας πούμε είναι σημαντικά? Ενεργειακή κλάση, κατανάλωση κλπ. είναι αυτονόητα προφανώς, απλά λέω μήπως υπάρχει και τπτ άλλο που πρέπει να έχω υπόψιν? απαραίτητα φωτό απο κουζίνα και παίρνεις διαστάσεις ωστε να δεις αρχικά που θα μπει Υπόψιν αν είναι μακρυά απο νεροχύτη , ξέρω καλή νοικοκυρά που βαρέθηκε να τα κόβει βόλτες . Μόνο σε μεγάλα τραπεζώματα το χρησιμοποιεί Επίσης αν είναι ηλικιωμένη θα τα πλένει στο χέρι απο το να σκύβει
sdikr Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 4 hours ago, ΡΙ ΑΠ said: Καλησπέρα. Θέλω να πάρω πλυντήριο πιάτων για την μητέρα μου και δεν έχω ιδέα τι πρέπει να έχω κατά νου πριν επιλέξω. Για παράδειγμα, ποια θα ήταν μια καλή τιμή για ένα αξιοπρεπές πλυντήριο πιάτων? Γενικά, tips από άτομα με εμπειρία σε πλυντήρια πιάτων θα την ευπρόσδεκτα. Ευχαριστώ πολύ!!! Σε γενικές γραμμές, όλα σχεδόν που είναι σε φυσιολογικές τιμές, (εως 500) κάνουν το ίδιο πράγμα, την διαφορά την κάνει η χρήση του απορρυπαντικού Εχει κάποια που είναι του στυλ, το ρυθμίζεις μια φορά και μετά κάθε φορά, βάζεις πιάτα, απορρυπαντικό και πατάς το start, έχει άλλο που θέλει να επιλέξεις πρόγραμμα, να επιλέξεις αν βαζεις ταμπλέτα κλπ, λίγο πιο δύσκολα. Δες αυτο το βιντεάκι
ΡΙ ΑΠ Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Ευχαριστώ παιδιά. Θα επανέλθω αν παρουσιαστούν κι΄άλλα ερωτήματα.
lightsout Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, ΡΙ ΑΠ είπε Λογικά θα μπει στην θέση ενός ντουλαπιού οπότε ναι εντοιχιζόμενο ψάχνω. Κανονική κουζίνα είναι με βρύση και ότι άλλο έχει μια average κουζίνα.😅 Για 3-4 άτομα θα είναι, απλώς ανέφερα την μητέρα μου επειδή το παίρνω για να μην κουράζεται πλένοντας πιάτα όλη μέρα. Δεν κατάλαβες, εννοώ αν υπάρχει έξτρα παροχή νερού κάτω από τον νεροχύτη (ή σε κάποιο άλλο σημείο εσωτερικά των κάτω ντουλαπιών) για σύνδεση πλυντηρίου. Επίσης, υπάρχει κάτω πρίζα για να πάρει ρεύμα? Στη θέση σου θα ξεκινούσα από την ενεργειακή κλάση και πιο συγκεκριμένα από το πόσο καίει σε πλύση eco. Πολύ σωστά αναφέρθηκε παραπάνω, δεν έχει καμία σημασία η πληθώρα των προγραμμάτων. Ζήτημα να χρησιμοποιήσεις παραπάνω από 2 ή 3. Θα επιμείνω κι εγώ στη δυνατότητα του χρονικού προγραμματισμού έναρξης ή λήξης της πλύσης. Νυχτερινό ρεύμα έχετε στο σπίτι? Αν ναι, τότε αυτή η λειτουργία θα σας φανεί ακόμα πιο χρήσιμη, δεδομένου ότι θα μπορείτε να το ρυθμίζετε να ολοκληρωνει την πλύση εντος του ωραρίου νυχτερινού ρεύματος. Γενικά πρέπει να εντοπίσεις τις πραγματικές ανάγκες του σπιτιού και μετά να κάνεις έρευνα αγοράς. Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2023 από lightsout
ΡΙ ΑΠ Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 13 ώρες πριν, lightsout είπε Δεν κατάλαβες, εννοώ αν υπάρχει έξτρα παροχή νερού κάτω από τον νεροχύτη (ή σε κάποιο άλλο σημείο εσωτερικά των κάτω ντουλαπιών) για σύνδεση πλυντηρίου. Επίσης, υπάρχει κάτω πρίζα για να πάρει ρεύμα? Στη θέση σου θα ξεκινούσα από την ενεργειακή κλάση και πιο συγκεκριμένα από το πόσο καίει σε πλύση eco. Πολύ σωστά αναφέρθηκε παραπάνω, δεν έχει καμία σημασία η πληθώρα των προγραμμάτων. Ζήτημα να χρησιμοποιήσεις παραπάνω από 2 ή 3. Θα επιμείνω κι εγώ στη δυνατότητα του χρονικού προγραμματισμού έναρξης ή λήξης της πλύσης. Νυχτερινό ρεύμα έχετε στο σπίτι? Αν ναι, τότε αυτή η λειτουργία θα σας φανεί ακόμα πιο χρήσιμη, δεδομένου ότι θα μπορείτε να το ρυθμίζετε να ολοκληρωνει την πλύση εντος του ωραρίου νυχτερινού ρεύματος. Γενικά πρέπει να εντοπίσεις τις πραγματικές ανάγκες του σπιτιού και μετά να κάνεις έρευνα αγοράς. Λόγο ασχετοσύνης μάλλον θα χρειαστεί να φέρω ειδικό για να μάθω τι παίζει εκεί κάτω. Χρειάζομαι κάποιον με συγκεκριμένη ειδικότητα ή μου κάνει οποιοσδήποτε "μάστορας"?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα