Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όλοι έχουν δίκιο, από την μια ο επεξεργαστής είναι τρομερά αργος (~60.000 AnTuTu), από την άλλη βγαίνει στο 55ευρω.

Από μένα αξίζει για πολύ συγκεκριμένα πράγματα, όπως π.χ να βλέπεις κάμερες ασφαλειας, να το έχεις για έλεγχο smart "house" ίσως και για Netflix/YouTube.

Γενικά για εργασίες που δεν απαιτούν input από τον χρήστη.

Για browsing, email και λοιπές εργασιες θα σέρνετε και θα είναι απλά μη λειτουργικό.

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Kosvog20 είπε

Καλησπερα μολις εβαλα και εγω ενα 57 ευρω βγηκε το θελω να βλεπω καμερες πιστευω θα κανει δουλεια!!

Αν τις ανοίξεις και τις αφήσεις και παίζουν ίσως ναι. Αν τις ανοιγοκλείνεις , θα σου σπάσει τα νεύρα μέχρι να τις ανοίξεις.

Δημοσ.

Έψαξα στα γρηγορα antutu score: περίπου 60000 - 65000! Τηλέφωνα με διπλάσιο σκορ θεωρούνται αργά..

Δημοσ.

Κλασσικό πρόβατο εγώ, το αγόρασα μόλις είδα να λένε ότι για τα λεφτά του είναι σούπερ και τώρα το ακύρωσα μόλις είδα που το έθαβαν.

Άντε τώρα να δουμε τι θα γίνει με refund. Στα orders το βγάζει "to ship" και στα refund δε το δείχνει. Πριν κάνω το cancel είχε κουμπί για αυτο, τώρα δεν έχει πια.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, manolis940 είπε

Αν τις ανοίξεις και τις αφήσεις και παίζουν ίσως ναι. Αν τις ανοιγοκλείνεις , θα σου σπάσει τα νεύρα μέχρι να τις ανοίξεις.

Θα δείξει :) αλλιώς στα μωρα να πατάνε ότι να ναι μέχρι να σπάσει :) 

Δημοσ.
11 hours ago, Kosvog20 said:

...αλλιώς στα μωρα να πατάνε ότι να ναι μέχρι να σπάσει :) 

Για αυτή τη χρήση νομίζω είναι οριακά προσφορά 🤣

Δημοσ.

Για να πάρεις κάτι που δεν θα κολλάει και θα έχει καλό antutu θα πρέπει να δώσεις πολλά παραπάνω από τα ~60 ευρώ,  δεν υπάρχει σύγκριση, αν κάποιος θέλει κάτι καλύτερο το ίδιο κατάστημα έχει και πιο ακριβά tablet

• Like 1
Δημοσ.

για να δείτε πόσο παπαρίδηδες είναι, ενώ το είχα ακυρώσει όσο ήταν σε κατάσταση "προς αποστολή" το γύρισαν μετά την ακύρωση σε κατάσταση απεσταλμένο για να μη μου κάνουν refund. Εντωμεταξύ το αίτημα για ακύρωση εξαφανίστηκε από παντού.

Δε βαριέσαι .....ας πρόσεχα

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 12/7/2023 στις 1:28 ΠΜ, sdikr είπε

Για να πάρεις κάτι που δεν θα κολλάει και θα έχει καλό antutu θα πρέπει να δώσεις πολλά παραπάνω από τα ~60 ευρώ,  δεν υπάρχει σύγκριση, αν κάποιος θέλει κάτι καλύτερο το ίδιο κατάστημα έχει και πιο ακριβά tablet

Ακριβώς, προσωπικά έχω και το Teclast p25t και το bmax MAXPad I9 Plus που είναι αντίστοιχα "σαπάκια" ,αλλά για την τιμή που τα πήρα 51ευρώ και 57ευρώ αντίστοιχα ήταν κλέψιμο. Μπορεί να δώσει κάποιος 20-30 ευρώ παραπάνω και να πάρει κάτι με πολύ πιο δυνατό επεξεργαστή, αλλά και πάλι θα είναι εμπειρία των 90-100 ευρώ.  Ότι πληρώνεις παίρνεις

Ισχύει ότι κολλάει αλλά η παραπάνω ram δίνει τελείως διαφορετικό boost οπότε η εμπειρία χρήσης είναι ΠΟΛΥ ανώτερη από τα σάπια κινητά αυτών των δυνατοτήτων που είχαν 1 και 2gb ram. 

Τα δικά μου κάνουν media / browser χρήση περιστασιακά (πρόβλημα υπάρχει στην γρήγορη εναλλαγή εφαρμογών κυρίως) και όλο το υπόλοιπο 24άρο δουλεύουν ασταμάτητα σε πρόγραμμα διαγνωστικών και καταγραφικών, και δεν είχα πρόβλημα με κανένα από τα 2.

Και για να είμαστε δίκαιοι έχει καλύτερη εμπειρία χρήσης σχετικά με οτιδήποτε άλλο μπορείτε να πάρετε στα 55 ευρώ καινούριο με τόσο μεγάλη οθόνη.

Επεξ/σία από Billator
  • Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ήρθε εδώ το ταμπλετάκι, με ACS παραδόθηκε, από Θεσσαλονίκη Αθήνα έκανε 6 ημερολογιακές όσο δηλαδή από Ισπανία-Θεσσαλονίκη.

Μια χαρά, για τη δουλειά που το θέλω είναι τζετ. Με ταλαιπώρησε λίγο να του βάλω το δίκτυο Wifi αλλά όλα καλά. Αυτό που έκανα είναι έφτιαξα ένα 5GHz, ίσως με το dual μπερδεύεται. Μόνο 'μειονέκτημα' που βλέπω εγώ είναι πως έχει τεράστια bezels, μάλλον έχουμε καλομάθει. 

• Like 1
Δημοσ.
4 hours ago, tomar26 said:

Ήρθε εδώ το ταμπλετάκι, με ACS παραδόθηκε, από Θεσσαλονίκη Αθήνα έκανε 6 ημερολογιακές όσο δηλαδή από Ισπανία-Θεσσαλονίκη.

Μια χαρά, για τη δουλειά που το θέλω είναι τζετ. Με ταλαιπώρησε λίγο να του βάλω το δίκτυο Wifi αλλά όλα καλά. Αυτό που έκανα είναι έφτιαξα ένα 5GHz, ίσως με το dual μπερδεύεται. Μόνο 'μειονέκτημα' που βλέπω εγώ είναι πως έχει τεράστια bezels, μάλλον έχουμε καλομάθει. 

Συμφωνώ! Παρέλαβα άμεσα και το σεταρα για τους γονείς μου. Μια χαρά είναι για internet browsing, διαχείριση/ανάγνωση εγγράφων, YouTube κτλ.

Pure Android 12, παναλαφρο και με όντως καλές-υποφερτές επιδόσεις. Για τα λεφτά του είναι τέλειο. Άντε να δούμε πόσο θα αντέξει. 

Υ.Γ: Είδα κι εγώ το θεματακι με τα dual δίκτυα. Θέλει μόνο 2,4 ή 5. Δεν το'χει με την μεικτή εκπομπή. 

Δημοσ.

Οπωσδήποτε να του βάλετε μια θήκη.
Στα χερια τις κόρης μου άντεξε 1 μέρα.
Επεσε και έκανε η οθόνη ένα ράγισμα στη γωνία και από τότε δεν δουλεύει το touch.

• Sad 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...