Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και σε μένα ακριβώς έτσι τα υπολόγισε. Από PC. Η διαφορά των 8 ευρώ οφείλεται στο ότι πήρα την επιλογή με τη θήκη. 

Screenshot 2023-07-10 144709.png

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και με επιπλέον coins πέφτει κ λίγο περισσότερο. (Mobile app > Add to cart, μετά account> coins > pop out button (discount finder) > Βρίσκουμε το tablet) --> 55.36€

Βγαίνει ακόμα 3.54€ κάτω (51.82€) με το προσωπικό κουπόνι που δίνουν σήμερα για 1 χρηση (εγώ το βρήκα μέσα από τα notification και το χρησιμοποίησα ήδη άλλου οπότε δεν φαίνεται στην φώτο)

Screenshot_2023-07-10-13-14-34-270-edit_com.alibaba.aliexpresshd.jpg.6a95daf7687ecdbe1aaad891886e13c5.jpg

14 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Ξέρουμε με τι θα το στείλουν και πότε θα έρθει; 

8-10 μέρες (εργάσιμες) θέλει, σε εμένα ήρθε με ACS στο σπίτι. 

• Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, duende είπε

εξαφανιστηκε το γκρι..

Το πρωί είχε καμία 700αρια και από τα δύο λογικά σε λίγη ώρα θα έχουν εξαφανιστεί όλα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το πήρα στα τυφλά εντελώς, είδα κάποια βιντεακια και φαίνεται να κολλάει άπειρα. Τώρα εντάξει αν το θέλει κάποιος για να ανοιγοκλείνει τα φώτα ή να παίζει spotify οκ.

Επεξ/σία από valkon
Δημοσ.

Εχετε δει τι αποδιδει ο επεξεργαστης αυτος;

Θα σερνεται στη κυριολεξια το ταμπλετ

https://browser.geekbench.com/v5/cpu/21357462

Τελειως σκουπιδι επεξεργαστης μιλαμε

Παραπλησιο σκορ εβγαζε το παμπαλαιο μου LG Stylus 2 του 2016 που ειχε τον Snapdragon 410

Σκεφτηκα να το χτυπησω σε αυτα τα λεφτα αλλα οκ μονο που θα σου σπαει τα νευρα δε θ αντεξει πολυ και θα φυγει απ το παραθυρο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσοχή είναι μεγάλοι απατεώνες, όσον αφορά τη διαδικασία του refund, καθώς προσωπικά μου έφαγαν τα μεταφορικά επιστροφής. Και μάλιστα για μια περίπτωση όπου παραδέχτηκαν ότι είχα απόλυτο δίκιο για το ελαττωματικό τάμπλετ και με το aliexpress να ορίζει και καλά το κατάστημα να πληρώσει τα έξοδα επιστροφής. Φυσικά καμία σχέση με άλλες πλατφόρμες τύπου ebay, κτλ, αφού το aliexpress απλά με άφησε ξεκρέμαστο. Κάνω ηλεκτρονικές αγορές περίπου 20 χρόνια και είναι η χειρότερη εμπειρία μου.

Γκουγκλάρετε να δείτε πόσα τάμπλετ τεκλαστ έχουν πρόβλημα στην κάρτα δικτύου. Όχι απλά δυσκολία σύνδεσης αν δεν είσαι δίπλα στο ρούτερ, αλλά έως και πλήρη αδυναμία σύνδεσης, ενώ έχουν γεμάτο σήμα από το ρούτερ, όπως στην περίπτωση μου. Τι να το κάνω το vfm αλλά με ποιότητα μηδέν; Μην πετάξετε και εσείς τα λεφτά σας όπως εγώ. Έχασα 1 μήνα με τις βλακείες όλες, τα 16 ευρώ επιστροφής και δεν έχω τάμπλετ.

Επεξ/σία από Everest
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Everest είπε

Προσοχή είναι μεγάλοι απατεώνες, όσον αφορά τη διαδικασία του refund, καθώς προσωπικά μου έφαγαν τα μεταφορικά επιστροφής. Και μάλιστα για μια περίπτωση όπου παραδέχτηκαν ότι είχα απόλυτο δίκιο για το ελαττωματικό τάμπλετ και με το aliexpress να ορίζει και καλά το κατάστημα να πληρώσει τα έξοδα επιστροφής. Φυσικά καμία σχέση με άλλες πλατφόρμες τύπου ebay, κτλ, αφού το aliexpress απλά με άφησε ξεκρέμαστο. Κάνω ηλεκτρονικές αγορές περίπου 20 χρόνια και είναι η χειρότερη εμπειρία μου.

Γκουγκλάρετε να δείτε πόσα τάμπλετ τεκλαστ έχουν πρόβλημα στην κάρτα δικτύου. Όχι απλά δυσκολία σύνδεσης αν δεν είσαι δίπλα στο ρούτερ, αλλά έως και πλήρη αδυναμία σύνδεσης, ενώ έχουν γεμάτο σήμα από το ρούτερ, όπως στην περίπτωση μου. Τι να το κάνω το vfm αλλά με ποιότητα μηδέν; Μην πετάξετε και εσείς τα λεφτά σας όπως εγώ. Έχασα 1 μήνα με τις βλακείες όλες, τα 16 ευρώ επιστροφής και δεν έχω τάμπλετ.

Προσωπικά σε τέτοιες εταιρείες μέχρι σε αυτά τα λεφτά θα έδινα της προσφοράς (Μαξ 60ευρω),δεν αξίζει με τη καμία παραπάνω γιατί ακόμα και στα 80-90 υπάρχουν τα low-end της Lenovo ή της Realme που είναι ανώτερα σε όλα(ποιότητα κατασκευής, ηχεία,κτλπ) από κάτι Teclast,Allcube και παρόμοιες φτηνοκινεζιες.

Δημοσ.

Καλησπερα μολις εβαλα και εγω ενα 57 ευρω βγηκε το θελω να βλεπω καμερες πιστευω θα κανει δουλεια!!

Δημοσ.

Έκανα refund προσωπικά, κάντε μια έρευνα παιδιά είναι τραγικό το ταμπλετάκι αυτό. Θα πιάσει σκόνες στα ράφια σας.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...