Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ότι συνεργάζονται με την αστυνομία για να καταγράφουν τους πάντες μάλλον αυτό πόνεσε περισότερο και ότι οι ουμπεροταριφάδες έχασαν δουλειά τα υπόλοιπα τα έχουν για σάλτσα.

Επεξ/σία από Artman13
  • Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εδώ ρε μάγκες ακτιβιστές είχαν διαδηλώσει παλαιότερα επειδή οι επιστήμονες αποφάσισαν πως ο πλούτωνας δεν θα θεωρείται πλέον πλανήτης αλλά πλανήτης νάνος!!! Τι να λέμε τώρα!

image.jpeg.37737954f8274b294f03135d2e05aac9.jpeg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είμαι σίγουρος ότι πριν από 100 χρόνια θα έκαναν παρόμοιες ενέργειες για να αποτρέψουν την αντικατάσταση των αλόγων με αυτοκίνητα.

Επεξ/σία από The_Judas
Δημοσ.

Αυτόνομα οχήματα σε ελληνικούς δρόμους?! Ακόμα και η πιο εξελιγμένη τεχνητή νοημοσύνη θα χρειαστεί ένα greek module για να λειτουργήσει σε δρόμους χωρίς διαγράμμιση, με τρύπες - τάφρους, χωρίς φωτισμό, ανύπαρκτη σήμανση και παρκαρισμένα πάνω σε κόμβους και στροφές. Όντως πρόκληση. Φυσικά αν δεν υπάρχουν επιβάτες θα είναι διασκεδαστικό και ενδιαφέρον ως πείραμα.

Δημοσ.
2 hours ago, CyanBlue said:

Αυτόνομα οχήματα σε ελληνικούς δρόμους?! Ακόμα και η πιο εξελιγμένη τεχνητή νοημοσύνη θα χρειαστεί ένα greek module για να λειτουργήσει σε δρόμους χωρίς διαγράμμιση, με τρύπες - τάφρους, χωρίς φωτισμό, ανύπαρκτη σήμανση και παρκαρισμένα πάνω σε κόμβους και στροφές. Όντως πρόκληση. Φυσικά αν δεν υπάρχουν επιβάτες θα είναι διασκεδαστικό και ενδιαφέρον ως πείραμα.

Αυτό είναι το εύκολο κομμάτι να πω την αλήθεια, το ν; το; αποφεύγει άλλους οδηγούς που είναι εντελώς απρόβλεπτοι η και επιθετικοί είναι ποιο σοβαρό θεμα

Δημοσ.

Στο φρίσκο ακόμα γελάνε με τους cop's που πήγαν να δώσουν κλήση σε robotaxi και το σταμάτησαν πάνω σε στροφή παράνομα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Δεν έκοψα απολύτως τίποτα.Ατόφιο ήταν το ποστ σου που απάντησα χωρίς να παραποιήσω τίποτα.

Έκοψες την απάντησή μου στον άλλο χρήστη, όπου χρησιμοποίησα την ορολογία του για να του απαντήσω ότι κανείς δεν θα πάει φυλακή και απάντησες μόνο για να κάνεις μία "διόρθωση" άνευ ουσίας σε απομονωμένη φράση, η οποία επαναλαμβάνω δεν ήταν απομονωμένη αλλά απαντούσε στον άλλον.

Ρώτησε "Οκ, αλλά για αυτόν τον έναν άνθρωπο που σκότωσε το αυτόνομο όχημα, ποιος είναι υπεύθυνος ποινικά; Τουτέστιν, ποιος θα πάει φυλακή;"

Εγώ του απάντησα επειδή κατάλαβα τι ήθελε να πει και δε μου αρέσουν οι εξυπνάδες ώστε να τον "διορθώσω" ενώ έχω καταλάβει τι θέλει να πει.

Δεν καταλαβαίνω όμως η δική σου απάντηση μετά σε τι αποσκοπεί, εκτός από το να δημιουργήσει καμιά δεκαριά οφφ τόπικ μηνύματα που δεν προσθέτουν τιποτα στο θέμα μας.

Επεξ/σία από giannisg33
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, giannisg33 είπε

Έκοψες την απάντησή μου στον άλλο χρήστη, όπου χρησιμοποίησα την ορολογία του για να του απαντήσω ότι κανείς δεν θα πάει φυλακή και απάντησες μόνο για να κάνεις μία "διόρθωση" άνευ ουσίας σε απομονωμένη φράση, η οποία επαναλαμβάνω δεν ήταν απομονωμένη αλλά απαντούσε στον άλλον.

Ρώτησε "Οκ, αλλά για αυτόν τον έναν άνθρωπο που σκότωσε το αυτόνομο όχημα, ποιος είναι υπεύθυνος ποινικά; Τουτέστιν, ποιος θα πάει φυλακή;"

Εγώ του απάντησα επειδή κατάλαβα τι ήθελε να πει και δε μου αρέσουν οι εξυπνάδες ώστε να τον "διορθώσω" ενώ έχω καταλάβει τι θέλει να πει.

Δεν καταλαβαίνω όμως η δική σου απάντηση μετά σε τι αποσκοπεί, εκτός από το να δημιουργήσει καμιά δεκαριά οφφ τόπικ μηνύματα που δεν προσθέτουν τιποτα στο θέμα μας.

Ελα ντε.Tι προσπαθώ;

Εχεις δίκιο ,απόλυτο.

Δημοσ.
On 10/07/2023 at 11:26, dum83 said:

Από ότι φαίνεται η αντικατάσταση του ανθρωπίνου δυναμικού προχωράει ολοένα.

Βέβαια τώρα συμβαίνει σε λίγου τομείς, αλλά δεν θα αργήσει και για τους υπόλοιπους. Γι'αυτό τώρα γελάμε, ενώ τότε μάλλον θα κλαίμε.

Infinite Loop Art GIF by CmdrKitten

Σωστά, το μέλλον του ανθρώπου είναι να κάθεται 8 ώρες πίσω από ένα τιμόνι. 
Μιλαμε για όνειρο ζωής. 

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, kisan είπε

Σωστά, το μέλλον του ανθρώπου είναι να κάθεται 8 ώρες πίσω από ένα τιμόνι. 
Μιλαμε για όνειρο ζωής. 

Αν αυτό κατάλαβες από το σχόλιο μου, τότε σημαίνει πως βλέπεις το δένδρο κι όχι το δάσος.
Η δουλειά μου είναι να κάθομαι 8 ώρες πάνω από έναν υπολογιστή.
Ε, το ΑΙ θα λύσει αυτό το "πρόβλημα" του εργοδότη μου παρέχοντας του σχεδόν δωρεάν τις υπηρεσίες του αντί εμού.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 hours ago, dtk-386 said:

9 στους 10 ποδηλάτες είναι και οδηγοί 4/2τροχων. Οπότε....

Μόνο η πιτσιρικαρία των ηλεκτρικών πατινιών είναι άνευ διπλώματος και οδηγικής παιδείας.

Δεν οδηγάνε πάντως σαν να ξέρουν τα σήματα, τα πιτσιρίκια θα έλεγα πως προσέχουν πιο πολύ

Πάντως κάθε φορά που διαβάζω για κώνους,  σκέφτομαι τι θα κάνει κάποιος νευριασμένος κάτοχος αμαξιού που θα βρεί τον ακτιβιστή να πάει να βάλει το κώνο  🤣

Επεξ/σία από sdikr
Δημοσ.
On 10/07/2023 at 15:11, jerk said:

Δυστυχώς δεν είναι τόσο απλό. Μέχρι πριν λίγο καιρό ήμουν στην Cruise για 1,5 χρόνο και τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε είναι αρκετά, τα οποία μπορεί να ακινητοποιήσουν το αυτοκίνητο θέτωντας σε κίνδυνο την κυκλοφορία. Προφανώς έχουν πολλά θετικά αλλά κυκλοφορούνε σε τόσες πόλεις σε πειραματικό στάδιο με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει.

εννοειται οτι καμια τεχνολογια δεν ειναι τελεια. αλλα δυστυχως και στον ανθρωπινο παραγοντα πρεπει να υπολογισεις την ανθρωπινη βλακεια.πχ να οδηγεις μεθυσμενος κτλ .σιγουρα πρεπει να γινουν και αλλες δοκιμες οπως ταυτοχρονα πρεπει να οριστουν σε πολλες χωρες παραπανω μετρα για προστασια των οδηγων απο τα διποδα ζωα που κυκλοφορουν εκει εξω.

On 10/07/2023 at 12:52, ff7lucas said:

και οχι μονο, βαλε και τα διποδα με τα ποδηλατακια που θελουν μια λωριδα για κουβεντουλα και πανε με 10 χλμ και τα διποδα με τα αναπηρικα τριροδα που πηγαινουν σαν να οδηγανε βαρκα με εξωλεμβια και 5 μποφωρ απο την μια λωριδα στην αλλη και ζαλιζουν εμας τους μεθυσμενους που παμε ισια και σιγα για να φτασουμε σπιτι μας, και τα διποδα με τα κινητα που κοιτανε τα μπουτια τους αντι για τον δρομο, και τα διποδα ανω των 60 που δεν στριβει ο λαιμος για να ελεγξουν τους πλαινους καθρεφτες η τον μεσαιο, και εισαι μεσα...

ποσο αληθεια καποια πραγματα.να βλεπεις ατομο να ξεπαρκαρει χωρις να κοιταξει.παει οχι απλα εναντια στην λογικη αλλα ενταντια και στο ενστικτο ακομα :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...