Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, BILL5 είπε

θα έχουμε ρομποτικά να μας κάνουν εγχείρηση

Σκεψου  ομως  το  ρομποτ  που  πα να  σου  κανει  σκωληκοειδιτιδα  και  να  τρωει  η/μ   φλασια

και  να  σου  κοβει  την  τριαδα  παρακατω....🤩🤣😂

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 hours ago, BILL5 said:

Σωστα και οταν τον σταματανε οι αστυνομικοί και του κανουν αλκοτέστ και του λενε καλα ποσο ηπιες? Τους λεει  μία μπύρα έχω έχω πιει

μια raddler:p

Δημοσ.
8 hours ago, YpsilonPi said:

γιατι το κινητο στο χερι ;;; εχω σιχαθει να βλεπω γυναικες οδηγους κυριως αλλα και αντρες με ενα κινητο στο χερι . Βαλτε αυτονομα χθες, φτανει με τους wanna be fast and furious κανγκουρες

Είναι σίγουρος ότι για κάποιους από αυτούς τους "ακτιβιστές" ισχύει το παρακάτω .... και όχι μόνο .

1689006349213.jpg

• Like 4
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Φυσικά και είναι υπεύθυνος ποινικά αυτός που φτάιει σε δυστύχημα 

ναι, εισπράτει μια μήνυση. Και;

Πότε μπήκε φυλακή για ανθρωποκτονία κάποιος σε τροχαίο;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, giannisg33 είπε

ναι, εισπράτει μια μήνυση. Και;

Πότε μπήκε φυλακή για ανθρωποκτονία κάποιος σε τροχαίο;

Οι ποινές υπάρχουν 

https://www.gocar.gr/useful/law/42836,dystyxhma_fylakh_10_xronia_isovia.html

https://www.ethnos.gr/greece/article/233812/krhthsthfylakho70xronosgiatotroxaiomethymathn7xronhhpoinhpoytoyepebaletodikasthrio

https://www.efsyn.gr/efkriti/koinonia/142889_kriti-exi-hronia-fylaki-gia-thanatiforo-trohaio

Δημοσ.

σε εναν κοσμο χωρις ακτιβισμο, καποιοι πιστευουν οτι τα κρατη και οι οργανισμοι θα βάζουν όρια στην ασυδοσια των εταιριων. διοτι εχει δουλεψει πολυ καλα αυτο μεχρι τωρα.

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

ε ωραία και ποια η διαφορά με την ΑΙ στο αυτοκίνητο; Χωρίς οδηγό δεν υπάρχουν ποινικές διώξεις. Μόνο αστικές αξιώσεις που έτσι κ αλλιώς θα ναι ασφαλισμένα.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, giannisg33 είπε

ε ωραία και ποια η διαφορά με την ΑΙ στο αυτοκίνητο; Χωρίς οδηγό δεν υπάρχουν ποινικές διώξεις. Μόνο αστικές αξιώσεις που έτσι κ αλλιώς θα ναι ασφαλισμένα.

Eγώ δεν έγραψα κάτι για την ΑΙ.Εσύ όμως έκανες λάθος ότι δεν είναι ποινικά υπευθυνος ο φταίχτης σε ένα δυστύχημα .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Eγώ δεν έγραψα κάτι για την ΑΙ.Εσύ όμως έκανες λάθος ότι δεν είναι ποινικά υπευθυνος ο φταίχτης σε ένα δυστύχημα .

Εγώ απάντησα σε ερώτηση άλλου για το ποιος θα πάει φυλακή. Αυτός ρώτησε για το ποιος είναι ποινικά υπεύθυνος και αναφερόταν στο να μπει μέσα. Ξεκάθαρα λοιπόν συμφωνείς ότι δεν θα μπει κανείς. Χαίρομαι.

Άλλη φορά μην κόβεις τα ποστ μου στη μέση, καθώς σε εκείνη την απάντηση αντέγραψα ακριβώς την φρασεολογία του άλλου για να του πω ότι δεν θα πάει κανεις φυλακή. Για να δεις πως είναι, θα το κάνω και γω:

40 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

δεν είναι ποινικά υπευθυνος ο φταίχτης σε ένα δυστύχημα .

Κάνεις λάθος, είναι ποινικα υπεύθυνος, δεν πάει φυλακή όμως.

Επεξ/σία από giannisg33
Δημοσ.
4 ώρες πριν, giannisg33 είπε

Εγώ απάντησα σε ερώτηση άλλου για το ποιος θα πάει φυλακή. Αυτός ρώτησε για το ποιος είναι ποινικά υπεύθυνος και αναφερόταν στο να μπει μέσα. Ξεκάθαρα λοιπόν συμφωνείς ότι δεν θα μπει κανείς. Χαίρομαι.

Άλλη φορά μην κόβεις τα ποστ μου στη μέση, καθώς σε εκείνη την απάντηση αντέγραψα ακριβώς την φρασεολογία του άλλου για να του πω ότι δεν θα πάει κανεις φυλακή. Για να δεις πως είναι, θα το κάνω και γω:

Κάνεις λάθος, είναι ποινικα υπεύθυνος, δεν πάει φυλακή όμως.

Δεν έκοψα απολύτως τίποτα.Ατόφιο ήταν το ποστ σου που απάντησα χωρίς να παραποιήσω τίποτα.

Δημοσ.
18 ώρες πριν, garna είπε

Εσείς οι ποδηλάτες συμφωνείτε ότι όποιος χρησιμοποιεί τους δρόμους πρέπει να έχει περάσει τις εξετάσεις σημάτων ασχέτως ηλικίας αναβάτη και μεγέθους οχήματος;

9 στους 10 ποδηλάτες είναι και οδηγοί 4/2τροχων. Οπότε....

Μόνο η πιτσιρικαρία των ηλεκτρικών πατινιών είναι άνευ διπλώματος και οδηγικής παιδείας.

Δημοσ.
17 hours ago, stiflerakos said:

Και συμφωνω πως ειναι επικινδυνο να οδηγει καποιος μετα τα 60 αλλα δεν μπορω να ξεχασω πως οι πιτσιρικαδες ειναι που τρεχουν προσπαθωντας να μεγαλωσουν το πουλ@κι τους. 

Ένα σχόλιο μόνο γι αυτό το κομμάτι.

60χρονος+ προξενεί ατύχημα, γίνεται ο κακός χαμός από σχόλια και συζητήσεις για το αν είναι καλή ιδέα να οδηγούμε μετά από κάποια ηλικία. Δε χρειάζεται να ξέρουμε τι έγινε απλά και μόνο αν ακουστεί ότι εμπλέκεται μεγάλος σε ηλικία, βγήκε το πόρισμα.

Νεαρός-η ~20 ετών προξενεί ατύχημα (που θα είναι κατά πάσα πιθανότητα από βλακεία - μαγκιά ...) αλλά μαντεψτε. Φταίνε οι δρόμοι, το άθλιο οδικό δίκτυο, ο δήμαρχος, ο νομάρχης, ο ανάδρομος Ερμής. Φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από τα καλοπαιδα , που ξέρουμε τι γίνεται σε αυτές τις ηλικίες 

• Like 6
Δημοσ.
1 hour ago, dtk-386 said:

9 στους 10 ποδηλάτες είναι και οδηγοί 4/2τροχων. Οπότε....

Μόνο η πιτσιρικαρία των ηλεκτρικών πατινιών είναι άνευ διπλώματος και οδηγικής παιδείας.

Ο ναι και πάρα πολλοί (μπορώ να δώσω παράδειγματα από τον κύκλο μου) ενώ οδηγανε και αυτοκινιτο και μηχανή και μάλιστα σχεδόν με μηδέν παραβάσεις με το που παίρνουν ποδήλατο πάνε ΧΑΡΟΣ, ούτε φανάρια ούτε στοπ ούτε πεζοδρόμιο τπτ δεν υπολογίζουν, και αυτό είναι για έναν και μόνο λόγο

Ποδήλατο = ανύπαρκτο κοκ και σαν συνέπεια μηδέν τιμωρία

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...