logo15 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 Έχω εταιρικό iphone 12 και το δικό μου pixel 7. Γιατί η apple σε ελληνικά η αγγλικά κάνει καλύτερη δουλειά από την google όταν κάνεις υπαγόρευση κειμένου; 80% με google πρέπει να διακόψω και να γυρίσω πίσω να διορθώσω...
koutsis Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 3 hours ago, logo15 said: Έχω εταιρικό iphone 12 και το δικό μου pixel 7. Γιατί η apple σε ελληνικά η αγγλικά κάνει καλύτερη δουλειά από την google όταν κάνεις υπαγόρευση κειμένου; 80% με google πρέπει να διακόψω και να γυρίσω πίσω να διορθώσω... Τι ερώτηση είναι αυτή τώρα; 😂
logo15 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 3 ώρες πριν, koutsis είπε Τι ερώτηση είναι αυτή τώρα; 😂 Θέλω να υπαγορευω και να τα γράφει. Στο ένα δεν καταλαβαίνει τίποτα, στο άλλο τα πιάνει όλα. Φταίω εγώ, το κινητό η το software?
koutsis Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 18 hours ago, logo15 said: Θέλω να υπαγορευω και να τα γράφει. Στο ένα δεν καταλαβαίνει τίποτα, στο άλλο τα πιάνει όλα. Φταίω εγώ, το κινητό η το software? προφανώς το software αν τα κάνεις εσυ όλα σωστά απο τη μεριά σου. Εννοείς δεν καταλαβαίνει τίποτα το android ή πιάνει τα μισα?
logo15 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 8 ώρες πριν, koutsis είπε προφανώς το software αν τα κάνεις εσυ όλα σωστά απο τη μεριά σου. Εννοείς δεν καταλαβαίνει τίποτα το android ή πιάνει τα μισα? Πιάνει το 50% από όσα λέω. Και ορισμένες λέξεις τις λέω και με άλλη προσφορά (βρετανική). Πχ την λέξη καραόκε. Πάντα το ρημαδι την γράφει Karachi! Το ios ότι και να πω το καταλαβαίνει αμέσως. Ακόμα και αν το μουγκριζω
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 5 λεπτά πριν, logo15 είπε Πιάνει το 50% από όσα λέω. Και ορισμένες λέξεις τις λέω και με άλλη προσφορά (βρετανική). Πχ την λέξη καραόκε. Πάντα το ρημαδι την γράφει Karachi! Το ios ότι και να πω το καταλαβαίνει αμέσως. Ακόμα και αν το μουγκριζω Μόλις το δοκίμασα το karaoke (hey google --- karaoke ) και το κατάλαβε σωστά,όπως και στο translate. Και σίγουρα δεν έχω προσφορά Οξφόρδης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα