pkatsou Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 Καλησπέρα. Έχω το 7530 και δουλεύει μια χαρά με cosmote τα τελευταία 2 περίπου χρόνια. Την προηγούμενη εβδομάδα έκανε αυτόματα (την Τρίτη νομίζω) update στην 7.56. Από την Παρασκευή το απόγευμα και μετά έχω διαρκείς αποσυνδέσεις. Επειδή έλειπα το Σαββατοκύριακο, είδα στο log ότι όσο δεν ήμουν σπίτι, δεν έγινε καμία αποσύνδεση. Μόλις επέστρεψα και συνδέθηκαν τα κινητά στο ρούτερ, άρχισε πάλι να αποσυνδέεται. Έχει αντιμετωπίσει κάποιος το ίδιο θέμα? Πώς θα μπορούσα να το αντιμετωπίσω? Έψαξα στο ίντερνετ αλλά δε βρήκα αναφορές για το θέμα. Ευχαριστώ προκαταβολικά για κάθε βοήθεια.
pkatsou Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Σύνδεσα το speedport που δίνει η cosmote. Είναι σταθερή η σύνδεση. Βλέπω όμως στο προφίλ σύνδεσης ότι η cosmote το συνδέει σε Annex b. Ενώ εγώ 2 χρόνια στο 7530 είχα Annex A. Η γραμμή είναι 100αρα. Υπάρχει περίπτωση να σχετίζεται με αυτό οι αποσυνδέσεις? Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2023 από pkatsou
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα