NIKOssc Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 Καλημερα θα ηθελα να ρωτησω το εξης γιατι ο οδοντιατρος που πηγαινω μου λεει ολες ιδιες ειναι δεν παιζει ρολο οι οδοντοκρεμες Υπαρχει καποια οδοντρεκεμα που να βοηθαει στο να ασπριζουν λιγο παραπανω τα δοντια? δεν λεω τρελα πραγματα αλλα με 2 φορες που τα πλενω τα δοντια να βοηθαει και στο να ασπρινουν λιγο , αυτες γενικα ειναι βλαβερες για τα δοντια οι οδοντοκρεμες ? Γιατι μου ειχε πει ενας φιλος σε συζητηση οτι αυτες οι οδοντοκρεμες που ειναι για λευκανση δοντιων δεν ειναι οτι καλυτερο τα συστατικα τους Εαν λοιπον εσεις χρησιμοποιειται καποια και εχετε δει αλλαγη στα δοντια?προτεινετε μου καποια για αγορα
rodosf1 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 με ενεργό άνθρακα, αυτές με μαύρο χρώμα. αφαιρούν τα στίγματα/κιτρινίλες κλπ περισσότερο από άλλες.
phanispal Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 Ακόμα και να υπάρχουν κάποιες που όντως να λευκαίνουν έστω λίγο, λένε ότι φθείρουν το σμάλτο περισσότερο από τις άλλες. 2
The_Judas Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 Ολες τα ίδια πάνω κάτω, αρκεί να έχουν φθόριο (fluoride). Αν είναι με φυτικά συστατικά δεν κάνουν τόσο καλή δουλειά όπως το φθόριο. Οι λευκαντικές κάνουν κάποια δουλειά σε σχέση με τις απλές: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6438662/ https://www.mdpi.com/2304-6767/10/10/191
Strat8 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 2 ώρες πριν, NIKOssc είπε Καλημερα θα ηθελα να ρωτησω το εξης γιατι ο οδοντιατρος που πηγαινω μου λεει ολες ιδιες ειναι δεν παιζει ρολο οι οδοντοκρεμες Υπαρχει καποια οδοντρεκεμα που να βοηθαει στο να ασπριζουν λιγο παραπανω τα δοντια? δεν λεω τρελα πραγματα αλλα με 2 φορες που τα πλενω τα δοντια να βοηθαει και στο να ασπρινουν λιγο , αυτες γενικα ειναι βλαβερες για τα δοντια οι οδοντοκρεμες ? Γιατι μου ειχε πει ενας φιλος σε συζητηση οτι αυτες οι οδοντοκρεμες που ειναι για λευκανση δοντιων δεν ειναι οτι καλυτερο τα συστατικα τους Εαν λοιπον εσεις χρησιμοποιειται καποια και εχετε δει αλλαγη στα δοντια?προτεινετε μου καποια για αγορα Προσωπικά δεν έχω δει καμία διαφορά με τις λευκαντικές οδοντόκρεμες του εμπορίου, όλες είναι το ίδιο αναποτελεσματικές. Τώρα αν υπάρχει κάποια πιο εξειδικευμένη δεν γνωρίζω. Όσο για το αν είναι βλαβερές, έχω ακούσει και εγώ οτι αυξάνουν την ευαισθησία των δοντιών με τον καιρό. Ένας εδώ ανέφερε αυτές με τον ενεργό άνθρακα αλλά εγώ θα σου πρότεινα να μείνεις μακριά, καθώς ο ενεργός άνθρακας διαβρώνει το σμάλτο των δοντιών.
Dante80 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 Μια μικρή διαφορά σε λεύκανση θα δεις με ακριβές οδοντόκρεμες από Ιαπωνία που έχουν υδροξυαπατίτη (δλδ εδώ ελλάδα apagard, apadent κλπ). Οι απλές του εμπορίου δεν κάνουν απολύτως τίποτα. Επίσης μίλησε με τον οδοντίατρό σου, οι τελευταίες τεχνικές λεύκανσης είναι πολύ πιο απαλές για το σμάλτο από ότι στο παρελθόν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα