ikaros2 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 Σε νέο λογαριασμό (με FUPS) μου βγάζει αυτό το μήνυμα. Με VPN παίζει. Ξεπερνιέται το πρόβλημα ή μπα...
Λύση konstantin79 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 Λύση Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 Είναι το νέο "παραμύθι" του netflix για λογαριασμούς που γίνονται σε περιοχές που παρατηρείται άνοιγμα λογαριασμών λόγω μεγάλης διαφοράς τιμής. Από ότι έχω διαβάσει σε 30 μέρες θα γίνει άρση του geo-restriction και θα μπορείς να το χρησιμοποιείς και όταν "ταξιδεύεις"
geomalliv Δημοσ. 5 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2023 Έχω το ίδιο πρόβλημα ακριβώς... 5 Αυγούστου 2023 Με το που τον έφτιαξα το λογαριασμό ούτε μισή σειρά δε μπόρεσα να δω. Φίλε μου που λες για geo restriction ότι θα τελείωσει που το διαβάσες πληροφοριακά ρωτάω γιατί έψαξα και γω και δε βρήκα κάτι σχετικό... Στις 10/7/2023 στις 9:08 ΠΜ, ikaros2 είπε Ωραία, αναμένω 30 μέρες λοιπόν. Στις 10/7/2023 στις 8:36 ΠΜ, konstantin79 είπε Είναι το νέο "παραμύθι" του netflix για λογαριασμούς που γίνονται σε περιοχές που παρατηρείται άνοιγμα λογαριασμών λόγω μεγάλης διαφοράς τιμής. Από ότι έχω διαβάσει σε 30 μέρες θα γίνει άρση του geo-restriction και θα μπορείς να το χρησιμοποιείς και όταν "ταξιδεύεις"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα