theodosml Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 Χαιρετώ το φόρουμ ξανά, Σε ένα ipad 10.2 9gen 2021 cellular εκτός εγγύησης χρειάστηκε να κάνω αλλαγή οθόνης από πτώση προερχόμενης, πηγαίνοντας το λοιπόν σε ένα μαγαζάκι hi-tech doctor στο Μοσχάτο τρεις φορές μέσα σε 10 μέρες μου απαντάει θέλω 180 ευρώ και χρόνο να το δω και μη με πιέσεις κλπ, τελικά μην αντεχοντας άλλο το παίρνω πίσω με επιπλέον σημάδια στο τζάμι, λέγοντας μου τότε όταν εγώ του το ανέφερα, δεν το έφερα έτσι, ο μαγαζατορας ότι αυτά διορθώνονται, το πήγα λοιπόν στο fixers όπου οι άνθρωποι με ευγένεια μου απάντησαν ότι είναι θέμα οθόνης και τα επιπλέον σημάδια όχι από εμένα όπως προανέφερα, είναι σίγουρα από ανθρώπινο λάθος, πιθανώς από κακή χρήση και λιώσιμο υπερθέρμανση στο τζάμι, μου είπαν επιπλέον αν θέλω και αυτό 100 ευρώ συν τα 200 για το πάνελ, είπα εντάξει, σε μια βδομάδα όντως το παρέδωσαν άψογα ολα, αναφέροντας όλα αυτά στον προηγούμενο στο μαγαζάκι στο Μοσχατο, τότε μου λέει ότι σε χρεωσαν υπερβολικά για το τζάμι 100 ευρώ ενώ αυτός φωνάζοντας, προφανώς σε θέση αδυναμίας και ένα φίλο του μου λέει το τζάμι ανταλλακτικό μόνο 15 ευρώ, ότι τα σημάδια στα τζάμια τάχα μου μεγάλωσαν και τώρα δεν μπορεί να το διορθώσει, χα χα με θεωρούσε προφανώς άσχετο, τουλάχιστον γνωρίζω τόσο φθηνό επίσημο ανταλλακτικο apple, δεν υπάρχει, δεν είναι για τα λεφτά απλώς την αλήθεια θέλω από σένα του λέω και το θέμα λήγει εκεί, εσύ μου κάνεις και τον έξυπνο και έφυγα, προφανώς από όλα αυτά φαίνεται να έχει δίκιο το επώνυμο και ποιοτικό fixers, αλλά θέλω να ακούσω δικές σας γνώμες από εμπειρία σας.
kormos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 23 λεπτά πριν, theodosml είπε Χαιρετώ το φόρουμ ξανά, Σε ένα ipad 10.2 9gen 2021 cellular εκτός εγγύησης χρειάστηκε να κάνω αλλαγή οθόνης από πτώση προερχόμενης, πηγαίνοντας το λοιπόν σε ένα μαγαζάκι hi-tech doctor στο Μοσχάτο τρεις φορές μέσα σε 10 μέρες μου απαντάει θέλω 180 ευρώ και χρόνο να το δω και μη με πιέσεις κλπ, τελικά μην αντεχοντας άλλο το παίρνω πίσω με επιπλέον σημάδια στο τζάμι, λέγοντας μου τότε όταν εγώ του το ανέφερα, δεν το έφερα έτσι, ο μαγαζατορας ότι αυτά διορθώνονται, το πήγα λοιπόν στο fixers όπου οι άνθρωποι με ευγένεια μου απάντησαν ότι είναι θέμα οθόνης και τα επιπλέον σημάδια όχι από εμένα όπως προανέφερα, είναι σίγουρα από ανθρώπινο λάθος, πιθανώς από κακή χρήση και λιώσιμο υπερθέρμανση στο τζάμι, μου είπαν επιπλέον αν θέλω και αυτό 100 ευρώ συν τα 200 για το πάνελ, είπα εντάξει, σε μια βδομάδα όντως το παρέδωσαν άψογα ολα, αναφέροντας όλα αυτά στον προηγούμενο στο μαγαζάκι στο Μοσχατο, τότε μου λέει ότι σε χρεωσαν υπερβολικά για το τζάμι 100 ευρώ ενώ αυτός φωνάζοντας, προφανώς σε θέση αδυναμίας και ένα φίλο του μου λέει το τζάμι ανταλλακτικό μόνο 15 ευρώ, ότι τα σημάδια στα τζάμια τάχα μου μεγάλωσαν και τώρα δεν μπορεί να το διορθώσει, χα χα με θεωρούσε προφανώς άσχετο, τουλάχιστον γνωρίζω τόσο φθηνό επίσημο ανταλλακτικο apple, δεν υπάρχει, δεν είναι για τα λεφτά απλώς την αλήθεια θέλω από σένα του λέω και το θέμα λήγει εκεί, εσύ μου κάνεις και τον έξυπνο και έφυγα, προφανώς από όλα αυτά φαίνεται να έχει δίκιο το επώνυμο και ποιοτικό fixers, αλλά θέλω να ακούσω δικές σας γνώμες από εμπειρία σας. Αντιεπαγγελματικό να κατακρίνεις έναν "συνάδελφο" ή αντίζηλο. Όπως θες Παρ το. Το ποσό χρεώνει κάποιος ή την ποιότητα των ανταλλακτικών δεν είναι σε θέση να το κρίνει κανείς. Όταν ζητάμε τιμή και την αποδεχόμαστε λήγει εκεί. Όταν θέλουμε να κάνουμε έρευνα τότε κάνουμε σωστή έρευνα και αποφασίζουμε. Η δική μου καθαρά άποψη είναι πως η συσκευή έπρεπε να πάει σε επίσημο επισκευαστικό κέντρο και πουθενά αλλού!! Τέλος να σου τονίσω και κάτι απ' τα όσα ανέφερες... Αν η συσκευή σου εξ αρχής ήταν πλήρης λειτουργική δεν θεωρώ ότι θα κρινόταν αρνητικά το πρώτο κατάστημα. Ότι πληρώνεις παίρνεις λένε... Μφχ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα