Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, NickTG είπε

Παίζει στα 100+fps σε 4Κ τα παιχνίδια το PS5? 

Ναι ,αν υποστηρίζει την ανάλυση το game και εχεις την αντίστοιχη οθόνη

image.png.99dd9954244a97e6b8210ac701cadbd7.png

• Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
32 minutes ago, HatTrick said:

Ναι ,αν υποστηρίζει την ανάλυση το game και εχεις την αντίστοιχη οθόνη

image.png.99dd9954244a97e6b8210ac701cadbd7.png

Ας κάνω αλλιώς την ερώτηση. 

Ποια είναι αυτά τα παιχνίδια που παίζουν σε 4Κ και παράλληλα τρέχουν στα 120fps όπου σε PC θες 1000€+ κάρτα για να κάνεις το ίδιο? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στους όρους χρήσης, γράφει ότι η προσφορά στον Γερμανό ισχύει για αγορές στο δίκτυο καταστημάτων Γερμανός, αλλά και για online αγορές.

Πήρα τηλέφωνο σε Γερμανό και είπαν ότι η επιστροφή ισχύει και για αγορά με κάρτα Eurobank σε κατάστημα, δηλαδή δεν χρειάζεται να γίνει online απαραίτητα.

Οι συνεργαζόμενες επιχειρήσεις που δίνουν επιστροφή πόντων στην Eurobank, γίνεται στις ίδιες επιχειρήσεις να γίνει η εξόφληση των πόντων;

Επεξ/σία από AntiCambeR
Δημοσ.
2 hours ago, dimsfak said:

Γράφετε πολλοί για την εγγύηση οτι είναι - σχεδόν - ανασταλτικός παράγοντας ως προς την αγορά του,επειδή έχει ενα έτος μόνο.Δήλαδη πότε την χρειαστίκατε και μάλιστα σε κονσόλα SONY;Προφανώς και θα ήταν καλ'υτερο να είχε περισσότερη και ας μην χρειαστεί ποτέ,αλλά ορισμένοι και 100 ευρώ να έκανε,θα λέγατε "τόσο φθηνό,είναι ελλατοματικό,δεν κάνει κ.ο.κ".

Και αυτό το φαινόμενο παρατηρείται παντού πια.

Αρκετοί (και εδω μέσα την έχουν χρειαστεί) και τρέχανε. Εσύ είσα δηλαδή εντάξει με το γεγονός πως εκεί που έχει ανταγωνισμό η Sony δίνει οφίσιαλ 2 χρόνια εγγύηση αλλά στις κονσόλες σφυρίζει αδιάφορα;
Και κυρίως "Κάλλιο γαιδουρόδενε παρά γαιδουρογύρευε". Playstation έχω, όμως θέλω η εταιρεία να σέβεται τα χρήματά μου κάτι που η Sony δεν το κάνει.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, VonLoutsos είπε

Αρκετοί (και εδω μέσα την έχουν χρειαστεί) και τρέχανε. Εσύ είσα δηλαδή εντάξει με το γεγονός πως εκεί που έχει ανταγωνισμό η Sony δίνει οφίσιαλ 2 χρόνια εγγύηση αλλά στις κονσόλες σφυρίζει αδιάφορα;
Και κυρίως "Κάλλιο γαιδουρόδενε παρά γαιδουρογύρευε". Playstation έχω, όμως θέλω η εταιρεία να σέβεται τα χρήματά μου κάτι που η Sony δεν το κάνει.

Συμφωνώ απόλυτα,απλά δεν είναι και deal breaker.

• Like 1
Δημοσ.
4 hours ago, HatTrick said:

Η τιμή δεν καθορίζεται απο την παλαιότητα αλλά απο τον λόγο προσφοράς/ζήτησης.Οσο πιο περιζήτητή ειναι η κονσολα,και όσο δεν την χτυπάνε άλλες κονσόλες τόσο πιο πολύ θα πουλάει και τόσο υψηλότερη τιμή θα έχει.Τα 474 ευρώ δεν ειναι πολλά χρήματα.για αυτα όσα προσφέρει.Το αν αποτελούν τα 3/4 του βασικού μισθου στην Ελλάδα,αυτό ειναι κάτι που δεν πρέπει να απασχολήσει την sony αλλά εμάς.

Προσωπική μου άποψη:αν θέλει κάποιος ποιοτικό gaming ,ειναι καλή τιμή τα 470.Tα υπόλοιπα περί αναμονής για να πέσει και άλλο η τιμή κτλ,νομίζω δεν εξυπηρετουν το σκοπό του thread,που αφορά την ΠΡΟΣΦΟΡΑ PS5.Για να παίξεις στα 100+ FPS στα 4κ παιχνίδια στον υπολογιστή,θέλεις μόνο για την gpu 1000+ ευρώ.Το μοναδικό μειον που εντοπίζω εγώ στο ps5 είναι ότι για εμένα τα FPS δεν βολεύουν να τα παίξω στο ps5.

δεν σχολιαζω τον βασικο μισθο και ολα τα συναφη γραφικα ,λεω πως ενα χρονο μετα πληρωνουμε την τιμη εναρξης της κονσολας και το θεωρουμε εκπτωση μου φαινεται παραλογο.Επισης οταν στο bestprice κανει 445 γιατι τα 474 ειναι προσφορα? οσον αφορα την εγγυηση

Η νομοθεσία της ΕΕ ορίζει επίσης ότι πρέπει να παρέχεται στον καταναλωτή ελάχιστη διετής εγγύηση (νόμιμη εγγύηση) ως προστασία έναντι ελαττωματικών προϊόντων ή προϊόντων που δεν ανταποκρίνονται στη διαφημιζόμενη εμφάνιση ή λειτουργία. Σε μερικές χώρες, η εθνική νομοθεσία μπορεί να απαιτεί την παροχή πιο μακροπρόθεσμων εγγυήσεων.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
46 λεπτά πριν, chrisxkar είπε

δεν σχολιαζω τον βασικο μισθο και ολα τα συναφη γραφικα ,λεω πως ενα χρονο μετα πληρωνουμε την τιμη εναρξης της κονσολας και το θεωρουμε εκπτωση μου φαινεται παραλογο.Επισης οταν στο bestprice κανει 445 γιατι τα 474 ειναι προσφορα? οσον αφορα την εγγυηση

Η νομοθεσία της ΕΕ ορίζει επίσης ότι πρέπει να παρέχεται στον καταναλωτή ελάχιστη διετής εγγύηση (νόμιμη εγγύηση) ως προστασία έναντι ελαττωματικών προϊόντων ή προϊόντων που δεν ανταποκρίνονται στη διαφημιζόμενη εμφάνιση ή λειτουργία. Σε μερικές χώρες, η εθνική νομοθεσία μπορεί να απαιτεί την παροχή πιο μακροπρόθεσμων εγγυήσεων.

"

Η νομική εγγύηση ισχύει για δύο χρόνια σε όλη την ΕΕ, υπό ορισμένες όμως προϋποθέσεις.

Η νομική εγγύηση καλύπτει ελαττώματα που θεωρείται ότι υπήρχαν κατά τη στιγμή της παράδοσης και έγιναν εμφανή μέσα στην επόμενη διετία. Ωστόσο, η επίμαχη περίοδος είναι το πρώτο έτος μετά την αγορά του προϊόντος:

• κάθε ελάττωμα που εμφανίζεται εντός ενός έτους θεωρείται ότι υπήρχε κατά τη στιγμή της παράδοσης. Στην περίπτωση αυτή, ο πωλητής οφείλει να επισκευάσει ή να αντικαταστήσει το τηλέφωνό σας δωρεάν ή να σας επιστρέψει τα χρήματα εάν είναι αδύνατη η επισκευή ή η αντικατάστασή του.
  • Μετά την πάροδο ενός έτους, μπορείτε ακόμη να θεωρήσετε υπεύθυνο τον πωλητή για κάθε ελάττωμα που θα εμφανιστεί μέχρι το τέλος της διετούς περιόδου της εγγύησης. Ωστόσο, ο πωλητής μπορεί να σας ζητήσει να αποδείξετε ότι το ελάττωμα υπήρχε κατά την παράδοση του προϊόντος. Κάτι τέτοιο είναι συχνά δύσκολο και θα πρέπει μάλλον να απευθυνθείτε σε τεχνικό εμπειρογνώμονα.

"

Είναι πρακτικά αδύνατο να το απόδειξη κάποιος αυτό. Το ίδιο θα πει και ο συνήγορος του καταναλωτή.

Καμία φορά οι αλυσίδες τιμανε δύο έτη εγγύηση άσχετα να το παραθυράκι. Είναι ανάλογα το κατάστημα, υπεύθυνο κλπ.

Στην ουσία, η νόμιμη εγγύηση ΔΕΝ καλύπτει ελάττωμα που εμφανίζεται στο δεύτερο έτος 

Επεξ/σία από feelihipo
  • Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, feelihipo είπε
  • κάθε ελάττωμα που εμφανίζεται εντός ενός έτους θεωρείται ότι υπήρχε κατά τη στιγμή της παράδοσης. 

Ωπ, άλλαξε αυτό; Μέχρι πρόσφατα που θυμάμαι ήταν 6μηνο, ούτε καν 1 έτος δηλαδή! 

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, giorginho είπε

Ωπ, άλλαξε αυτό; Μέχρι πρόσφατα που θυμάμαι ήταν 6μηνο, ούτε καν 1 έτος δηλαδή! 

Πρέπει όντως να άλλαξε επειδή ήταν σίγουρα 6μηνο

Δημοσ.
14 ώρες πριν, NickTG είπε

Ας κάνω αλλιώς την ερώτηση. 

Ποια είναι αυτά τα παιχνίδια που παίζουν σε 4Κ και παράλληλα τρέχουν στα 120fps όπου σε PC θες 1000€+ κάρτα για να κάνεις το ίδιο? 

Ας μην παίξουμε την κολοκυθιά. Το point είναι ότι με 470 παίρνεις κάτι που έχει τη δυνατότητα να παίξεις 4κ στα 100+ FPS.

Υπάρχουν games που υποστηρίζουν 120 fps στα 4κ https://www.androidcentral.com/list-ps5-games-120-fps-support και φαντάζομαι στο μέλλον θα υπάρξουν ακόμα περισσότερα που να τρέχουν σε τέτοιες αναλύσεις.

όσο για τις gpu ,δες τιμές που παίζουν επώνυμες κάρτες γραφικών gtx 3080/4080.Δεν μιλάω κάν για το υπόλοιπο hardware που θα χρειαστεί για σηκώσει τέτοιες αναλύσεις.

Δημοσ.
37 minutes ago, HatTrick said:

όσο για τις gpu ,δες τιμές που παίζουν επώνυμες κάρτες γραφικών gtx 3080/4080.

Εδώ που νομίζεις ότι χρειάζεσαι αυτές τις κάρτες για απόδοση PS5 ξεκινάει το πρόβλημα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
55 λεπτά πριν, NickTG είπε

Εδώ που νομίζεις ότι χρειάζεσαι αυτές τις κάρτες για απόδοση PS5 ξεκινάει το πρόβλημα. 

Οκ,θα βγω λιγο off topic,να εξηγήσω τι εννοω (κάτι που δεν κάνεις εσύ, καθώς απαντάς χωρίς να εξηγείς)

Ενδιαφέρομαι να αναβαθμίσω το pc μου για 2κ gaming. Διαθέτω ήδη μητρική, κουτί και ραμ τα οποία δεν θα συμπεριλάβω στο κόστος αναβάθμισης.

GPU --> SAPHIRE RADEN RX 6800 530 ευρώ

CPU--> AMD 9 5900X (περίπου) 200 ευρώ+50 ευρώ για ψύξη

PSU 1000W--> 180-200 ευρώ

σύνολο 960ευρώ για 2k gaming.

Αν δεν έπαιζα FPS δεν θα ενδιαφερόμουν για την αναβάθμιση αυτή και θα έμενα με το ps5 το οποίο με υπερκαλύπτει στα υπόλοιπα. Είναι τόσο απλό.

Δεν προσπαθώ να πείσω κάποιον να αγοράσει το ps5,λέω την γνώμη μου.

ΥΓ:Έχεις δίκιο,σχετικά με τις κάρτες που αναφέρω, το ps5 συγκρίνεται πιο πολύ με 3060ti/3070 στις αποδόσεις,ΑΛΛΑ και πάλι όσο κάνει η κάρτα γραφικών κάνει το PS5 αυτή τη στιγμή...χωρίς να βαζω τα υπόλοιπα components μεσα

Επεξ/σία από HatTrick
  • Like 2
Δημοσ.
1 hour ago, HatTrick said:

κάτι που δεν κάνεις εσύ, καθώς απαντάς χωρίς να εξηγείς

Μα ήμουν πολύ συγκεκριμένος στο που διαφωνώ. 

Δεν είπα για παράδειγμα ότι δεν θες περισσότερα λεφτά συνολικά από όσο έχει ένα PS5 για να φτιάξεις PC από την αρχή. 

Στην τιμή της GPU διαφώνησα. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...