safridia Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 6 ώρες πριν, Vasilis 07 είπε Μελλοντικές επιλογές πάντα θα υπάρχουν. Και η αγορά κονσόλας ειδικά την καλοκαιρινή περίοδο που υπάρχει περισσότερος ελεύθερος χρόνος αξίζει. Πάντως μου κάνει εντύπωση η κουβέντα πάντα που γίνετε για τις κονσόλες, το αν αξίζει η αλλαγή, η τιμή που πωλούνται, η διάρκεια ζωής τους 4-5 χρόνια κ.α. την στιγμή που είναι σύνηθες η αλλαγή κινητού 1000-1200Ε κάθε χρόνο. Δεν ξερω εαν υπαρχει μεγαλυτερη μπαρουφα αυτο με τα κινητα. Το λενε πολλοι προσπαθωντας να γενικευσουν απο ενα παραδειγμα ενος φιλου/γνωστου που γεννηθηκε με χρημα και το εχουμε κανει κανονα. Οχι δεν αλλαζουν ολοι καθε χρονο κινητο 1200ευρω. Δεν ειναι καν επιχειρημα, διαβασε τις λογικες πλανες
Vasilis 07 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 5 ώρες πριν, feelihipo είπε Σταματήστε την χαζή πατάτα με τα κινητά, είναι υπερβολικά κουραστική. Δεν υπάρχει συσκευή στην ύπαρξη που συγκρίνεται σε χρησιμότητα σε κινητό, το οποίο βγάζει 8 ώρες χρήσης την ημέρα στους περισσότερους και κάνει κυριολεκτικά τα πάντα. Σε αυτές τις τιμές έχει μέσα και κάμερα εξαιρετική. Δεύτερον, δεν δίνει κάνεις 1200€ το χρόνο, ούτε είναι σύνηθες. Αμερική έχουν εξαιρετικα προγράμματα trade in ή οι περισσότεροι κάνουν carrier upgrade και πληρώνουν ελάχιστη διαφορά ή όσοι το κάνουν στην Ελλάδα πουλάνε την παλιά συσκευή για 300-400€ λιγότερο. Τώρα είναι εντελώς άλλη συζήτηση το αν αξίζει στην Ελλάδα με 600€ μηνιαίο κατώτατο τα 300-400€ το χρόνο η νέα συσκευή, αλλά επίσης και άσχετη με το θέμα. Πέρα από εθισμένους με online παιχνίδια, οι περισσότεροι θα ανοίξουν την κονσόλα κάποιες ώρες τη βδομάδα και περισσότερα μόνο όταν βγαίνει νεα κυκλοφορία, εξ άλλου δεν έχει ο μέσος ενήλικας περισσότερο χρόνο. 1) Δες τι γίνετε στις αγγελίες όταν βγαίνουν νέα μοντέλα apple- samsung. Πουλάνε τα προηγούμενα τα οποία βέββαια είναι με ελάχιστη χρήση και πάντα ήταν μέσα σε θήκη και με προστασία οθόνης 😄 2) Δεν κρίνω τις αγοραστικές συνήθειες.Ο καθένας κρίνει με βάση τις ανάγκες τα θέλω του και βέββαια το πορτοφόλι του. Αλλά όποτε παίζει προσφορά σε κονσόλες βλέπω πάντα τα ίδια σχόλια και εγώ. Μια χαρά είναι το PS4, περίμενε το νέο μοντέλο, πολλά τα 500Ε για κονσόλα νέας γενιάς κτλ. [quote] Το κινητό κάνει κυριολεκτικά τα πάντα. Επικοινωνία, μουσική, ταινίες, GPS, παιχνίδια, ολόκληρες δουλειές γίνονται από κινητά. Προσωπικά έχω να στείλω email από PC χρόνια. Υπάρχει λόγος που κυριαρχούν την αγορά σαν συσκευή, και σε αντίθεση με τα κομπλεξ μερικών στο σαιτ που το λένε συνέχεια, δεν είναι για να κάνουν επίδειξη στην καφετέρια. [/quote] 3) Επικοινωνία εννοείται. Από εκεί και πέρα μουσική, gps ,games οκ. Αλλά χαράς στο κουράγιο σε όποιον βλέπει ταινία από κινητό.Τώρα για δουλειές δεν γνωρίζω τι εννοείς μέσα από το κινητό, εκτός και αν μιλάς για social media. Κλείνω το to off topic
Boubis1411 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 23 λεπτά πριν, Federacion είπε αξιζει η αλλαγή από PS4; Μέρα με την νύχτα φίλε... Η διαφορά είναι μεγάλη για εμένα. Ευκαιρία ειναι τώρα να κάνεις την αλλαγή. 1
Federacion Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Η μόνη οθόνη που έχω είναι full HD 24 άρα. Μήπως δεν θα δω διαφορά;
Bourdoulas Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 12 hours ago, Federacion said: Η μόνη οθόνη που έχω είναι full HD 24 άρα. Μήπως δεν θα δω διαφορά; Κρίμα να πάρεις τέτοια κονσόλα και να την χαντακωσεις σε μια HD 24άρα 1
Errik Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 13 hours ago, Federacion said: αξιζει η αλλαγή από PS4; Δώσε τα ίδια λεφτά και πάρε μια μεγαλύτερη οθόνη. Και μετά πάρε το PS6! 1
chrisxkar Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) για ποιοτικο gaming ναι αξιζει αν και το pc gaming για εμενα ηταν παντα πολυ ανωτερο πλεον εχει γινει πολυ ακριβο σπορ.Το μονο που με ενοχλει ειναι οτι δεν θεωρω λογικο τοσο καιρο μετα την κυκλοφορια του να βλεπουμε καλη τιμη τα 473 ευρω βεβαια οκ πληθωρισμος στη μεση νομιζω οτι για την ωρα θα μεινω με το steam deck μεχρι να βγει καμια καλυτερη προσφορα Τον παραλογισμο των 800-900 ευρω δεν θα τον λαβω υποψιν γιατι δεν ηταν επισημη τιμη αλλα μαυραγοριτικη τιμη . Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2023 από chrisxkar
evansicaria Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Ρε γαμωτο ένα μαγαζί με 2 χρόνια εγγύηση δεν υπάρχει? Όλα λένε ένα 😔
dimsfak Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Γράφετε πολλοί για την εγγύηση οτι είναι - σχεδόν - ανασταλτικός παράγοντας ως προς την αγορά του,επειδή έχει ενα έτος μόνο.Δήλαδη πότε την χρειαστίκατε και μάλιστα σε κονσόλα SONY;Προφανώς και θα ήταν καλ'υτερο να είχε περισσότερη και ας μην χρειαστεί ποτέ,αλλά ορισμένοι και 100 ευρώ να έκανε,θα λέγατε "τόσο φθηνό,είναι ελλατοματικό,δεν κάνει κ.ο.κ". Και αυτό το φαινόμενο παρατηρείται παντού πια. 1
HatTrick Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, chrisxkar είπε για ποιοτικο gaming ναι αξιζει αν και το pc gaming για εμενα ηταν παντα πολυ ανωτερο πλεον εχει γινει πολυ ακριβο σπορ.Το μονο που με ενοχλει ειναι οτι δεν θεωρω λογικο τοσο καιρο μετα την κυκλοφορια του να βλεπουμε καλη τιμη τα 473 ευρω βεβαια οκ πληθωρισμος στη μεση νομιζω οτι για την ωρα θα μεινω με το steam deck μεχρι να βγει καμια καλυτερη προσφορα Τον παραλογισμο των 800-900 ευρω δεν θα τον λαβω υποψιν γιατι δεν ηταν επισημη τιμη αλλα μαυραγοριτικη τιμη . Η τιμή δεν καθορίζεται απο την παλαιότητα αλλά απο τον λόγο προσφοράς/ζήτησης.Οσο πιο περιζήτητή ειναι η κονσολα,και όσο δεν την χτυπάνε άλλες κονσόλες τόσο πιο πολύ θα πουλάει και τόσο υψηλότερη τιμή θα έχει.Τα 474 ευρώ δεν ειναι πολλά χρήματα.για αυτα όσα προσφέρει.Το αν αποτελούν τα 3/4 του βασικού μισθου στην Ελλάδα,αυτό ειναι κάτι που δεν πρέπει να απασχολήσει την sony αλλά εμάς. Προσωπική μου άποψη:αν θέλει κάποιος ποιοτικό gaming ,ειναι καλή τιμή τα 470.Tα υπόλοιπα περί αναμονής για να πέσει και άλλο η τιμή κτλ,νομίζω δεν εξυπηρετουν το σκοπό του thread,που αφορά την ΠΡΟΣΦΟΡΑ PS5.Για να παίξεις στα 100+ FPS στα 4κ παιχνίδια στον υπολογιστή,θέλεις μόνο για την gpu 1000+ ευρώ.Το μοναδικό μειον που εντοπίζω εγώ στο ps5 είναι ότι για εμένα τα FPS δεν βολεύουν να τα παίξω στο ps5.
Just_travel_everywhere Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Ξανά λέω μην βιάζεστε !!! Είναι μόνιμη η τιμή . Η Sony κατέβασε την τιμή . Δεν είναι προσφορά σε όλη την Ευρώπη έχει κατέβει !!
NickTG Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 8 minutes ago, HatTrick said: Για να παίξεις στα 100+ FPS στα 4κ Παίζει στα 100+fps σε 4Κ τα παιχνίδια το PS5?
hasiotis_john Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 32 minutes ago, Just_travel_everywhere said: Ξανά λέω μην βιάζεστε !!! Είναι μόνιμη η τιμή . Η Sony κατέβασε την τιμή . Δεν είναι προσφορά σε όλη την Ευρώπη έχει κατέβει !! Μην γράφετε ότι θέλετε ρε σεις, η έκπτωση ΔΕΝ είναι μόνιμη! Έβγαλε και δελτίο τύπου η Sony Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι από σήμερα, 10 Ιούλιου, έως και τις 23 Ιουλίου, οι φίλοι του PlayStation θα μπορούν να αγοράσουν την κονσόλα PlayStation 5 με την μονάδα αναπαραγωγής δίσκου με όφελος €75 (από €549,99 στα €474,99*) σε συμμετέχοντα καταστήματα λιανικής πώλησης. Το 2023 είναι μέχρι στιγμής μια φανταστική χρονιά για το PS5, με πολλά διαθέσιμα παιχνίδια για την ψυχαγωγία των φίλων του! Από blockbuster τίτλους που κυκλοφόρησαν πρόσφατα, όπως το Hogwarts Legacy και το Final Fantasy XVI, μέχρι εμπειρίες εικονικής πραγματικότητας, όπως το Horizon Call of the Mountain και το Resident Evil Village για το PlayStation VR2, το νέο headset εικονικής πραγματικότητας του PlayStation 5. Συνεχίσαμε συστηματικά να προσφέρουμε απίστευτες εμπειρίες παιχνιδιού στην αυξανόμενη κοινότητα φίλων του PS5, συμπεριλαμβανομένης της συνδρομητικής υπηρεσίας παιχνιδιών του PlayStation, το PlayStation Plus, η οποία προσφέρει μοναδικά προνόμια όπως ο Κατάλογος Παιχνιδιών και Κλασικών (Game Catalog και Classics Catalog) με εκατοντάδες παιχνίδια για να επιλέξετε. Ακόμη περισσότερα απίθανα νέα παιχνίδια έρχονται φέτος, όπως το Marvel's Spider-Man 2, το Assassin's Creed Mirage και το Alan Wake 2. 1 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα