Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κωτσοβολος
Public
Mediamarkt
Germanos + 47,4€ επιστροφη με καρτες EUROBANK
ΠΛΑΙΣΙΟ
You.gr + 4-5€ σε ποντους για επομενη αγορα ( ξερω κλαιν αλλα το γραφω :P )
Sony PS5

Επισης τα PS5 dualsense controlles στα 49,90€

Επεξ/σία από Zengar Zombolt
  • Like 8
  • Thanks 1
  • Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για 427€ δεν το λες κ άσχημη προσφορά. Επίσης παίζει και το XBOX στα 460€ (τιμές με Eurobank επιστροφή)

image.png.24f8324765af668857b2139518a2d3df.png

image.png.aaec373f9943e021522f7217a3d70fa1.png

• Like 1
Δημοσ.

Ειναι για γελια και για κλαματα οι προσφορες αν το δουμε ρεαλιστικα.Εχουν παρει ενα 10% αυξηση και οι δυο κονσολες.Η εκπτωση που κανουν,  στην ουσια αγοραζεις στην αρχικη τιμη που ειχαν οι κονσολες οταν κυκλοφορησαν.Και θα τους πουμε και ευχαριστω.
Αποψη μου, μην τρεξετε να αγορασετε αν πραγματικα δεν θελετε ακομα κονσολα.Μονο για αυτους που θελουν τωρα να παρουν.

Ειμαστε σε ενα μεταβατικο σταδιο που σιγουρα θα βγουν νεες εκδοσεις.Δεν αναφερομαι για pro μοντελα.Αλλα για slim εκδοσεις.Ερχεται νεο μοντελο ps5 συντομα.Σιγουρα και η ms θα βγαλει καποιο σλιμ μοντελο μεσα στο 2024.Αν δεν καίγεστε να περασετε στην νεα γενια ακομα, καντε υπομονη.Ειδικα στο ps5 fat μοντελο, πιστευω θα παιξει και στο μελλον εκπτωση.Θελουν να ξεστοκαρουν για τον ερχομο του νεου μοντελου με το αποσπωμενο drive.

• Like 7
  • Confused 2
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε

Ειμαστε σε ενα μεταβατικο σταδιο που σιγουρα θα βγουν νεες εκδοσεις.

Κοιταν αν το παμε οπως την προηγουμενη φορα που κυκλοφορησαν οι κονσολες και για να βρεις μια να αγορασεις επρεπε να περασουν σχεδον 2 χρονια, θα πρεπει να περιμενει καποιος 2-3 χρονια για κονσολα.

• Like 1
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε

Ειναι για γελια και για κλαματα οι προσφορες αν το δουμε ρεαλιστικα.Εχουν παρει ενα 10% αυξηση και οι δυο κονσολες.Η εκπτωση που κανουν,  στην ουσια αγοραζεις στην αρχικη τιμη που ειχαν οι κονσολες οταν κυκλοφορησαν.Και θα τους πουμε και ευχαριστω.
Αποψη μου, μην τρεξετε να αγορασετε αν πραγματικα δεν θελετε ακομα κονσολα.Μονο για αυτους που θελουν τωρα να παρουν.

Ειμαστε σε ενα μεταβατικο σταδιο που σιγουρα θα βγουν νεες εκδοσεις.Δεν αναφερομαι για pro μοντελα.Αλλα για slim εκδοσεις.Ερχεται νεο μοντελο ps5 συντομα.Σιγουρα και η ms θα βγαλει καποιο σλιμ μοντελο μεσα στο 2024.Αν δεν καίγεστε να περασετε στην νεα γενια ακομα, καντε υπομονη.Ειδικα στο ps5 fat μοντελο, πιστευω θα παιξει και στο μελλον εκπτωση.Θελουν να ξεστοκαρουν για τον ερχομο του νεου μοντελου με το αποσπωμενο drive.

και το 2026 θα βγει PS6 το οποίο θα περιμένουμε 2-3 χρόνια να υπάρχει διαθέσιμο κ έτσι θα περνάνε οι 10ετίες και θα έχουμε ακόμα το PS1.

Θέμα προτεραιοτήτων είναι τα πάντα και σε κάθε περίπτωση ο χρόνος περνάει και δεν γυρνάει. 

Ποια είναι η άποψη μου? Αγοράζουμε μια νέα κονσόλα εντός 1 έτους απο τη στιγμή που βγήκε εφόσον τη βρούμε σε καλύτερη τιμή απο την αρχική κ παράλληλα πουλάμε την παλιά. Έτσι την έχουμε κ τη χαιρόμαστε 5 χρόνια και έχουμε πάντα την πιο καινούργια. Κ ουσιαστικά το κόστος της μας βγαίνει 50€ / έτος. 

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια την αποψη μου ειπα,Οποιος θελει παει και αγοραζει.Απλα για να μην μας περνανε κοροιδα, στην αρχικη τιμη που ειχε η κονσολα το βαφτιζουν εκπτωση.

Στο προβλημα  διαθεσιμότητας που ειχαν οι κονσολες οταν κυκλοφορησαν δεν νομιζω να το ξαναζησουμε σε τετοιο βαθμο.Οποιος κανει αγορα καλοριζικη να την χαρει και καλο gaming.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε

Παιδια την αποψη μου ειπα,Οποιος θελει παει και αγοραζει.Απλα για να μην μας περνανε κοροιδα, στην αρχικη τιμη που ειχε η κονσολα το βαφτιζουν εκπτωση.

Πληθωρισμός λέγεται, και αναμένεται τον επόμενο μήνα και το XsX. Όλα έχουν ανέβει, μην τα λέμε και εδώ και βγαίνουμε οφφτοπικ. 

• Like 2
Δημοσ.

Εγω στο Γιο μου εχω παρει Digital -αξιζει να κανουμε την αλλαγη χανοντας στην ουσια λιγα ευρω αλλα ταυτοχρονα γινεται ανανεωση στολου ( νεα κονσολα)

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, spocky είπε

Γνωριζει κανεις αν στο Γερμνο μπορεις να του κανεις επεκταση εγγυησης?

όχι 

• Thanks 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, spocky είπε

Γνωριζει κανεις αν στο Γερμνο μπορεις να του κανεις επεκταση εγγυησης?

Δεν έκανε μέχρι προ 2 εβδομάδων στις κονσόλες δυστυχώς..

Δημοσ.

Πηρα το PS4 το καλοκαιρι του 2017, τοτε η κονσολα ηταν 3,5 χρονια στην αγορα, με 300κατι ευρω, πουλησα την ιδια ημερα το ολοφρεσκο fifa που ηταν πακετο μεσα και πρακτικα πληρωσα για την κονσολα κατι παραπανω απο 230ευρω. ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΗ
Το PS5 δεν με εχει πεισει ουτε κατ'ελαχιστο να το παρω. Καταρχας η τιμη του ειναι τρομακτικα υψηλη για Ελλαδα.
Το μοναδικο παιχνιδι που δεν εχω με το PS4, Switch, Xboxone ειναι το loophole το οποιο δεν ειναι ικανο να με κανει να δωσω 500 για μια κονσολα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...