panosena Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Θέλω να πάω σε οργανωμένο κάμπινγκ, παραθαλάσσιο, κάπου στην Πελοπόννησο ή στο Πήλιο, σε καμιά βδομάδα. Πρέπει να έχω σκηνή ή έχουν εκεί σκηνές; Ποια κάμπινγκ προτείνετε; Πόσο να υπολογίζω το κόστος; Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2023 από panosena
Moderators Inuyasha Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Moderators Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 19 λεπτά πριν, panosena είπε Θέλω να πάω σε οργανωμένο κάμπινγκ, παραθαλάσσιο, κάπου στην Πελοπόννησο ή στο Πήλιο, σε καμιά βδομάδα. Πρέπει να έχω σκηνή ή έχουν εκεί σκηνές; Ποια κάμπινγκ προτείνετε; Πόσο να υπολογίζω το κόστος; Τα κάμπινγκ σου νοικιάζουν χώρο για να στήσεις σκηνή εσύ όλο τον εξοπλισμό πρέπει να τον έχεις εσύ 1
nikos16717 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Δες και κάτι απο εδώ αν σε ενδιαφέρει https://campsaround.com/el/ Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2023 από nikos16717 1
basilis_k6 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 παιζουν κοντα 50 καμπινγκ σε αυτες τις δυο περιοχες. θες να γινεις λιγο πιο συγκεκριμένος??
panosena Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Το θέμα είναι να είναι παραθαλάσσιο, να το έχετε δοκιμάσει και να σας άρεσε. Δεν έχω πάει ποτέ σε κάμπινγκ οπότε δεν ξέρω και τι άλλο θα ήθελα. Ο λόγος που θέλω να πάω σε κάμπινγκ είναι το οικονομικό του θέματος. Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2023 από panosena
kostasbm Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 μελτέμι καμπνγκ Μαυροβουνι μετά το γυθειο....δίπλα στη θαλασσα παίρνεις τη σκηνή σου αφού πάρεις τηλέφωνο για κράτηση γιατί γίνεται χαμός κάποιες ημέρες.... αρκετά οργανωμένο μέρος 1
panosena Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Πληρώνω προκαταβολικά τις μέρες που θα μείνω; Δηλαδή αν δε μου αρέσει και φύγω νωρίτερα, θα πληρώσω όλες τις μέρες;
basilis_k6 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, panosena είπε Πληρώνω προκαταβολικά τις μέρες που θα μείνω; Δηλαδή αν δε μου αρέσει και φύγω νωρίτερα, θα πληρώσω όλες τις μέρες; στα περισσοτερα απλα πας, στηνεις, και οποτε φυγεις πληρωνεις. με γυναικα θα πας? με παιδια? με παρεα? θες ησυχία η φασαρια? δροσια το βραδυ? κοντα πολη? κοντα σουπερ παραλια? κοντα κανα αξιοθεατο? να ειναι οσο καθαρο γινετε? να εχει μεσα φαγητο? να εχει πισινα? για τα καλα καμπινγκ μαλλον ειναι αργα να κλεισεις παντως. πχ το παπα νερο που ειναι ΤΟΠ καμπινγκ δεν παιζει να εχει θεσεις.
StamTheMan Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 6 ώρες πριν, kostasbm είπε μελτέμι καμπνγκ Μαυροβουνι μετά το γυθειο....δίπλα στη θαλασσα Αυτο θα εγραφα. Φουλ οργανωμενο,απο τα καλυτερα στην πελλοπονησο.
andreaspA Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 Camping Paradise στο Παλουκι Αμαλιάδος. Καλύτερη δροσιά δεν θα βρείς σε camping. 1
tzitzikas2 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 Αμαλιάδα και γενικά ο νόμος Ηλείας δεν έχει ιδιαίτερη ακτογραμμή. Μια αχανής αμμώδης παραλία ειναι. Και δεν έχει και κάτι εξαιρετικό να επισκεφτείς παρά μόνο φυσικά την αρχαία Ολυμπία που δεν πρέπει να χάσεις αν πας.Σαν νόμους θα.προτεινα νοτιοανατολική Μεσσηνία, Μάνη και Λακωνία. 1
Moderators Inuyasha Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 Moderators Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 12 ώρες πριν, panosena είπε Το θέμα είναι να είναι παραθαλάσσιο, να το έχετε δοκιμάσει και να σας άρεσε. Δεν έχω πάει ποτέ σε κάμπινγκ οπότε δεν ξέρω και τι άλλο θα ήθελα. Ο λόγος που θέλω να πάω σε κάμπινγκ είναι το οικονομικό του θέματος. Αν δεν έχεις εξοπλισμό, και εφόσον δεν έχεις ξανά πάει καλό θα ήταν να το ξανά σκεφτείς λίγο περισσότερο καθώς αγορά εξοπλισμού έχει ένα κόστος, δεν είναι περνώ μια σκηνή 30 ευρώ από τα jumbo και φεύγω για κάμπινγκ
csontheline Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 2 hours ago, Inuyasha said: ...δεν είναι παίρνω μια σκηνή 30 ευρώ από τα jumbo και φεύγω για κάμπινγκ 😮 Γιατί όχι; Δηλαδής, άμα εγώ θέλω να κοιμάμαι κάτω από τον έναστρο ουρανό με μόνο σκέπασμα το αεράκι της φύσης, να γίνομαι ένα με την Γη και να περνάει όλη η γαλήνια ενέργεια του κόσμου απευθείας στο σώμα μου, κακό είναι να πληρώσω για να πάρω κάτι από χωματερή; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα