Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

δεν ξερω τι κουταμαρα εκανα, και δεν μου εμφανιζει τις επιλογες εκτυπωσης οταν προσπαθω να εκτυπωσω μια σελιδα/εικονα.

Τι μπορει να φταιε;

Δημοσ.

Έκανες τα κλασικά; Αποσύνδεση/σύνδεση (αν είναι με καλώδιο), απεγκατάσταση/εγκατάσταση drivers κλπ κλπ;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστω για το ενδιαφερον.

Εκανα , επγκατασταση/εγκαταστση εκτυπωτη, το εβγαλα απο την πριζα.

Drives οχι. Απο που να το κανω.

Προσπαθω να τυπωσω καποια αρχεια, και οταν πατησω εκτυπωση, ξεκιναει και το τυπωνει αμεσως χωρις πρωτα να με ρωτησει γαι τις επιλογες εκτυπωσης. Αν ειναι η δια εικονα σε δυο μερη στη σελιδα, χρωμα κτλ.

Δεν ξερω αν ειναι σχετικο, δεν μου ανοιγει επισης και τις φοτο απο τη βιβλιοθηκη . Παταω διπλο κλικ να τις ανοιξω και μου ζηταει προγραμμα . ΚατI μπουρδα εχω κανει.

Επεξ/σία από drapanakis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, drapanakis είπε

Win 10 , hp CP 1215

Καλώς. Ρίξε μια ματιά εδώ (στο site της HP) να κατεβάσεις τους drivers να κάνεις τη δουλειά σου.

ΥΓ Εξυπακούεται φυσικά πως, αμέσως μόλις απεγκαταστήσεις τους drivers, κάνεις επανεκκίνηση στο μηχάνημα πριν εγκαταστήσεις τους κανούριους.

Επεξ/σία από georgeole
Δημοσ.

Τους κατεβασα ηδη. Ειναι του 2013.

Δεν εκανα δουλεια.

Δεν καταλαβαινω γιατι με το που παταω εκτυπωση, δε μου βγαζει καθολου την επιλογη ρυθμισεων.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, drapanakis είπε

Τους κατεβασα ηδη. Ειναι του 2013.

Δεν εκανα δουλεια.

Φυσικά και είναι του 2013. Το μηχάνημα δεν είναι καινούριο. Πάμε από την αρχή τα βήματα:

α) Βγάζεις από την πρίζα τον HP και τον αποσυνδέεις από το μηχάνημα (αν είναι με καλώδιο).

β) Απεγκαθιστάς τους drivers από τον υπολογιστή και κάνεις επανεκκίνηση.

γ) Μετά την επανεκκίνηση εγκαθιστάς τους drivers που κατέβασες, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες.

δ) Αφού ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, ζητάς να τυπωθεί η test page (αν θυμάμαι καλά, υπάρχει αυτή η δυνατότητα)

ε) Ελέγχεις στο Control panel ----> Devices and Printers αν βλέπει τον εκτυπωτή. Αν ναι, προβαίνεις στις απαραίτητες ρυθμίσεις. Αν όχι, τότε... όλα όσα θα έκανα, είναι έλεγχος από κοντά, ξεκινώντας φυσικά από τον υπολογιστή.

• Like 1
Δημοσ.

Μήπως πατάς την "γρήγορη εκτύπωση" που απλά τυπώνει κατευθείαν και δεν πας από το μενού στην "Εκτύπωση..." ώστε να σου δώσει τις απαραίτητες επιλογές;

• Like 1
Δημοσ.

Μα δε βλεπω καμια επιλογη για γρηγορη εκτυπωση. Σκετο, Εκτυπωση γραφει.

2 hours ago, georgeole said:

Φυσικά και είναι του 2013. Το μηχάνημα δεν είναι καινούριο. Πάμε από την αρχή τα βήματα:

α) Βγάζεις από την πρίζα τον HP και τον αποσυνδέεις από το μηχάνημα (αν είναι με καλώδιο).

β) Απεγκαθιστάς τους drivers από τον υπολογιστή και κάνεις επανεκκίνηση.

γ) Μετά την επανεκκίνηση εγκαθιστάς τους drivers που κατέβασες, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες.

δ) Αφού ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, ζητάς να τυπωθεί η test page (αν θυμάμαι καλά, υπάρχει αυτή η δυνατότητα)

ε) Ελέγχεις στο Control panel ----> Devices and Printers αν βλέπει τον εκτυπωτή. Αν ναι, προβαίνεις στις απαραίτητες ρυθμίσεις. Αν όχι, τότε... όλα όσα θα έκανα, είναι έλεγχος από κοντά, ξεκινώντας φυσικά από τον υπολογιστή.

Πως κανω απεγκατασταη των drivers ;

Το βρηκα κυριοι. 

Το λαθος ηταν , οταν πατησα δεξι κλικ στις φοτο, εγραφε ανοιγμα με ... paint. 

Το γυρισα σε ανοιγμα με one photo viewer    και επεστρεψαν οι επιλογες εκτυπωσης.

Ευχαριστω για το ενδιαφερον σας.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...