Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα να ρωτήσω τι πέναλτι θα προκύψει αν φύγω από την nova και πάω οτε καθώς  εχω ακομη 4 μηνες αφου μολις είδα ότι εχει 1g στην περιοχή μου ο ΟΤΕ  και επίσης βαρέθηκα τις καθημερινές αποσυνδέσεις της νονα καθώς και η ταχύτητα έχει πάει στα 43 ενώ έχω 100ρα

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Ducatista είπε

Θα ήθελα να ρωτήσω τι πέναλτι θα προκύψει αν φύγω από την nova και πάω οτε καθώς  εχω ακομη 4 μηνες αφου μολις είδα ότι εχει 1g στην περιοχή μου ο ΟΤΕ  και επίσης βαρέθηκα τις καθημερινές αποσυνδέσεις της νονα καθώς και η ταχύτητα έχει πάει στα 43 ενώ έχω 100ρα

Με τοσο χαμηλη ταχυτητα απο τη συμφωνημενη μπορεις να φυγεις χωρις πεναλτι. Ψαξε λιγο τις ορους η τη νομοθεσια. Δινει ενα μεγιστο ποσοστο απο την ονομαστικη που μπορει να ειναι χαμηλοτερα.

Για το πεναλτι, το γραφει το συμβολαιο σου ποσο ειναι.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορώ να καλέσω την κοσμοτε και να κάνω κατευθείαν την αλλαγή η πρέπει να γίνει η διακοπή πρώτα από την νοβα;  για την ταχύτητα κάτι θα πουν ότι εγώ φταίω εγκατάσταση κλπ δεν νομιζώ να βρω ακρη... ανεβάζω εδώ σκρινσοτ αλλά μου τις εμφανίζει μαυρες για κάποιο λόγο το συμβόλαιο είναι 100fiber+eon και εκεί που λέει πραγματικές ταχύτητες εχει τα 43 ως ανώτατη ταχυτητα συνήθως τα 39 και ελάχιστη τα 17

Επεξ/σία από Ducatista
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Ducatista είπε

για σύνδεση 50Mbpsimage.png.c23ee6f95cdb790e3b002fd6b60148e2.png

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δηλαδη μια επιβάρυνση κοντά στα 100 ευρώ όλα μαζί σωστα; τωρα ειδα οτι ειναι μηνες παραμονης και οχι μηνες που εχουν απομεινει η δεν ειναι ετσι?

Επεξ/σία από Ducatista
  • Like 1
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, Ducatista είπε

Δηλαδη μια επιβάρυνση κοντά στα 100 ευρώ όλα μαζί σωστα; τωρα ειδα οτι ειναι μηνες παραμονης και οχι μηνες που εχουν απομεινει η δεν ειναι ετσι?

ναι εγω το καταλαβα λαθος, αφου σου μενουν ακομα 4 μήνες εισαι στο 20ο μήνα δλδ 34.92€

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Titos301 είπε

ναι εγω το καταλαβα λαθος, αφου σου μενουν ακομα 4 μήνες εισαι στο 20ο μήνα δλδ 34.92€

αντε να παω να το τελειωνω γιατι με τις αποσυνδεσεις εκνευριζομαι καθε μερα..... να ρωτησω παω στον οτε και θα κανουν αυτοι τα υπολοιπα??

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, Ducatista είπε

αντε να παω να το τελειωνω γιατι με τις αποσυνδεσεις εκνευριζομαι καθε μερα..... να ρωτησω παω στον οτε και θα κανουν αυτοι τα υπολοιπα??

τις καμπίνες στη γειτονιά σου της έχει ο ΟΤΕ;

αφου εχεις τωρα 100αρα και παινεις 43 παει να πει οτι τα καλωδια χαλκου απο τη καμπινα μεχρι το σπιτι σου εχουν θεματα (Αυτο δεν αλλαζει), εχει ερθει καποιος τεχνικος να το τσεκαρει αυτο; οτι δλδ φταιει η καλωδιωση μεχρι την εισοδο του σπιτιου σου και οχι το εσωτερικο δικτυο της κατοικιας;

για να παρεις 1gbps δεν ξερω αλλα ισως απαιτειται οπτικη ινα μεχρι το σπιτι, η διαδικασια εγκαταστασης παιρνει χρονο και πρεπει να ξεκαθαρισεις αν δεν εχεις, ποσο καιρο θα κανουν να στη βαλουν και τι θα γινει μεχρι τοτε

το προστιμο-επιβαρυνση για να φυγεις απο τη nova ειναι 34.92€ και το πληρωνεις εσυ, ο οτε δεν θα σου πληρωσει κατι (θα σου πει μαλιστα οτι δεν χρειαζεται να το πληρωσεις κτλ) μπορεις να μην το πληρωσεις αλλα σε περιπτωση που θελεις να πας στη nova ειτε για σταθερη-κινητη-τηλεοραση θα το βρεις μπροστα σου, το καλυτερο ειναι να το πληρωνες να εχεις το κεφαλι σου ησυχο, λογικα με το που αλλαξεις παροχο, φανταζομαι, θα σου ερθει ενας εκκαθαριστικος λογαριασμος με το πεναλτι-προστιμο προωρης αποχωρησης απο το συμβολαιο που εχεις. 

αν θελεις να πας στον οτε παντως παρε τους και ζητα τους προσφορα μην βλεπεις τις τιμες που εχουν στο site ειναι για να κανουν αρπαχτες, off the record παιζουν πολυ καλυτερες, πες του ειμαι στη nova και θα ενδιαφερομουν να ερθω σε εσας, καντε μου μια προσφορα πχ για αυτο το πακετο, καπως ετσι θα το εκανα εγω.

Επεξ/σία από Titos301
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Titos301 είπε

τις καμπίνες στη γειτονιά σου της έχει ο ΟΤΕ;

αφου εχεις τωρα 100αρα και παινεις 43 παει να πει οτι τα καλωδια χαλκου απο τη καμπινα μεχρι το σπιτι σου εχουν θεματα (Αυτο δεν αλλαζει), εχει ερθει καποιος τεχνικος να το τσεκαρει αυτο; οτι δλδ φταιει η καλωδιωση μεχρι την εισοδο του σπιτιου σου και οχι το εσωτερικο δικτυο της κατοικιας;

για να παρεις 1gbps δεν ξερω αλλα ισως απαιτειται οπτικη ινα μεχρι το σπιτι, η διαδικασια εγκαταστασης παιρνει χρονο και πρεπει να ξεκαθαρισεις αν δεν εχεις, ποσο καιρο θα κανουν να στη βαλουν και τι θα γινει μεχρι τοτε

το προστιμο-επιβαρυνση για να φυγεις απο τη nova ειναι 34.92€ και το πληρωνεις εσυ, ο οτε δεν θα σου πληρωσει κατι (θα σου πει μαλιστα οτι δεν χρειαζεται να το πληρωσεις κτλ) μπορεις να μην το πληρωσεις αλλα σε περιπτωση που θελεις να πας στη nova ειτε για σταθερη-κινητη-τηλεοραση θα το βρεις μπροστα σου, το καλυτερο ειναι να το πληρωνες να εχεις το κεφαλι σου ησυχο, λογικα με το που αλλαξεις παροχομ φανταζομαι, θα σου ερθει ενας εκκαθαριστικος λογαριασμος με το πεναλτι-προστιμο προωρης αποχωρησης απο το συμβολαιο που εχεις. 

αν θελεις να πας στον οτε παντως παρε τους και ζητα τους προσφορα μην βλεπεις τις τιμες που εχουν στο site ειναι για να κανουν αρπαχτες, off the record παιζουν πολυ καλυτερες, πες του ειμαι στη nova και θα ενδιαφερομουν να ερθω σε εσας, καντε μου μια προσφορα πχ για αυτο το πακετο, καπως ετσι θα το εκανα εγω.

μα θελω να πληρωσω απλα δεν ξερω τι διαδικασια να ακολουθησω για την διακοπη και ενεργοποιηση στον οτε....αν παω οτε και τα κανουν αυτοι θα γινει πιο απλη η διαικασια.. στην σελιδα τους για το 1γβ λεει 50 ευρω κοντα αν δεν κανω λαθος... στα πρωτα που ειπες θα μου το ξερω οτι κατι τετοια θα βρουν να πουν σαν απαντηση αλλα πρωτον στην αρχη επιανα 90 και τωρα μαλλον κατι εκαναν και πηγε 43 το σπιτι ειναι μονοκατοικια και κουμπωνω κατευθειαν στο εξωτερικο καλωδιο που ειναι και αυτο καινουριο... κατι εχουν κανει τα νουμερα και το ιντερνετ παει απο το κακο στο χειροτερο.. επισης το εον καπου ειδα οτι εχει τελος διακοπης και αυτο δεν ξερω τελικα τι θα χρεωσουν πραγματικα

ξεχασα να πω οτι στον οτε εχω αλλες 2 συνδεσεις ελπιζω να παρω μια συνολικα καλη προσφορα για 3 συνδεσεις...

Επεξ/σία από Ducatista
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Ducatista είπε

μα θελω να πληρωσω απλα δεν ξερω τι διαδικασια να ακολουθησω για την διακοπη και ενεργοποιηση στον οτε....αν παω οτε και τα κανουν αυτοι θα γινει πιο απλη η διαικασια.. στην σελιδα τους για το 1γβ λεει 50 ευρω κοντα αν δεν κανω λαθος... στα πρωτα που ειπες θα μου το ξερω οτι κατι τετοια θα βρουν να πουν σαν απαντηση αλλα πρωτον στην αρχη επιανα 90 και τωρα μαλλον κατι εκαναν και πηγε 43 το σπιτι ειναι μονοκατοικια και κουμπωνω κατευθειαν στο εξωτερικο καλωδιο που ειναι και αυτο καινουριο... κατι εχουν κανει τα νουμερα και το ιντερνετ παει απο το κακο στο χειροτερο

εσυ με τη nova οταν τους ειπες οτι πληρωνω για 100 και πιανω 43 τι σου ειπαν; στειλανε τεχνικο να μετρησει μεσα στο σπιτι ; ή σου ειπαν θα στειλουμε αιτημα στον οτε για να μετρησει μεχρι εξω απο το σπιτι και θα σας ενημερωσουμε; (ειναι αρμοδιοτητα του οτε το δικτο μεχρι την εισοδο του σπιτιου σου)

απλα πας στον οτε, κλεινεις το συμβολαιο και τα υπολοιπα τα κανουν αυτοι, ρωτησε αναλυτικα ποτε θα κοπει το ιντερνετ για να γινει η αλλαγη, ποτε θα σου δωσουν το νεο router κτλ

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Titos301 είπε

εσυ με τη nova οταν τους ειπες οτι πληρωνω για 100 και πιανω 43 τι σου ειπαν; στειλανε τεχνικο να μετρησει μεσα στο σπιτι ; ή σου ειπαν θα στειλουμε αιτημα στον οτε για να μετρησει μεχρι εξω απο το σπιτι και θα σας ενημερωσουμε; (ειναι αρμοδιοτητα του οτε το δικτο μεχρι την εισοδο του σπιτιου σου)

απλα πας στον οτε, κλεινεις το συμβολαιο και τα υπολοιπα τα κανουν αυτοι, ρωτησε αναλυτικα ποτε θα κοπει το ιντερνετ για να γινει η αλλαγη, ποτε θα σου δωσουν το νεο router κτλ

πιστευεις οτι πρεπει να ασχοληθω για να μου πουν να τους πω να μου ξαναπουν μετα  να φωναξουν τεχνικο και ξανα και περιμενε κλπ κλπ? θα μου λενε φταιει ο οτε φταιει η καλωδιωση φταιει  η πριζα φταιει ο ιουλιος φταιει το φεγγαρι και στο τελος θα τελειωσει το τετραμηνο και παιζει να μου κανουν και μονοι τους συνδεση απο οσα ακουω.... με τον οτε δεν ειχα ουτε εχω θεμα στις αλλες 2 συνδεσεις

εον.jpg

εον2.jpg

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Ducatista είπε

πιστευεις οτι πρεπει να ασχοληθω για να μου πουν να τους πω να μου ξαναπουν μετα  να φωναξουν τεχνικο και ξανα και περιμενε κλπ κλπ? θα μου λενε φταιει ο οτε φταιει η καλωδιωση φταιει  η πριζα φταιει ο ιουλιος φταιει το φεγγαρι και στο τελος θα τελειωσει το τετραμηνο και παιζει να μου κανουν και μονοι τους συνδεση απο οσα ακουω.... με τον οτε δεν ειχα ουτε εχω θεμα στις αλλες 2 συνδεσεις

Το εάν ή όχι πρέπει να ασχοληθείς, το ξέρεις εσύ. 

Σε περιοχή "έως 24" με forthnet, τότε, είχα αποσυνδέσεις, όχι καλές και όχι σταθερές ταχύτητες. 

Έφυγα, πήγα ΟΤΕ, είμαι σε καμπίνα vdsl, με γραμμή 24, τα προβλήματα είναι ακριβώς ίδιας φύσεως απλά ΟΤΑΝ έχω γραμμή είναι 24. 

Άλλαξε όλη η καλωδίωση από το σπίτι μέχρι εκεί που πάει υπογείως, λύση δεν βρέθηκε. 

Έχει δηλωθεί, από μέρους τους, "ανεφικτοτητα" στη γραμμή. Οπότε απλά δεν μπορούν οι πάροχοι να μου δώσουν τις υπηρεσίες τους. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, andreasomagiras είπε

Το εάν ή όχι πρέπει να ασχοληθείς, το ξέρεις εσύ. 

Σε περιοχή "έως 24" με forthnet, τότε, είχα αποσυνδέσεις, όχι καλές και όχι σταθερές ταχύτητες. 

Έφυγα, πήγα ΟΤΕ, είμαι σε καμπίνα vdsl, με γραμμή 24, τα προβλήματα είναι ακριβώς ίδιας φύσεως απλά ΟΤΑΝ έχω γραμμή είναι 24. 

Άλλαξε όλη η καλωδίωση από το σπίτι μέχρι εκεί που πάει υπογείως, λύση δεν βρέθηκε. 

Έχει δηλωθεί, από μέρους τους, "ανεφικτοτητα" στη γραμμή. Οπότε απλά δεν μπορούν οι πάροχοι να μου δώσουν τις υπηρεσίες τους. 

δεν πιστευω οτι θα βρω ακρη οποτε αν ειναι 50 60 ευρω το πεναλτυ και το εον μαζι εφυγα αυριο κιολας για οτε.. ηγραμμη με νοβα ειναι χαλια απο τον οτε που ειχα παλιοτερα δεν ειχα θεμα επισης η ταχυτητα πριν 1.5 χρονο στην νοβα ηταν αν θυμαμαι καλα γυρω στο 93 τωρα τα μισα και διακοπες... δεν ξερω τι εχει γινει αλλα πιστευω ειναι απο αυτους

Δημοσ.

Στην περίπτωση την δικια...Μετα απο αρκετα τηλεφωνήματα στην τεχνικη υποστήριξη του παροχου μου(vodafone) παραδέχτηκαν οτι ειναι υπαίτιοι αυτοι και εφυγα χωρις να πληρώσω τιποτα.Οποτε αφου εχεις αποσυνδέσεις και το πρόβλημα ειναι απο το μερος τους εκμεταλλεύσου το...

Δημοσ.

Εγω βλέπω ότι το πρόβλημα με τις αποσυνδέσεις παίζει πάρα πολύ τελικά με την nova απορω πραγματικά τι συμβαινει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...