Pavlos1995 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Αγόρασα νέο cpu cooler το οποίο καλύπτει τα ram slots και αναγκαστικά τρέχω το pc με single channel, θέλω όμως να βρω μια νέα motherbaord μέχρι 200 ευρώ για να μην έχω αυτο το θέμα. Πως μπορώ να το δω ή να ξέρω οτι δε θα αντιμετωπίσω το ίδιο πρόβλημα ?? PC specs : Motherboard : ASRock Fatal1ty B450 Gaming K4 Motherboard ATX CPU : AMD Ryzen 5 2600x GPU : GeForce RTX 3060 RAM : Corsair Vengeance pro rgb 32GB 3600mhz CPU cooler : Be quiet! pure rock 2 fx PC case : Deppcool Matrexx 55
PC_Science_Lefkada Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Σφίξανε οι ζέστες. Βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να είμαι εγώ αυτός που θα αναγγείλω την επίσημη έναρξη του φετινού καύσωνα. Βοήθειά μας.
Xristaras12 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 είτε θα πάρεις low profile ram Στην θέση σου θα δοκίμαζα να βγάλω τον πίσω ανεμιστήρα και να βάλω του επεξεργαστή στο πίσω μέρος. 1
duffyduck Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Γνωρίζεις ότι ο ανεμιστήρας στην ψύκτρα μπορεί να μπει και στο πίσω μέρος της ψύκτρας ? Ο ανεμιστήρας θα πρέπει να παραμείνει στην ίδια κατεύθυνση/προσανατολισμό, όπως τον έχεις τώρα, (ώστε να ρουφάει αέρα από την ψύκτρα και να τον βγάζει προς τον ανεμιστήρα του κουτιού). Μην του αλλάξεις κατεύθυνση. Θα κρύβεται το RGB του, αλλά τι να κάνουμε τώρα. Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2023 από duffyduck 3
benign Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Κανεις αυτο που ειπε ο Χρισταρας,κανεις υπομονη και τρεχεις για λιγο καιρο με 16 gigs,βαζεις τις τωρινες σε αγγελια εδω στο ινσομνια λιγο πιο φτηνα απο τα καταστηματα και οταν πουληθουν,αγοραζεις low profile. Δοκιμασες να σηκωσεις λιγο πιο ψηλα τον ανεμιστηρα πανω στο cooler μηπως ετσι χωρανε?
Apaleytos80 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Βάλε το φανακι απ την αλλη μερια με προσανατολισμό να διωχνει τον αερα. 1
Λύση tasvar Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Λύση Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Μάλλον έχεις βάλει ανάποδα την ψύκτρα. Βάλε την με το λογότυπο να διαβάζεται. Η ψύκτρα διαθέτει όπως είδα ασσύμετρα pipes ακριβώς γι αυτό το λόγο... The asymmetrical construction does not block memory slots, saves space and makes Pure Rock 2 FX Black compatible with a full set of RAM modules. It is also very convenient to install, thanks to the fact you can mount it from above the motherboard. Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2023 από tasvar 6
nickol-us Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 100% επιτυχία.... Βάλε την ίσια, με τη σωστή φορά και δεν αν όντως έχεις το ίδιο θέμα που μάλλον δε θα το έχεις. Μετά μπορείς να παίξεις με τη θέση του ανεμιστήρα, αφού το κουτί σου σου δίνει τα περιθώρια να το σηκώσεις λίγο επάνω ή να το βάλεις από την πίσω πλευρά με τη ίδια κατεύθυνση ροής (προς τα πίσω) Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2023 από nickol-us 1
Pavlos1995 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας θα δοκιμάσω για αρχή να τη βάλω κανονικά να διαβάζεται το λογότυπο δηλαδή και θα επιστρέψω 1
Pavlos1995 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Επανέρχομαι λοιπον. Εκανα την αλλαγή και ολα είναι μια χαρα τωρα χωράνε και στα 4 slots αμα θέλω. Ευχαριστώ πολύ. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα