Skydiver80 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Καλησπέρα! Μετά από φορμάτ και αφού εγκατέστησα το office 2019, δυστυχώς διαπίστωσα ότι δεν μου λειτουργεί μια βάση δεδομένων την οποία δουλεύω καθημερινά. Μου είχε συμβεί και παλαιότερα κάτι αντίστοιχο αλλά το είχα λύσει σχετικά εύκολα, δεν θυμάμαι όμως πως. Αυτή τη φορά έχουν σπάσει τα νεύρα μου. Πραγματικά δεν ξέρω τι άλλο να δοκιμάσω. Έχω κάνει τα παρακάτω: 1. Εγκατέστησα και τις δύο εκδόσεις του office 2019 (χ86 / χ64). 2. Εγκατέστησα και το office 2016 3. Εγκατέστησα και το office 2010 4. Εγκατέστησα και το office 2007 5. Εγκατέστησα και το office 2003 6. Εγκατέστησα ότι είχα και ότι βρήκα στο νετ από Microsoft.NET Framework και Microsoft Visual C++ 7. Έκανα ξανά φορμάτ και τα πέρασα όλα από την αρχή μπας και, αλλά δεν μου έκανε τη χάρη... 😭 Τίποτα όμως. Η μόνη φορά που μου δούλεψε ήταν με το office 2003. Με το office 2019 όμως συνέχιζε να μη δουλεύει. Όταν ξήλωσα το 2003 και αργότερα σε άλλες δοκιμές το ξαναέβαλα δεν δούλεψε ξανά ούτε μέσω του 2003. Η ειρωνεία είναι ότι σε άλλα τρία pc που δουλεύω την συγκεκριμένη database, μου ανοίγει κανονικότατα. Στο ένα μάλιστα έκανα φορμάτ πριν δυο εβδομάδες και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Μέχρι που δοκίμασα να πάρω και να αντιγράψω όλους τους φακέλους που αφορούν το office και να τους κάνω επικόλληση σε αυτό που έχω πρόβλημα. Φυσικά χωρίς επιτυχία όπως ήταν αναμενόμενο, απλά ήταν μια πράξη απελπισίας...🤕 Γνωρίζει κάποιος τι μπορεί να συμβαίνει ή έστω μήπως έχει κάποια ιδέα να δοκιμάσω κάτι άλλο; Ευχαριστώ προκαταβολικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Όλα τα μηνύματα δείχνουν ότι λείπουν κάποιες βιβλιοθήκες, μάλλον vc. Δες στα άλλα που δουλεύει τι έχει στην προσθαφαιρεση προγραμμάτων από Microsoft visual c redistributables και στήσε ότι λείπει και στο δικό σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 σε τι εκδοση ειναι φτιαγμενη αρχικα η βαση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skydiver80 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Η αρχική έκδοση είναι αρκετά παλιά. Ίσως να φτιάχτηκε σε 2003. Δεν είμαι σίγουρος όμως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 βγαλε ολα τα office βαλε μονο το 2003 και θα δουλεψει Μετα αν χρειαζεται βαζεις απο το νεο office μονο word excel ... εκτος απο access 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα