Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

όπως γράφει και ο τίτλος, είχα στην κάρτα μου κάποια εισιτήρια αλλά τελικά το ένα δεν το χρειάστηκα χτες, οπότε μου περίσσεψε. Για την άλλη εβδομάδα για να μην χαλάω εισιτήρια εβαλα 5ημερών που είχε σαν επιλογή γιατί δεν θα χρειαστώ παραπάνω.

Η "βλακεία" μου ήταν οτι το φόρτωσα στην προσωποποιημένη κάρτα που είχα με το ενα και τελευταιο μου εισιτήριο (ξέρω οτι μπορείς να τη φορτίσεις με διαφορετικά κόμιστρα δεν ειναι αυτό το πρόβλημα). Λέω "βλακεία" γιατί για αυτό τον λόγο έχω βγάλει αλλη μια πλαστική κάρτα για να μην τα μπερδεύω

Η ερώτησή μου είναι αν ξέρει κανείς, αύριο το πρωί το λεωφορείο απο τι θα τραβήξει; Ιδανικά μας ενδιαφέρει να τραβήξει το 5ημερο και να μείνει το ενιαίο να υπάρχει. Στα στοιχεία της κάρτας στην πρώτη θέση έχει το 5ημερο και στην δευτερη το ενιαίο όμως επειδή ειχα χρησιμοποιήσει απο τα σκέτα εισιτήρια, το βγάζει σε ισχύ ενώ το 5ημερο το λεει ως "φορτώθηκε".

Γνωρίζει κανείς;

Έλεγα να παω στο Μετρό Νίκαια να ρωτήσω αύριο το πρωί αν υπάρχει επιλογή να τραβήξει τούτο αλλά 99% στις 7 το πρωί δεν θα υπάρχει κανείς εκει πέρα και δεν γίνεται να καθυστερήσω στη δουλειά για 1.20

Δημοσ.

και εγώ αυτή την εντύπωση έχω, μιας και τα εισιτήρια ήταν απο "πακέτο" οπότε για αυτό και το λέει σε ισχύ.

Δεν με πειράζει οκ, άλλη φορά να το θυμάμαι.

Θα ενημερώσω και αύριο τι θα γίνει.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μιας και ξέχασα να απαντήσω απο την προηγούμενη εβδομάδα (μπορεί και παραπάνω)

Τελικά το εισιτήριο τράβηξε, επειδή ηταν σε ισχύ το "πακέτο" των 2 που είχα βάλει.

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Να ρωτήσω και εγώ......εβγαλα στο παιδί μου προσωποποιημενη κάρτα ( κάτω των 18 ) και πρόσθεσα 5 € μέσω web.

Τώρα κάθε φορά που περνάει την κάρτα στο ΄΄σκάνερ΄΄ στο μετρό πχ θα τραβάει το ποσό του μειωμένου εισιτηρίου ή πρέπει να κάνει πρώτα καποια άλλη κίνηση ?

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, paiktaras69 είπε

Να ρωτήσω και εγώ......εβγαλα στο παιδί μου προσωποποιημενη κάρτα ( κάτω των 18 ) και πρόσθεσα 5 € μέσω web.

Τώρα κάθε φορά που περνάει την κάρτα στο ΄΄σκάνερ΄΄ στο μετρό πχ θα τραβάει το ποσό του μειωμένου εισιτηρίου ή πρέπει να κάνει πρώτα καποια άλλη κίνηση ?

Θα πρέπει να πάς το αποδεικτικό του μειωμενου εισητηρίου σε γκισε μαζι με τη κάρτα και τη ταυτοτήτα . Τουλάχιστον έτσι γινόταν πρίν 5 χρόνια που ειχα βγάλει φοιτητικό.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, paiktaras69 είπε

Την κάρτα την φόρτισες με το κόμιστρο; αν όχι θα πρέπει να το κάνεις ώστε να αποθηκευτουν τα 5€ αυτά.

Εφόσον έχεις δώσει τα δικαιολογητικά και ισχύει το μειωμένο, όταν θα πάει να το περάσει πχ απο το μετρό, θα τραβάει την αντίστοιχη αξία και θα την μετατρέπει σε εισιτήριο.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...