Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει τρόπος να αγοράσω από Αθήνα ένα  mac με γαλλικό πληκτρολόγιο; Δεν έχω βρει καμία σχετική επιλογή στα μεγάλα καταστήματα εδώ και ίσως να μην ασχολούνται. Επίσης είμαι σε δίλημμα στο τι να πάρω. Πάντα είχα macbook οπότε σε windows δεν θα πήγαινα. Τώρα έχω ένα pro με touchbar. Δεν χρειάζομαι τόση δύναμη γιατί δουλεύω office, στέλνω mail ε και λίγα social. Δεν κάνω gaming, δεν επεξεργάζομαι βίντεο. Το pro άρα μήπως περιττεύει; Κάνω όμως πολύωρη χρήση, πληκτρολογώ ατέλειωτα κείμενα. Στο παρόν mac air με ενοχλεί που στο πιο φτηνό μοντέλο έχει το αρχαίο design του air.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Gingerbread είπε

Υπάρχει τρόπος να αγοράσω από Αθήνα ένα  mac με γαλλικό πληκτρολόγιο; Δεν έχω βρει καμία σχετική επιλογή στα μεγάλα καταστήματα εδώ και ίσως να μην ασχολούνται. Επίσης είμαι σε δίλημμα στο τι να πάρω. Πάντα είχα macbook οπότε σε windows δεν θα πήγαινα. Τώρα έχω ένα pro με touchbar. Δεν χρειάζομαι τόση δύναμη γιατί δουλεύω office, στέλνω mail ε και λίγα social. Δεν κάνω gaming, δεν επεξεργάζομαι βίντεο. Το pro άρα μήπως περιττεύει; Κάνω όμως πολύωρη χρήση, πληκτρολογώ ατέλειωτα κείμενα. Στο παρόν mac air με ενοχλεί που στο πιο φτηνό μοντέλο έχει το αρχαίο design του air.

To pro ειναι λιγο υπερβολη για τη συγκεκριμενη χρηση. Θα σε καλυψει ειτε το Μ1 ειτε το Μ2 Air για ελαφρως πιο futureproof στις ενημερωσεις.

Δημοσ.
3 hours ago, Gingerbread said:

Σε όλα τα επίσημα καταστήματα (Kotsovolos, Plaisio, Public, iStorm, Document, iSystem) μπορείς να ζητήσεις ειδική παραγγελία με όποια διάταξη πληκτρολογίου θέλεις. Απλά θα χρειαστεί να περιμένεις κάποιο καιρό (3-6 βδομάδες συνήθως) και ζητάνε το 30% του ποσού σαν προκαταβολή. Επικοινώνησε με μέηλ στο κατάστημα που σε ενδιαφέρει ή πήγαινε από εκεί. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...