logo15 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, Το γλυκοκοιταζω και λέω να το τσιμπήσω. Αλλά πόσο διαρκεί με μια φόρτιση σε σας; Πχ εχω το poco f2 pro και μετά από 3.5 χρόνια θέλει φόρτιση στην μέση της μέρας. Ενδεικτικά μέσα στην ημέρα έχω ανοικτά 4g, wifi, bt και χρησιμοποιώ YouTube, Reddit και άλλες σοσιαλ μεντια εφαρμογές. Καθόλου games. Θα μου βγάζει μια εμρα το s23? Τι παίζει τώρα μέσα στο καλοκαίρι που θα έχουμε λέει 35+? Επίσης κάτω από ήλιο δουλεύει η βράζει;(κάνω ποδήλατο) Πέρα από την μπαταρία, έχει κανένα άλλο θέμα η bug? Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2023 από logo15
GATE123 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Όλα τα κινητά το καλοκαίρι ζεσταίνονται. Τώρα με μικρή μπαταρία και δυνατό επεξεργαστή σίγουρα θα "ρουφάει" την μπαταρία. Δες εδώ και τι άλλο λέει(ενδέχεται να έχουν λυθεί) https://crast.net/297421/7-samsung-galaxy-s23-s23-plus-and-s2-ultra-problems-and-their-solution/
laserjesus Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 6 ώρες μου βγάζει SOT. Bug δεν έχει ή τουλάχιστον δεν έχω παρατηρήσει κάτι εγώ Πάντως κοίτα καλύτερα το s23+ έχει ακόμα καλύτερη μπαταρία και 45w φόρτιση + την μεγαλύτερη οθόνη. Εάν σε νοιάζει οποιαδήποτε το μικρό τότε να υπολογίσεις ότι θα το έχεις είτε με carbon aramid θήκη ή γυμνό. Οποιαδήποτε άλλη θήκη του χαλάει το form factor και το κάνει bulk.
dimkalogiros Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 Το έχω περίπου ένα μηνα. Πανέμορφο, σε λιλά χρώμα, πολυ γρήγορο, καμεράρες, 0 bugs μέχρι τώρα. Το μέγεθος του είναι ιδανικό για one hand και everyday use. Πιστεύω οτι είναι το ιδανικό πλέον μέγεθος για smartphone, προερχόμενος απο iPhone 13 Pro Max. Όσο για την μπαταρία, όπως είπαν και τα παιδιά απο πάνω, είναι όλα σχετικά. SOT είναι ανάλογα τις συνθήκες, δεν έχει νόημα άλλωστε γιατι κάθε χρήστης έχει τις δικές του ανάγκες. Το φορτίζω σε φάση όταν παει 25% μέχρι 85 - 90. Ημουν μεταξύ του κανονικού και του + αλλά με κέρδισε το μέγεθος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα