PLACEBO_89 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 2 λεπτά πριν, Black Demis είπε ακομη και τοτε...... (εχω δει live παραδειγμα) να μην δέχονται τπτ και ζητάνε και αλλα λεφτά Εμενα μετα απο αλλαγη ιμαντα σαν να εχασε λιγο απο τα χαμηλα και τα παει καλυτερα μεσαιο/ψηλα
Black Demis Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 10 minutes ago, PLACEBO_89 said: Εμενα μετα απο αλλαγη ιμαντα σαν να εχασε λιγο απο τα χαμηλα και τα παει καλυτερα μεσαιο/ψηλα το αυτοκίνητο καινούργιο το είχες πάρει? αν ναι θυμάσαι πως ήταν? γιατι παιζει και να ήταν ετσι..... και μετά χαλασε και με την αλλαγη επανήλθε βεβαια πάντα παιζει να εγινε και λαθος χρονισμός και ανοίγει λάθος (και κλεινει) η βαλβίδα (βαλβίδες)
PLACEBO_89 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 43 λεπτά πριν, Black Demis είπε το αυτοκίνητο καινούργιο το είχες πάρει? αν ναι θυμάσαι πως ήταν? γιατι παιζει και να ήταν ετσι..... και μετά χαλασε και με την αλλαγη επανήλθε βεβαια πάντα παιζει να εγινε και λαθος χρονισμός και ανοίγει λάθος (και κλεινει) η βαλβίδα (βαλβίδες) Μεταχειρισμενο και προσφατο.. 1 αλλαγη ιμαντα στα χερια μας. Μπορω να πω τωρα παει πιο σωστα! Μαλλον πριν ηταν λαθος.. Δηλαδη για ενα τσικ καλυτερα στα χαμηλα εχανε στο υπολοιπο φασμα στροφων αλλα και πριν δεν προβληματιζε..
Black Demis Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 7 minutes ago, PLACEBO_89 said: Μεταχειρισμενο και προσφατο.. 1 αλλαγη ιμαντα στα χερια μας. Μπορω να πω τωρα παει πιο σωστα! Μαλλον πριν ηταν λαθος.. Δηλαδη για ενα τσικ καλυτερα στα χαμηλα εχανε στο υπολοιπο φασμα στροφων αλλα και πριν δεν προβληματιζε.. για αυτο ρωτησα γιατι παιζει πριν να ηταν λαθος.... απο περιέργεια παντος θα πηγαινα για εναν ελεγχο 😛
Joshua21 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 3 hours ago, PLACEBO_89 said: Μεταχειρισμενο και προσφατο.. 1 αλλαγη ιμαντα στα χερια μας. Μπορω να πω τωρα παει πιο σωστα! Μαλλον πριν ηταν λαθος.. Δηλαδη για ενα τσικ καλυτερα στα χαμηλα εχανε στο υπολοιπο φασμα στροφων αλλα και πριν δεν προβληματιζε.. Αυτό ακριβώς. Πολλές φορές επίτηδες βάζουν τον εκκεντροφόρο εισαγωγής ένα δόντι πιο μπροστά με αποτέλεσμα να αρπάζει πολύ καλύτερα χαμηλά και να ψοφάει ψηλά, το κάνουν σαν "βελτίωση". Βέβαια αυτό λίγο δύσκολο στην περίπτωση του ts, μάλλον φοράει 8βάλβιδο μοτέρ με 1ΕΕ. 1
sonikk Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 Ρώτησα σήμερα τον μάστορα για το πρόβλημα και μου είπε ότι επειδή το όχημα είναι παλιό δεν έχει το μηχάνημα ρύθμισης του αβάνς.Οποτε πρέπει να βρω ένα συνεργείο που ασχολείται και με πιο παλιά αυτοκίνητα που να μπορεί να ρύθμιση τις μοίρες του αβάνς. Τον ρώτησα για τον χρονισμο του ιμάντα μήπως φταίει αυτο και μου είπε ότι έχει κεντραριστει σωστά και ότι απλά θέλει αβάνς δηλαδή.
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 2 λεπτά πριν, sonikk είπε Ρώτησα σήμερα τον μάστορα για το πρόβλημα και μου είπε ότι επειδή το όχημα είναι παλιό δεν έχει το μηχάνημα ρύθμισης του αβάνς.Οποτε πρέπει να βρω ένα συνεργείο που ασχολείται και με πιο παλιά αυτοκίνητα που να μπορεί να ρύθμιση τις μοίρες του αβάνς. Τον ρώτησα για τον χρονισμο του ιμάντα μήπως φταίει αυτο και μου είπε ότι έχει κεντραριστει σωστά και ότι απλά θέλει αβάνς δηλαδή. ε;;;;;
Joshua21 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 32 minutes ago, sonikk said: Ρώτησα σήμερα τον μάστορα για το πρόβλημα και μου είπε ότι επειδή το όχημα είναι παλιό δεν έχει το μηχάνημα ρύθμισης του αβάνς.Οποτε πρέπει να βρω ένα συνεργείο που ασχολείται και με πιο παλιά αυτοκίνητα που να μπορεί να ρύθμιση τις μοίρες του αβάνς. Τον ρώτησα για τον χρονισμο του ιμάντα μήπως φταίει αυτο και μου είπε ότι έχει κεντραριστει σωστά και ότι απλά θέλει αβάνς δηλαδή. Εφόσον δεν έχει τα απαιτούμενα εργαλεία, γιατί ανέλαβε την επισκευή? Εφόσον πληρώθηκε για τη δουλειά ας βρει αυτός άλλο συνεργείο να του κάνει τη δουλειά του, με κόστος δικό του φυσικά. Εκτός βέβαια αν σου ξεκαθάρισε από πριν ότι τη δουλειά θα την κάνει μισή, και ότι θα πρέπει να βρεις άλλο συνεργείο να την ολοκληρώσει. Μέγας καραγκιόζης ο "μάστορας" σου, εγώ θα πρότεινα - αν και δεν είμαι σίγουρος αν το επιτρέπουν οι κανόνες - να γράψεις ποιος ήταν για να μην περνάμε ούτε απέξω. Το "μηχάνημα": https://www.skroutz.gr/s/24864716/vidaXL-Πιστόλι-Λυχνία-Χρονισμού-Αβάνς-Xenon-210069.html Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2023 από Joshua21 7 1
sonikk Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, Joshua21 είπε Εφόσον δεν έχει τα απαιτούμενα εργαλεία, γιατί ανέλαβε την επισκευή? Εφόσον πληρώθηκε για τη δουλειά ας βρει αυτός άλλο συνεργείο να του κάνει τη δουλειά του, με κόστος δικό του φυσικά. Εκτός βέβαια αν σου ξεκαθάρισε από πριν ότι τη δουλειά θα την κάνει μισή, και ότι θα πρέπει να βρεις άλλο συνεργείο να την ολοκληρώσει. Μέγας καραγκιόζης ο "μάστορας" σου, εγώ θα πρότεινα - αν και δεν είμαι σίγουρος αν το επιτρέπουν οι κανόνες - να γράψεις ποιος ήταν για να μην περνάμε ούτε απέξω. Το "μηχάνημα": https://www.skroutz.gr/s/24864716/vidaXL-Πιστόλι-Λυχνία-Χρονισμού-Αβάνς-Xenon-210069.html Όντως δεν μου είπε κάτι πριν την αλλαγή του ιμάντα. Τεσπά επειδή ταλαιπωρήθηκα και δεν είμαι άνθρωπος των τσακωμων θα το πάω κάπου αλλού για το αβάνς.Πιστευω ότι το κόστος θα είναι κάτι μικρό.πχ των 20 ευρώ.
Joshua21 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 43 minutes ago, sonikk said: Όντως δεν μου είπε κάτι πριν την αλλαγή του ιμάντα. Τεσπά επειδή ταλαιπωρήθηκα και δεν είμαι άνθρωπος των τσακωμων θα το πάω κάπου αλλού για το αβάνς.Πιστευω ότι το κόστος θα είναι κάτι μικρό.πχ των 20 ευρώ. Δεν χρειάζεται να τσακωθείς, μια χαρά θα μπορούσες να του εκφράσεις πολιτισμένα την δυσαρέσκεια σου. Και ναι, το κόστος θα είναι πάρα πολύ μικρό, σίγουρα κάτω από 20€, πρόκειται για κάτι πάρα πολύ απλό και εύκολο. Υπόψιν θεωρητικά είναι δουλειά ηλεκτρολόγου και όχι μηχανικού. 1 1
sonikk Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Joshua21 είπε Δεν χρειάζεται να τσακωθείς, μια χαρά θα μπορούσες να του εκφράσεις πολιτισμένα την δυσαρέσκεια σου. Και ναι, το κόστος θα είναι πάρα πολύ μικρό, σίγουρα κάτω από 20€, πρόκειται για κάτι πάρα πολύ απλό και εύκολο. Υπόψιν θεωρητικά είναι δουλειά ηλεκτρολόγου και όχι μηχανικού. Του το είπα σήμερα πρωί πρωί κιόλας με τρόπο ευγενικο.Μου είπε δεν έχει το μηχάνημα για να ρύθμισει τις μοίρες στο αβάνς αν το κατάλαβα σωστά και επειδή με έχει εξυπηρετήσει και άλλες φορές δεν επέμεινα και πολύ. Πάντως τον ξαναπηρα τηλ πριν λίγο για κάτι άλλο και μάλλον από φιλότιμο μου είπε από μόνος του ότι αν δεν βρω κάποιον να μου ρύθμισει το αβάνς θα με στείλει σε έναν άλλο φίλο του μάστορα.Τον ρώτησα τι χρέωση έχει αυτό και μου είπε θα το καλύψει αυτός.Οποτε του λέω καλύτερα στείλε με στον δικό σου γιατί δεν ξέρω κάποιον που σίγουρα να έχει το μηχάνημα.Γλιτωσα το έξτρα κόστος... Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2023 από sonikk 2
thanasis00 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 27 λεπτά πριν, sonikk είπε Του το είπα σήμερα πρωί πρωί κιόλας με τρόπο ευγενικο.Μου είπε δεν έχει το μηχάνημα για να ρύθμισει τις μοίρες στο αβάνς αν το κατάλαβα σωστά και επειδή με έχει εξυπηρετήσει και άλλες φορές δεν επέμεινα και πολύ. Πάντως τον ξαναπηρα τηλ πριν λίγο για κάτι άλλο και μάλλον από φιλότιμο μου είπε από μόνος του ότι αν δεν βρω κάποιον να μου ρύθμισει το αβάνς θα με στείλει σε έναν άλλο φίλο του μάστορα.Τον ρώτησα τι χρέωση έχει αυτό και μου είπε θα το καλύψει αυτός.Οποτε του λέω καλύτερα στείλε με στον δικό σου γιατί δεν ξέρω κάποιον που σίγουρα να έχει το μηχάνημα.Γλιτωσα το έξτρα κόστος... Φαίνεται να πηγαίνει καλά η περίπτωση, αλλά ακόμα και με αυτή τη κατάληξη σίγουρα δεν είναι εμπιστοσύνης για μελλοντικά θέματα, και καλύτερα να βρεις κάποιον άλλο. 2
Joshua21 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 47 minutes ago, sonikk said: με έχει εξυπηρετήσει και άλλες φορές Δεν ξέρω για τις άλλες αλλά αυτή τη φορά δεν σε εξυπηρέτησε, σε ταλαιπωρία σε έβαλε. 1 1
toyo73 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 4 ώρες πριν, sonikk είπε Του το είπα σήμερα πρωί πρωί κιόλας με τρόπο ευγενικο.Μου είπε δεν έχει το μηχάνημα για να ρύθμισει τις μοίρες στο αβάνς αν το κατάλαβα σωστά και επειδή με έχει εξυπηρετήσει και άλλες φορές δεν επέμεινα και πολύ. Πάντως τον ξαναπηρα τηλ πριν λίγο για κάτι άλλο και μάλλον από φιλότιμο μου είπε από μόνος του ότι αν δεν βρω κάποιον να μου ρύθμισει το αβάνς θα με στείλει σε έναν άλλο φίλο του μάστορα.Τον ρώτησα τι χρέωση έχει αυτό και μου είπε θα το καλύψει αυτός.Οποτε του λέω καλύτερα στείλε με στον δικό σου γιατί δεν ξέρω κάποιον που σίγουρα να έχει το μηχάνημα.Γλιτωσα το έξτρα κόστος... Ποιο μοτερ εχει το αυτοκινητο.Σιγουρα ρυθμιζεται η αναφλεξη εκτος εγκεφαλου, δηλαδη εχει ντιστριμπιτερ ρυθμιζομενο η λεει φιδια ο μαστορας.Και εαν εχει, πως ξερυθμιστηκε.
sonikk Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 8 ώρες πριν, toyo73 είπε Ποιο μοτερ εχει το αυτοκινητο.Σιγουρα ρυθμιζεται η αναφλεξη εκτος εγκεφαλου, δηλαδη εχει ντιστριμπιτερ ρυθμιζομενο η λεει φιδια ο μαστορας.Και εαν εχει, πως ξερυθμιστηκε. 1,600 κυβικά. Βενζίνη είναι.injection.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα