alexvi Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Καλησπέρα Θα ήθελα με αφορμή ένα συμβάν να ρωτήσω απόψεις. Πρόσφατα σε ταξίδι στο Μαρόκο που είχα γνωρισα μια κοπέλα που καθόταν δίπλα μου στο αεροπλάνο σε πτήση για Αθήνα. Χωρίς να περάσει πολύς χρόνος από τότε που γνωριστήκαμε άρχισε να σοβαρευει κάπως η κατάσταση και να μη τα πολυλογω κατεβήκαμε από το αεροπλάνο με αγκαλιες. Θα συνέχιζε σε άλλη χώρα της Ευρώπης και είχε visa c όπως προβλέπεται. Αρχικά συνεχίσαμε τα μυνήματα και κρατήσαμε επαφή (φάνηκε να ενδιαφέρεται) αλλά ξαφνικά χάσαμε επικοινωνία. Ώσπου πριν από 2 εβδομάδες περίπου ξαναμιλησαμε. Με δική της πρωτοβουλία. Μου ανέφερε ότι το κινητό της το χε πάρει μια φίλη της χωρίς να της το πει για πάνω από μια εβδομάδα και ότι ενδιαφέρεται να βγάλει visa d για παραμονή στην Ελλάδα. Το περίεργο είναι ότι η visa c γράφει ότι είναι οικογενεια Έλληνα δλδ έχει κάποιον συγγενή εδώ και ενώ με έχει ρωτήσει η ίδια αν έχω παντρευτεί και μου χει πει ότι είναι ελεύθερη. Εκείνο που μου ζήτησε είναι ένα χαρτί μόνιμης κατοικίας που να δηλώνει δλδ το που μένει ώστε να το δώσει στο γραφείο μετανάστευσης. Της είπα ότι δεν μπορώ να βοηθήσω μιας και κάτι τέτοιο είναι δέσμευση. Το συγκεκριμένο περιστατικό πως το κρίνετε αξίζει να ενδιαφερθω για το τι πραγματικά ισχύει η είναι κάτι που μπορεί να με βάλει σε περισσότερους κινδύνους? Να σημειωθεί ότι έχουμε συζητήσει και άκυρα θέματα από την προσωπική μας ζωή δεν μιλησαμε μόνο για το χαρτί που χρειάζεται. 1
dbrillis Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Φιλε μου η κοπελα σε ερωτευτηκε. Τα υπολοιπα ειναι λεπτομερειες. Αν λοιπον δεν εισαι αντρας που παιζει με τις γυναικες, καλο θα ηταν να την παντρευτεις. Το θεωρω απιθανο να σε θελει μονο για τα χαρτια. Εσυ βεβαια απο το ποστ σου δεν φαινεσαι αρκετα ωριμος για δεσμευση. 2 1
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Ψιλό γαζί σε δουλευει. Πόσων ετών είσαι; 1
NikosKallithea Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Μόνο κοίτα μην μπλέξεις με τίποτα trafficking γιατί διάβασα κατι περίεργα
basilis_k6 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Αναφορά σε κείμενο Μου ανέφερε ότι το κινητό της το χε πάρει μια φίλη της χωρίς να της το πει για πάνω από μια εβδομάδα
Vault13 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Η ξαφνικη εμφανιση της, να σε προβληματιζει, και η δικαιολογια της. Δεν ξερεις το παρελθον της. Ισως καποιος ντετεκτιβ στο μαροκο να βγαλεις ακρη; Εχει σπουδασει κατι; Τι δουλεια κανει; Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2023 από Vault13
Allan-Wake Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Ριξε πρωτα εναν... μετα θα τα λύσετε ολα.... 2
alexvi Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 13 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Ψιλό γαζί σε δουλευει. Πόσων ετών είσαι; 30 αλλά έχει σημασία? 6 λεπτά πριν, Vault13 είπε Η ξαφνικη εμφανιση της, να σε προβληματιζει, και η δικαιολογια της. Δεν ξερεις το παρελθον της. Ισως καποιος ντετεκτιβ στο μαροκο να βγαλεις ακρη; Εχει σπουδασει κατι; Τι δουλεια κανει; Εδώ είναι το αντιφατικο . Με βάση όσα έχουμε πει ναι έχει τελειώσει το λύκειο είχε περάσει στο Πανεπιστήμιο αλλά ξαφνικά θέλει να έρθει Ελλάδα. Μωλις την ρώτησα για την βεβαίωση μόνιμης κατοικίας ποιος θα εγγυηθεί για την διαμονή μιας και δεν έρχονταν για δουλειά μου είπε ο σύζυγος της . Δεν θα πρεπε να έχει όμως εγγυηθεί αυτός? Στο αεροπλάνο δεν είχε καν αποσκευές.
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 3 λεπτά πριν, alexvi είπε 30 αλλά έχει σημασία? Εδώ είναι το αντιφατικο . Με βάση όσα έχουμε πει ναι έχει τελειώσει το λύκειο είχε περάσει στο Πανεπιστήμιο αλλά ξαφνικά θέλει να έρθει Ελλάδα. Μωλις την ρώτησα για την βεβαίωση μόνιμης κατοικίας ποιος θα εγγυηθεί για την διαμονή μιας και δεν έρχονταν για δουλειά μου είπε ο σύζυγος της . Δεν θα πρεπε να έχει όμως εγγυηθεί αυτός? Στο αεροπλάνο δεν είχε καν αποσκευές. Ειναι παντρεμένη και ελευθερη και κατεβήκατε με αγκαλιές απο το αεροπλάνο. Βλέπεις που παίζει ρόλο η ηλικία σου; 46 λεπτά πριν, alexvi είπε Καλησπέρα Θα ήθελα με αφορμή ένα συμβάν να ρωτήσω απόψεις. Πρόσφατα σε ταξίδι στο Μαρόκο που είχα γνωρισα μια κοπέλα που καθόταν δίπλα μου στο αεροπλάνο σε πτήση για Αθήνα. Χωρίς να περάσει πολύς χρόνος από τότε που γνωριστήκαμε άρχισε να σοβαρευει κάπως η κατάσταση και να μη τα πολυλογω κατεβήκαμε από το αεροπλάνο με αγκαλιες. Θα συνέχιζε σε άλλη χώρα της Ευρώπης και είχε visa c όπως προβλέπεται. Αρχικά συνεχίσαμε τα μυνήματα και κρατήσαμε επαφή (φάνηκε να ενδιαφέρεται) αλλά ξαφνικά χάσαμε επικοινωνία. Ώσπου πριν από 2 εβδομάδες περίπου ξαναμιλησαμε. Με δική της πρωτοβουλία. Μου ανέφερε ότι το κινητό της το χε πάρει μια φίλη της χωρίς να της το πει για πάνω από μια εβδομάδα και ότι ενδιαφέρεται να βγάλει visa d για παραμονή στην Ελλάδα. Το περίεργο είναι ότι η visa c γράφει ότι είναι οικογενεια Έλληνα δλδ έχει κάποιον συγγενή εδώ και ενώ με έχει ρωτήσει η ίδια αν έχω παντρευτεί και μου χει πει ότι είναι ελεύθερη. Εκείνο που μου ζήτησε είναι ένα χαρτί μόνιμης κατοικίας που να δηλώνει δλδ το που μένει ώστε να το δώσει στο γραφείο μετανάστευσης. Της είπα ότι δεν μπορώ να βοηθήσω μιας και κάτι τέτοιο είναι δέσμευση. Το συγκεκριμένο περιστατικό πως το κρίνετε αξίζει να ενδιαφερθω για το τι πραγματικά ισχύει η είναι κάτι που μπορεί να με βάλει σε περισσότερους κινδύνους? Να σημειωθεί ότι έχουμε συζητήσει και άκυρα θέματα από την προσωπική μας ζωή δεν μιλησαμε μόνο για το χαρτί που χρειάζεται.
Vault13 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 4 λεπτά πριν, alexvi είπε μου είπε ο σύζυγος της Κατευθειαν παντρευεσαι δηλαδη; το χαρτι εισαγωγης στο Πανεπιστημιο ζητανε πες στο μεταναστευτικο. Για να δουμε τι θα στειλει. στα social media υπαρχει; Εψαξες σε ολα; 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Ειναι παντρεμένη και ελευθερη και κατεβήκατε με αγκαλιές απο το αεροπλάνο Φιλε μ, δεν καταλαβες καλα, ο συζυγος παει για τον TS 1
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 2 λεπτά πριν, Vault13 είπε Κατευθειαν παντρευεσαι δηλαδη; το χαρτι εισαγωγης στο Πανεπιστημιο ζητανε πες στο μεταναστευτικο. Για να δουμε τι θα στειλει. στα social media υπαρχει; Εψαξες σε ολα; Φιλε μ, δεν καταλαβες καλα, ο συζυγος παει για τον TS Για ξαναδιάβασε τι έχει γράψει γιατί εσύ δεν έχεις καταλάβει καλά ( απο αυτά που γράφει δλδ) 1
Allan-Wake Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) επειδη εχω σχετικη εμπειρια.. θα της πεις παμε μαζι ενα ταξιδακι να γνωριστουμε.. θα πατε πχ ιταλια στο ιδιο δωματιο κλπ... θα δειτε αν πηγαινεται καλα και μετα βλεπεις πως και τι... για βιζες κλπ Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2023 από Allan-Wake 1
alexvi Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 30 λεπτά πριν, Allan-Wake είπε επειδη εχω σχετικη εμπειρια.. θα της πεις παμε μαζι ενα ταξιδακι να γνωριστουμε.. θα πατε πχ ιταλια στο ιδιο δωματιο κλπ... θα δειτε αν πηγαινεται καλα και μετα βλεπεις πως και τι... για βιζες κλπ Λοιπόν είναι εξωτερικό ήδη σε συγγενή της . Ούτε λόγος για τον σύζυγο στην Ελλάδα. Απλά οικογένεια Έλληνα λέει η βίζα της και θέλει απλά να βγάλει άλλη κατηγορία βίζας. Έχει πολλα ενδιαφέροντα μου χει δείξει και φωτογραφίες της και γενικά δεν φαίνεται να είναι περίπτωση Σκεφτόμουν να κρατήσω μια επαφή αλλά δεν ξέρω πως να διαχειριστω την πορεία. Επειδή της είπα καλύτερα να σε βοηθήσει ο σύζυγός σου στην Ελλάδα μήπως ξυνισει και δεν απαντήσει καν
Basilhs23___ Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, alexvi είπε Ώσπου πριν από 2 εβδομάδες περίπου ξαναμιλησαμε. Με δική της πρωτοβουλία. Μου ανέφερε ότι το κινητό της το χε πάρει μια φίλη της χωρίς να της το πει Ναι, και εγώ είμαι ο Φαντομας. 1 ώρα πριν, alexvi είπε Εκείνο που μου ζήτησε είναι ένα χαρτί μόνιμης κατοικίας που να δηλώνει δλδ το που μένει ώστε να το δώσει στο γραφείο μετανάστευσης. Εγώ όταν θέλω να ζητήσω κάτι το λέω πιο ξεκάθαρα. Είμαι ένας απλός Νιγηριανός και θέλω να γίνω πριγκιψ. Χάρισε μου 10000000 $. Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2023 από Basilhs23___ 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις