Tzini_Gr Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 καλησπερα ομαδα, τα φωτα σας παρακαλω. εχω ενα xiaomi mi mix 2 σε android 9 (stock rom) θελω να το συνδεσω με καλωδιο στο αμαξι (i30 fb) μεσω android auto κατα την συνδεση κινητου με android auto (που εχω κατεβασει εγω τν εφαρμογη στο κινητο) μου βγαζει "σφαλμα συνδεσης" στην οθονη τ κινητου... υπαρχει τροπος να συνδεθει εν τελη το κινητο με το android auto? υποψην, αν συνδεθω στο android auto με το wifi, δεν εχω δεδομενα - ιντερνετ... οποτε αυτο δεν μ κανει σας ευχαριστω πολυ!
lneam Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 για να μην χανεις τον χρονο σου με πιθανες λυσεις, επικοινωνησε για αρχη με τον ελληνα διανομεα προιοντων xiaomi. Αν σου επιβεβαιωσουν την λειτουργια της συσκευης και παλι εχεις προβλημα, τοτε πας στο service του οχηματος να δουν τις ρυθμισεις ...... Μπορεις να τα κανεις και απο την αναποδη. Να ξερεις πως αυτες οι "εταιρειες" smartphones πουλανε προιοντα με κυριο ενδιαφερων την σωστη λειτουργια της συσκευης ως κινητο, camera και τελος προσβαση εφαρμογων για κοινωνικα δικτυα. Για ολα τα αλλα δυσκολα λυνεις το προβλημα σου ως καταναλωτης.
Tzini_Gr Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 update: τελικα, εψαξα το "σφαλμα κατα την συνδεση error 16" και ειδα οτι προτειναν να κανω διαγραφη διπλοτυπες εφαρμογες. Ανεξαρτητα που δεν ειχα καμια διπλοτυπη, εκανα διαγραφη και ολα δουλεψαν τελεια! το θεμα μπορει να κλεισει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα