Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πως γίνεται σε Android (συγκεκριμένα MIUI 11) να απενεργοποιηθεί η οθόνη κλειδώματος; Δηλαδή να πατάς το κουμπί power ή να συνδέεται ο φορτιστής και να ανάβει κατευθείαν στην Home screen. 

Δημοσ.

για λόγους ασφαλείας πρέπει να υπάρχει τουλάχιστον 1 κλείδωμα.

αν τώρα εσύ θες να το έχεις ξέφραγο αμπέλι 

πας ρυθμίσεις ασφαλείας και στο κλείδωμα οθόνης απενεργοποιείς τα πάντα. (δαχτυλικό-pin-μοτίβο)

Δημοσ.

Το κινητό θα χρησιμοποιείται για pc stats και θα βρίσκεται μέσα στο κουτί του pc. Έχω απενεργοποιήσει όλα τα κλειδώματα, αλλά όταν ανάβει χρειάζεται να κάνω swipe up την οθόνη για να εμφανιστεί η home screen. Η ερώτησή μου είναι πως γίνεται να εμφανιστεί απευθείας η home screen όταν συνδέεται ο φορτιστής

Δημοσ.
1 minute ago, challenger_4 said:

Το κινητό θα χρησιμοποιείται για pc stats και θα βρίσκεται μέσα στο κουτί του pc. Έχω απενεργοποιήσει όλα τα κλειδώματα, αλλά όταν ανάβει χρειάζεται να κάνω swipe up την οθόνη για να εμφανιστεί η home screen. Η ερώτησή μου είναι πως γίνεται να εμφανιστεί απευθείας η home screen όταν συνδέεται ο φορτιστής

η αρχική σου ερώτηση γράφει οθόνη κλειδώματος.

η home screen είναι άλλη και υπάρχει και εκεί απενεργοποίηση.

για να συνδεθεί φορτιστής και να βγει το κινητό από οποιαδήποτε κατάσταση και να ανάψει η οθόνη ΔΕΝ γίνεται για λόγους λειτουργίας μπαταρίας.

το μοναδικό που ΜΠΟΡΕΙΣ να κάνεις ως ευκολότερη επιλογή είναι double tap to wake με home screen off ή fingerprint unlock.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο παρακάτω βίντεο σε τάμπλετ φαίνεται ότι μόλις συνδέεται ο φορτιστής το τάμπλετ ανάβει στη home screen. Οποιαδήποτε παραμετροποίηση στη συγκεκριμένη περίπτωση με το macrodroid γίνεται ΜΟΝΟ για την αποσύνδεση του φορτιστή.  Πως γίνεται λοιπόν να ανάβει κατευθείαν στην home screen μόλις συνδέεται ο φορτιστής?

Επεξ/σία από challenger_4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε καθαρό Android 13, μόλις το δοκίμασα και δουλεύει σωστά. Πάω στις ρυθμίσεις στο Display και ενεργοποιώ το Wake on plug. Έπειτα στο Security βάζω στο Screen lock την επιλογή None (η οποία είναι ξεχωριστή από το Swipe) και όντως με το που το συνδέω στο φορτιστή ανάβει απευθείας στη Home screen.

Spoiler

Screenshot_20230710-110007_Settings.png.d9283cf8f641b33ac389aae3bfd772cb.pngScreenshot_20230710-110758_Settings.png.fbfa3e2f0ca569576d71bba40c455ec8.png

Εάν με τις ίδιες ρυθμίσεις δε δουλεύει, πιθανόν να είναι ένα ακόμη από τα άπειρα προβλήματα του MIUI.

Επεξ/σία από BadBoy
  • Like 1
Δημοσ.

Δυστυχώς δεν υπάρχουν αυτές οι ρυθμίσεις στο miui11. Σκέφτομαι ότι μπορεί να υπάρχει κάποιο app που μπορεί να απενεργοποιήσει το swipe... Αν γνωρίζει κάποιος ας το προτείνει. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, psilos00 είπε

Στα developer options υπάρχει επιλογή να είναι η οθόνη πάντα αναμένη

Το έχω ρυθμίσει να σβήνει η οθόνη όταν σβήνει και ο υπολογιστής. Σύμφωνα με τις οδηγίες του παραπάνω βίντεο. Όταν ανάβει όμως το pc (σαν να συνδέεται ο φορτιστής) θέλω, όχι απλά να ανάβει η οθόνη, αλλά να εμφανίζεται κατευθείαν η home screen - χωρίς να χρειάζεται να κάνω swipe up

Επεξ/σία από challenger_4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...