andreas1gr Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, Titokaz είπε γραφω τις ανησυχιες μηπως την βγαλω απο το σπιτι η μηπως το πουλησω η αλλα χιλιαδυο ειναι παραδειγμα το θεμα ειναι οσο ειναι εν ζωη να ειναι μεσα στο σπιτι δεν θελω διαθηκη γιατι οποτε θελει την αλλαζει αν αναλαβω να την προσεχω στα γεραματα της παραδειγμα πες στραβωνει με κατι μαζι μου μπορει οποτε θελει να την αλλαξει οποτε ο χαμενος της υποθεσης ειναι εγω καταλαβες; Η πνευματική σου μητέρα φοβάται να γράψει το σπίτι της σε εσένα το πνευματικό της παιδί πριν τον θάνατο της, για να μην την πετάξεις έξω από το σπίτι ή την στείλεις σε κάποιο ίδρυμα… Εσύ πάλι θέλεις να εξασφαλίσεις από σήμερα αν είναι δυνατόν την περιουσία της πνευματικής σου μητέρας, γιατί μόνο αρπάζοντας από τώρα όλα τα περιουσιακά της στοιχεία θα φροντίσεις την ηλικιωμένη πνευματική σου μητέρα… Μου αρέσουν αυτές οι γερά δεμένες και σφυρηλατημένες μέσα στο χρόνο σχέσεις νονάς και βαφτιστηριού… ΥΓ. θα ήταν και καλό επεισόδιο για τις Οικογενειακές Ιστορίες… 4 1
Titokaz Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 16 ώρες πριν, andreas1gr είπε Η πνευματική σου μητέρα φοβάται να γράψει το σπίτι της σε εσένα το πνευματικό της παιδί πριν τον θάνατο της, για να μην την πετάξεις έξω από το σπίτι ή την στείλεις σε κάποιο ίδρυμα… Εσύ πάλι θέλεις να εξασφαλίσεις από σήμερα αν είναι δυνατόν την περιουσία της πνευματικής σου μητέρας, γιατί μόνο αρπάζοντας από τώρα όλα τα περιουσιακά της στοιχεία θα φροντίσεις την ηλικιωμένη πνευματική σου μητέρα… Μου αρέσουν αυτές οι γερά δεμένες και σφυρηλατημένες μέσα στο χρόνο σχέσεις νονάς και βαφτιστηριού… ΥΓ. θα ήταν και καλό επεισόδιο για τις Οικογενειακές Ιστορίες… Get a life dude μην βλέπεις πολύ τηλεόραση σε εχει επηρεάσει και είναι εμφανές!
andreas1gr Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 12 λεπτά πριν, Titokaz είπε Get a life dude μην βλέπεις πολύ τηλεόραση σε εχει επηρεάσει και είναι εμφανές! Εμένα έχει επηρεάσει η τηλεόραση, επειδή απλά παρέθεσα όλα όσα εσύ έγραψες, που εσύ δεν εμπιστεύεσαι καθόλου την πνευματική σου μητέρα και ούτε η πνευματική σου μητέρα εμπιστεύεται το πνευματικό της παιδί...; Μάλιστα.... 2
Titokaz Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 19 λεπτά πριν, andreas1gr είπε Εμένα έχει επηρεάσει η τηλεόραση, επειδή απλά παρέθεσα όλα όσα εσύ έγραψες, που εσύ δεν εμπιστεύεσαι καθόλου την πνευματική σου μητέρα και ούτε η πνευματική σου μητέρα εμπιστεύεται το πνευματικό της παιδί...; Μάλιστα.... Stay focus to the point φίλε μην χαλάς μια δημοσίευση για να μας πεις τι βλέπεις στις οικογενειακές ιστορίες πιάσε το νόημα της δημοσίευσης και αν οι γνώσεις σου μπορουνε να με βοηθήσουνε τοτέ σε παρακαλώ δεκτη η βοηθειά σου αν πάλι οι γνώσεις σου δεν ειναι αρκετές για το θέμα μου τότε σε παρακαλώ μείνε στην τηλεορασή σου και δες οικογεινειακές ιστορίες ,γούστα είναι αυτά …..
andreas1gr Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, Titokaz είπε Stay focus to the point φίλε μην χαλάς μια δημοσίευση για να μας πεις τι βλέπεις στις οικογενειακές ιστορίες πιάσε το νόημα της δημοσίευσης και αν οι γνώσεις σου μπορουνε να με βοηθήσουνε τοτέ σε παρακαλώ δεκτη η βοηθειά σου αν πάλι οι γνώσεις σου δεν ειναι αρκετές για το θέμα μου τότε σε παρακαλώ μείνε στην τηλεορασή σου και δες οικογεινειακές ιστορίες ,γούστα είναι αυτά ….. 1.Εγώ σου χαλάω την δημοσίευση όταν σου έχω αναλύσει το τι σημαίνει "γονική παροχή" και εσύ συνεχίζεις να επιμένεις για το αντίθετο; 2.Δεν ανέφερα το τι βλέπω στις οικογενειακές ιστορίες, απλά παρέθεσα όλα όσα ΕΣΥ έγραψες για το ότι θέλεις να πάρεις άμεσα την περιουσία της πνευματικής σου μητέρας γιατί δεν την εμπιστεύεσαι και αυτή ότι δεν θέλει να σου παραχωρήσει αμεσα την περιουσία της γιατί δεν σε εμπιστεύεται... 3.Έχεις κολλήσει με την τηλεόραση για κάποιον περίεργο λόγο χάνοντας την ουσία της κατάστασης των όσων εσύ έχεις γράψει... 4.Μου αρέσουν αυτές οι γερά δεμένες ελληνικές οικογένειες που δεν κοιτάζουν καθόλου το οικονομικό συμφέρον....
StamTheMan Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 22 ώρες πριν, andreas1gr είπε αν αναλαβω να την προσεχω στα γεραματα της παραδειγμα πες στραβωνει με κατι μαζι μου μπορει οποτε θελει να την αλλαξει οποτε ο χαμενος της υποθεσης ειναι εγω καταλαβες; Δηλαδη θες να την προσεχεις,αλλα μονο επειδη θα σου γραψει το σπιτι; Καλα θα παει αυτο,που λενε και οι νεοι.
Titokaz Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 3 ώρες πριν, andreas1gr είπε 1.Εγώ σου χαλάω την δημοσίευση όταν σου έχω αναλύσει το τι σημαίνει "γονική παροχή" και εσύ συνεχίζεις να επιμένεις για το αντίθετο; 2.Δεν ανέφερα το τι βλέπω στις οικογενειακές ιστορίες, απλά παρέθεσα όλα όσα ΕΣΥ έγραψες για το ότι θέλεις να πάρεις άμεσα την περιουσία της πνευματικής σου μητέρας γιατί δεν την εμπιστεύεσαι και αυτή ότι δεν θέλει να σου παραχωρήσει αμεσα την περιουσία της γιατί δεν σε εμπιστεύεται... 3.Έχεις κολλήσει με την τηλεόραση για κάποιον περίεργο λόγο χάνοντας την ουσία της κατάστασης των όσων εσύ έχεις γράψει... 4.Μου αρέσουν αυτές οι γερά δεμένες ελληνικές οικογένειες που δεν κοιτάζουν καθόλου το οικονομικό συμφέρον.... 1) Τι εννοεις οτι επιμενω ειπες την αποψη σου ειπα την δικη μου thats all nο hate 2)και βλεπεις οικογενειακες ιστοριες και ψευδεσαι 3)εσυ ανεφερες σε ακυρο θεμα με τηλεοπτικα σκουπιδια που και προφανως παρακολουθεις καθημερινα χωρις να χανεις επεισοδιο! 4)προφανως και γνωριζεις απο δεμενες ελληνικες οικογενειες γιατι με γνωριζες και απο χτες και εβγαλες ολα αυτα τα συμπερασματα αλλα ξεχασα ,τα εβγαλες απο 5 γραμμες περηλιπτικα Για αλλη μια φορα σε ευχαριστω που με επιβεβαιωνεις με τα λεγομενα σου .Μαλλον χρειαζεσαι λιγη δραση στην ζωη σου , θα σου προτεινα να αφησεις τις οικογενειακες ιστοριες και οτι αλλο σε εφερε σε αυτη την κατασταση και να βγεις λιγο εξω yolo φιλαρακι yolo πετα την τηλεοραση και ελα στην πραγματικοτητα 4 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Δηλαδη θες να την προσεχεις,αλλα μονο επειδη θα σου γραψει το σπιτι; Καλα θα παει αυτο,που λενε και οι νεοι. Επεσες απο τα συννεφα δεν το περιμενες ετσι;
StamTheMan Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 6 λεπτά πριν, Titokaz είπε Επεσες απο τα συννεφα δεν το περιμενες ετσι; Αμα δε ντρεπεσαι εσυ αγορι μου,δε θα ντραπει κανεις. 1 1
Joshua21 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 10 minutes ago, Titokaz said: 2)και βλεπεις οικογενειακες ιστοριες και ψευδεσαι Τουλάχιστον δεν τρώει.
andreas1gr Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 8 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Αμα δε ντρεπεσαι εσυ αγορι μου,δε θα ντραπει κανεις. Τουλάχιστον εγώ του αναγνωρίζω ότι είναι τίμιος και λέει ευθέως ότι το οικονομικό του συμφέρον είναι επάνω από οποιαδήποτε συγγενική ή άλλη σχέση…! Κάνε το λίγο εικόνα… -«άκου να δεις… αν δεν μου γράψεις την περιουσία σου αμέσως τώρα θα σε αφήσω να ψ@φήσεις σαν το σκυλί στο αμπέλι…»
StamTheMan Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 Μόλις τώρα, andreas1gr είπε Τουλάχιστον εγώ του αναγνωρίζω ότι είναι τίμιος και λέει ευθέως ότι το οικονομικό του συμφέρον είναι επάνω από οποιαδήποτε συγγενική ή άλλη σχέση…! Κάνε το λίγο εικόνα… -«άκου να δεις… αν δεν μου γράψεις την περιουσία σου αμέσως τώρα θα σε αφήσω να ψ@φήσεις σαν το σκυλί στο αμπέλι…» Τιποτα δεν του αναγνωριζω. Ισα ισα,ειναι και εριστικος.
archer100 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Οπως σου εγραψα παραπανω, η μεταβιβαση της ψιλης κυριοτητας ειναι αυτο που συμφερει περισσοτερο ολα τα μερη, τη νονα σου μεν για να ειναι 100% σιγουρη πως δε θα ξυπνησεις ενα πρωι και θα την πεταξεις εξω απο το ιδιο της το σπιτι και εσενα πως ο,τι και αν γινει απο δω και περα, το σπιτι θα ειναι δικο σου 100% μετα το θανατο της νονας σου. Αυτο ειναι που κανει η συντριπτικη πλειοψηφια Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2023 από archer100
Titokaz Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 44 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Τιποτα δεν του αναγνωριζω. Ισα ισα,ειναι και εριστικος. εριστικος,τι χαρακτηρισμος ειναι αυτος ακου εκει εριστικος !εμ μπαινεις σχολιαζεις στο θεμα μου οτι σου κατεβει στο κεφαλι επειδη προφανως κανεις δεν σου δινει σημασια αν θα τα ελεγες εξω αυτα face to face σε καποιον θα ετρωγες φαπες στο σβερκο βρηκες την ανωνυμια του internet και ξεσπαθωσες επαναστατη του πληκτρολογιου αντε στο λαγουμι σου τωρα να κανεις χαβαλε 1 ώρα πριν, StamTheMan είπε Αμα δε ντρεπεσαι εσυ αγορι μου,δε θα ντραπει κανεις. Ξεσπαθωσες τωρα ενταξει;τα ειπες να ξεθυμανεις απο το πληκτολογιο ενταξει; ηρεμησες τωρα βαν θελεις να πεις και αλλα πες πλακα εχεις!
greekfragma Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 λυπάμαι τη νονά που έμεινε μόνη σε αυτό το κόσμο και είσαι ο τελευταίος της "άνθρωπος" να την προσέχει με αυτή τη λογική που προφανώς δεν είναι και χαζή να μη το βλέπει και ας μη στο λέει. 1
Titokaz Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 24 λεπτά πριν, greekfragma είπε λυπάμαι τη νονά που έμεινε μόνη σε αυτό το κόσμο και είσαι ο τελευταίος της "άνθρωπος" να την προσέχει με αυτή τη λογική που προφανώς δεν είναι και χαζή να μη το βλέπει και ας μη στο λέει. Ποιος σου ειπε οτι ειμαι ο τελευταιος ανθρωπος να την προσεχω ;τρελλος εισαι ανθρωπε μου ;λυπασαι κιολας εσυ συναισθηματικε του πληκτρολογιου ακου εκει λυπασαι λυπησου τον εαυτο σου και κανε συντομα αλλαγες αρχικα στα ψευτικα συναισθηματα σου ακους εκει λυπηθηκε χωρις να γνωριζει κανεναν και τιποτα!γέμισε ο τοπος απο εσας του δηθεν που μπροστα κλαινε και πισω γελανε ,συγχρονε ψευτομαγκα !
Προτεινόμενες αναρτήσεις