dj_takis Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 Καλησπέρα. Ποιος μπορεί να έχει προτεραιότητα στην παρακάτω διασταύρωση τύπου ταφ; Εγώ ερχόμουν με δίκυκλο και είχα την διασταύρωση στα δεξιά. Πήγαινα ευθεία. Μου πετάχτηκε και έκανε αριστερά χωρίς να κόψει ταχύτητα και έπεσε πάνω μου. Ξέρω ότι σε κάποιες περιπτώσεις αυτός που του τελειώνει ο δρόμος πρέπει να σταματήσει. Στοπ δεν είχε κανένας. Εδώ ξέρει κανένας τι ισχύει; Η διασταύρωση βρίσκεται στην Μεταμόρφωση. Οι ασφαλιστικές θα μας απαντήσουν σε τρεις εργάσιμες είπαν, απλά ρωτάω για να πάρω κάποια ιδέα. Η κοπέλα που οδηγούσε δεν είχε δίπλωμα και της πρότεινα να έρθει κάποιος με δίπλωμα να πει ότι οδηγούσε αυτός, όπως και έκανε. Δεν μου πήγαινε η καρδιά να την κάψω, και ας "φταίω" στη τελική εγώ. Το πολύ κανά 300άρι να είναι τα δικά μου. Δεν θα χρεωκοπήσω κι αν τα πληρώσω. Δεν χτύπησε κανένας σοβαρά. Βέβαια με ευχαρίστησε 100 φορές και μου είπε ότι για το καλό που της έκανα όπως και να έχει θα μου καλύψει την ζημιά όποιος και να φταίει, αλλά ξέρω πως είναι τα λόγια τα μεγάλα τα παχιά, και δεν ελπίζω. Μπείτε street view για να δείτε πως είναι η διασταύρωση.
george1807 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Αν το κατάλαβα καλά όπως το περίγραψες, εσύ φταις. Ο δεξιά έχει προτεραιότητα. Ξέρω ότι σε κάποιες περιπτώσεις αυτός που του τελειώνει ο δρόμος πρέπει να σταματήσει. Αυτο είναι θεωρία καφενείου. Η κοπέλα που οδηγούσε δεν είχε δίπλωμα και της πρότεινα να έρθει κάποιος με δίπλωμα να πει ότι οδηγούσε αυτός, όπως και έκανε Αγαπημένη Ελλαδάρα Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2023 από george1807 2
cumulus Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 Καλα εκανες και δεν την εκαψες,το πολυ πολυ να στειλει κανενα στα θυμαρακια. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 Δεν είχε δίπλωμα και την κάλυψες; Χωρίς άλλη σήμανση ο εκ δεξιών έχει προτεραιότητα. 3
dj_takis Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 4 λεπτά πριν, george1807 είπε Ξέρω ότι σε κάποιες περιπτώσεις αυτός που του τελειώνει ο δρόμος πρέπει να σταματήσει. Αυτο είναι θεωρία καφενείου. Θεωρεία καφενείου δεν είναι ούτε καν. Ο Κοκ είναι σαφής. Ίσως είναι στην περίπτωσή μου. Αυτό το δέχομαι. Στα άρθρα του πάντως λέει για εξαιρέσεις.
Haldol Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 Αν και δε κατάλαβα από που ερχόσουν εσύ, και από που αυτή, ώστε να εκφέρω γνώμη, θα πω ότι έκανες πολύ ΚΑΚΩΣ που δεν την ΤΣΑΚΙΣΕΣ λόγω του διπλώματος. Αστυνομία επιτόπου για καταγραφή ότι υπάρχει ατύχημα με εμπλεκόμενο οδηγό χωρίς δίπλωμα. Αρκετούς δολοφόνους δεν έχουμε στο δρόμο; Μόλις της πέρασες το μήνυμα «δε πειράζει μωρέ» για τη νοοτροπία που έχει. 1 1
dj_takis Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Δεν είχε δίπλωμα και την κάλυψες; Χωρίς άλλη σήμανση ο εκ δεξιών έχει προτεραιότητα. Την κάλυψα. Τι να έκανα... Έτσι μου ήρθε εκείνη την ώρα. 3 λεπτά πριν, Haldol είπε Αν και δε κατάλαβα από που ερχόσουν εσύ, και από που αυτή, ώστε να εκφέρω γνώμη, θα πω ότι έκανες πολύ ΚΑΚΩΣ που δεν την ΤΣΑΚΙΣΕΣ λόγω του διπλώματος. Αστυνομία επιτόπου για καταγραφή ότι υπάρχει ατύχημα με εμπλεκόμενο οδηγό χωρίς δίπλωμα. Αρκετούς δολοφόνους δεν έχουμε στο δρόμο; Μόλις της πέρασες το μήνυμα «δε πειράζει μωρέ» για τη νοοτροπία που έχει. Αν και έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό που λες, όταν την είδα πόσο τρομοκρατημένη ήταν, δεν μου πήγαινε η καρδιά. Την είχα απ' τα δεξιά. Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2023 από dj_takis
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 Μόλις τώρα, dj_takis είπε Την κάλυψα. Τι να έκανα... Έτσι μου ήρθε εκείνη την ώρα. Τα μάτια της έπρεπε να κοιτάς και όχι πιο χαμηλά. Είσαι συνένοχος στο επόμενο ατύχημα που θα συμμετέχει..
Black Demis Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 Από ότι κατάλαβα καλά κάλυψες έναν δολοφόνο (χωρίς δίπλωμα = δολοφόνος)
sdikr Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 35 minutes ago, Haldol said: Αν και δε κατάλαβα από που ερχόσουν εσύ, και από που αυτή, ώστε να εκφέρω γνώμη, θα πω ότι έκανες πολύ ΚΑΚΩΣ που δεν την ΤΣΑΚΙΣΕΣ λόγω του διπλώματος. Αστυνομία επιτόπου για καταγραφή ότι υπάρχει ατύχημα με εμπλεκόμενο οδηγό χωρίς δίπλωμα. Αρκετούς δολοφόνους δεν έχουμε στο δρόμο; Μόλις της πέρασες το μήνυμα «δε πειράζει μωρέ» για τη νοοτροπία που έχει. Sorry αλλά το ότι δεν έχει δίπλωμα δεν σημαίνει πως δεν ισχύει η εκ του δεξιου, απλά πράγματα Σου απαντήσανε πολλοί, θα πω και εγώ, αυτός που είναι από τα δεξιά (εφόσον δεν υπάρχει άλλη σήμανση, όπως στοπ ή αφαίρεση προτεραιότητας) ακόμα και αν δεν έχει δίπλωμα 1
dj_takis Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 2 λεπτά πριν, sdikr είπε Sorry αλλά το ότι δεν έχει δίπλωμα δεν σημαίνει πως δεν ισχύει η εκ του δεξιου, απλά πράγματα Δεν είπα ποτέ κάτι τέτοιο. Εξού και η αρχική ερώτηση.
sdikr Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 1 minute ago, dj_takis said: Δεν είπα ποτέ κάτι τέτοιο. Εξού και η αρχική ερώτηση. Σου απαντήθηκε η αρχική, έχει αυτός που έρχεται απο δεξία
Προτεινόμενες αναρτήσεις