Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μίλησα με Google αυτοί λένε ότι είναι πρόβλημα της Πειραιώς πρέπει λένε η Πειραιώς να επανεκδόσει κάποιο token που αφορά την συγκεκριμένη κάρτα (αν και εγώ νομίζω ότι πρέπει να επανεκδοσουν όλα τα tokens που αφορούν την συγκεκριμένη συσκευή μιας και δεν δέχεται γενικά κάρτες της Πειραιώς)

Δημοσ.
13 ώρες πριν, PLHROPPP είπε

Τι είναι ακριβώς τα tokens?

9 ώρες πριν, PLHROPPP είπε

εγώ νομίζω ότι πρέπει να επανεκδοσουν όλα τα tokens που αφορούν την συγκεκριμένη συσκευή μιας και δεν δέχεται γενικά κάρτες της Πειραιώς

Τα 2 αυτα δεν συναδουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 08/07/2023 at 13:21, MikeJ said:

Έχω το ίδιο θέμα. Η χρεωστική της Πειραιώς είναι η μόνη που δε μπορώ να προσθέσω στο Google Wallet. Στη περίπτωσή μου είναι Xiaomi το τηλέφωνο.

Είχα αντίστοιχο προβλήμα με xiaomi. Το πρόβλημα είχε να κάνει με κάποιο software update που πήρε το κινητό και τα dual apps.
Αφού έψαξα το μισό internet κατέληξα στο
https://xiaomi.eu/community/threads/mi-11-google-wallet-not-working-miui-14-08-stable.67985/post-687605

1.-Remove all dual apps on system.
2.-Clean Dual apps space.
.3.-Reboot.

και μετά όλα δούλεψαν κανονικά. Το ίδιο πρόβλημα το έλυσα σε άλλα 3 xiaomi με το ίδιο τρόπο.

Επεξ/σία από spooker
Δημοσ.
6 minutes ago, spooker said:

Είχα αντίστοιχο προβλήμα με xiaomi. Το πρόβλημα είχε να κάνει με κάποιο software update που πήρε το κινητό και τα dual apps.
https://xiaomi.eu/community/threads/mi-11-google-wallet-not-working-miui-14-08-stable.67985/post-687605

.3.-Reboot.

και μετά όλα δούλεψαν κανονικά. Το ίδιο πρόβλημα το έλυσα σε άλλα 3 xiaomi με το ίδιο τρόπο.

Δεν έχει σχέση αυτό,  στο xiaomi περνούσε κανονικά η κάρτα και έστρωσε με νέο update, 

Δημοσ.

δεν έχω τέτοιο θεμα

ερώτηση....έχετε το νέο app win bank η το προηγουμενο ???

μήπως έχετε και τα 2 app στο τηλεεφωνο (δεν νομιζω οτι επιρεαζει) απλα το αναφερω 

Δημοσ.
4 hours ago, spooker said:

.3.-Reboot.

Λίγο που διάβασα μου φάνηκε ότι το πρόβλημα που είχαν ήταν ότι δε μπορούσαν να πληρώσουν ανέπαφα και γενικότερα θέματα με την εφαρμογή.

Εγώ μπορώ κανονικά με αρκετές διαφορετικές κάρτες να πληρώσω και δεν έχω κάποιο θέμα. Απλά δε μπορώ να προσθέσω μια συγκεκριμένη κάρτα της Πειραιώς στο wallet. Κάνεις όλη τη διαδικασία και όταν φτάνει στο σημείο επικοινωνίας με τγ τράπεζα για ταυτοποίηση πετάει σφάλμα και σου λεει να μιλήσεις με τη τράπεζα.

Δημοσ.

Λοιπόν το έλυσα από σποντα.

Είχα μια προπληρωμενη κάρτα της Πειραιώς που δεν την είχα δοκιμάσει μιας και δε τη χρησιμοποιώ.

Λέω ας τη δοκιμάσω. Μπήκε κανονικά και στο καπάκι λέω για να δω μπας και ξεκόλλησε το σύστημα και δοκιμάζω την χρεωστική της Πειραιώς και μπήκε και αυτή με τη μία.

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μπας και βοηθησει καποιον.  Μιληστε με τη ΤΡΑΠΕΖΑ .

Εμενα μου ετυχε το προβλημα οταν εληξε η καρτα μου και ηρθε η νεα. Ενω ειχα δηλαδη τη καρτα ηδη  στο wallet, την εσβησα για να περασω τη νεα με τα ενημερωμενα στοιχεια και μολις προσπαθησα εβγαζε το μηνυμα. Αυτο που εκανα και ΛΥΘΗΚΕ , εστειλα μηνυμα στη Πειραιως μεσα απο το ebanking περιγραφοντας το προβλημα και αναφεροντας να δουν τα Tokens οπως γραφουν φιλοι παραπανω. Μετα απο 2-3 μερες μου ηρθε απαντηση οτι εχει καταγραφει και πρπει να επικοινωνησω τηλεφωνικα με την εξυπηρετηση. στα αυτοματοποιημενα ειπα ΄΄google wallet, δεν περναει τη χρεωστικη καρτα" . ΜΙλησα μετα με υπαλληλο , ειπε οτι το βλεπει και το προωωθει και να τηλεφωνησω παλι σε 2-3 μερες. Επικοινωνησα με ενημερωσε οτι το ειχαν διορθωσει και να δοκιμασω. 

Στην αρχη δεν... οποτε πριν παρω ξανα δοκιμασα κανα 2-3 φορες, εσβησα και ξαναεβαλα αν δε κανω λαθος και την καρτα στη σελιδα του google pay και μετα απο λιγο την περασε και ολα ΟΚ

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα, επειδή και εγώ αντιμετοπίζω το ίδιο πρόβλημα με τις κάρτες payzy & piraeus bank με το google wallet, βρήκα τον παρακάτω τρόπο για να τις χρησιμοποιώ στο google wallet, μέσω άλλης εφαρμογής της CURVE.

Ουσιαστικά είναι μια κάρτα με την οποία κάνεις σύνδεση αλλές κάρτες μέσω τις εφαρμογής της και πληρώνεις μέσω αυτής.

Εγώ χρησιμοποιώ το free plan που έχει την δυνατότητα να προσθέσεις έως 2 κάρτες, απλα πρεπει να κάνεις την ενέργεια να επιλέγεις μέσω της εφαρμογής της ποιά κάρτα θα χρησιμοποιείς εκείνη την στιγμή της συναλλαγής.

Δηλαδή έχω προσθέσει την κάρτα της Curve στο google wallet μου και επιλέγω απο την εφαρμογής (της Curve) ποιά απο τις 2 κάρτες θα χρησιμοποιήσω εκείνη την στιγμή της συναλλαγής.

Εμένα με βολεύψε γιατι έχω προσθέσει τις 2 που δεν γίνονται add και έχω πρόβλημα. Δοκιμαστε το ίσως σας βολέψει και εσας. Ελπίζω να βοήθησα.

Δημοσ.

Συνανταω προβλημα οταν πληρωνω με το κινητο,με την καρτα της Πειραιως,σε ενα συγκεκριμενο POS στη γειτονια.
Οταν βαζω το κινητο,το POS βγαζει οτι σφαλμα μπορει να βγαλει, λεει οτι μετακινηθηκε νωρις το κινητο και διαφορα αλλα που δε θυμαμαι.
Το κινητο φυσικα ειναι ακινητο.

Σημερα που δοκιμασα να πληρωσω πρωτα  0,10 με τη Revolut και μετα με την Πειραιως,τη δεχθηκε κανονικα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...