Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα Samsung S23 Ultra δύο εβδομάδων και αντιμετωπίζω το εξής παράξενο πρόβλημα.

Δεν μπορώ να προσθέσω καμια κάρτα της Πειραιώς για ανέπαφες συναλλαγές. Η διαδικασία κολλάει στο σημείο όπου έχω κάνει αποδοχή των όρων της τράπεζας και περιμένω να μου έρθει κωδικός στον αριθμό τηλεφώνου μου που έχω δώσει στην τράπεζα για να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Δοκίμασα και με άλλες κάρτες από άλλες τράπεζες και δουλεύουν κανονικά. Επίσης δοκίμασα και με άλλες κάρτες της Πειραιώς συγγενών και φίλων και δεν δέχεται καμία. 

Έχω επικοινωνήσει με google , με τράπεζα Πειραιώς ( που δεν ξέρουν τι τους γίνεται) έχω εγκαταστήσει απεγκαταστησει την εφαρμογή του wallet έχω κάνει επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων στο τηλέφωνο προσπάθησα να περάσω την κάρτα από την εφαρμογή winbank τίποτα κανένα αποτέλεσμα. 

Αναγκάζομαι να δουλεύω την κάρτα είτε φυσικά να την έχω μαζί μου ή στο δεύτερο τηλέφωνο μου ένα Realme GT Neo 3 που προστέθηκε κανονικά χωρίς πρόβλημα. Έχω φτάσει στο σημείο να σκέφτομαι να αλλάξω τράπεζα ή να πουλήσω.το τηλέφωνο 

Εάν εχει κάποιος αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα με κάρτες της Πειραιώς ας μου απαντήσει. 

Ευχαριστώ 

Δημοσ.

Πριν κάποιους μήνες που έβαλα την κάρτα, προχώρησε η διαδικασία κανονικά

Πως το κάνεις,  μέσα απο την εφαρμογή της winbank ή βάζεις τα στοιχεία της κάρτας;

Σύμφωνα πάντως με αυτά που γράφεις, το πρόβλημα φαίνεται να έχει να κάνει με το samsung  καθώς όπως λες την ίδια κάρτα την έχεις βάλει σε άλλο σου κινητό πάλι με wallet.

Σε κάποια κινητά έχει επιλογή για να αλλάξεις τον τρόπο που δουλεύει το nfc wallet (σε εμένα πχ έχει secure element position με επιλογή, sim  ή HCE) ,  μήπως έχει κάποια τέτοια επιλογή και το samsung;

Δημοσ.

εγω θα έλεγα ότι φταίει η τράπεζα και τίποτα άλλο.

Δοκίμασε να την αφαιρέσεις απο το άλλο κινητό (μηπως φταίει αυτό ) και προσπάθησε να την περασεις πρωτα στο νέο και αν αποτύχει στο παλιό.

Δημοσ.

Δοκίμασα και από την εφαρμογή της Πειραιώς και χειροκίνητα μέσω google wallet πάντα μου βγάζει πρόβλημα επικοινωνίας με την τράπεζα. 

Οποίες άλλες κάρτες από άλλες τράπεζες Δοκίμασα δούλεψαν εκτός από τις κάρτες της Πειραιώς. 

1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε

εγω θα έλεγα ότι φταίει η τράπεζα και τίποτα άλλο.

Δοκίμασε να την αφαιρέσεις απο το άλλο κινητό (μηπως φταίει αυτό ) και προσπάθησε να την περασεις πρωτα στο νέο και αν αποτύχει στο παλιό.

Το έχω κάνει και αυτό όπως και επικοινώνησα πάνω από τέσσερις φορές με την Πειραιώς που έχουν μαύρα μεσάνυχτα 

Δημοσ.

Έχω το ίδιο θέμα. Η χρεωστική της Πειραιώς είναι η μόνη που δε μπορώ να προσθέσω στο Google Wallet. Στη περίπτωσή μου είναι Xiaomi το τηλέφωνο.

Το παράδοξο είναι ότι πριν αρκετούς μήνες την είχα προσθέσει επιτυχώς τη κάρτα της Πειραιώς (με αφορμή κιόλας μια προσφορά που έτρεχε) και την είχα χρησιμοποιήσει μια φορά. Στη συνέχεια μπήκα μια μέρα στο wallet και για αγνωστο για μένα λόγο έλειπαν όλες μου οι κάρτες. Τις ξαναέβαλα μία μία αλλά της Πειραιώς δεν έμπαινε. Στο ίδιο σημείο κολλάει εκεί που φορτώνει και λέει επικοινωνία με τη τράπεζα σας. Μετά πετάει μηνυμα σφάλματος ότι επικοινωνήστε με τον εκδότη της κάρτας.

Κάλεσα στη Πειραιώς και ο ένας εκπρόσωπος με σύνδεε με τον επόμενο. Πρέπει να άλλαξα 4 άτομα στην ίδια κλήση και το τελευταίο άτομο μου είπε απλά ότι το καταγράφουμε και θα σας ενημερώσουμε (τίποτα βέβαια δεν έγινε και ούτε ξανα ασχολήθηκα μιας και έχω αρκετές κάρτες οπότε δε με καίει ιδιαίτερα).

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, MikeJ είπε

Έχω το ίδιο θέμα. Η χρεωστική της Πειραιώς είναι η μόνη που δε μπορώ να προσθέσω στο Google Wallet. Στη περίπτωσή μου είναι Xiaomi το τηλέφωνο.

Το παράδοξο είναι ότι πριν αρκετούς μήνες την είχα προσθέσει επιτυχώς τη κάρτα της Πειραιώς (με αφορμή κιόλας μια προσφορά που έτρεχε) και την είχα χρησιμοποιήσει μια φορά. Στη συνέχεια μπήκα μια μέρα στο wallet και για αγνωστο για μένα λόγο έλειπαν όλες μου οι κάρτες. Τις ξαναέβαλα μία μία αλλά της Πειραιώς δεν έμπαινε. Στο ίδιο σημείο κολλάει εκεί που φορτώνει και λέει επικοινωνία με τη τράπεζα σας. Μετά πετάει μηνυμα σφάλματος ότι επικοινωνήστε με τον εκδότη της κάρτας.

Κάλεσα στη Πειραιώς και ο ένας εκπρόσωπος με σύνδεε με τον επόμενο. Πρέπει να άλλαξα 4 άτομα στην ίδια κλήση και το τελευταίο άτομο μου είπε απλά ότι το καταγράφουμε και θα σας ενημερώσουμε (τίποτα βέβαια δεν έγινε και ούτε ξανα ασχολήθηκα μιας και έχω αρκετές κάρτες οπότε δε με καίει ιδιαίτερα).

ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ !!!!! Με την διαφορά πως είναι η κάρτα μισθοδοσίας μου και μ αυτήν κάνω ψώνια αγορές κτλ σκέφτομαι ή να δώσω το τηλέφωνο ή να αλλάξω τράπεζα δυστυχώς στην περίπτωση μου δεν αναγνωρίζει επίσης καμια κάρτα της Πειραιώς πέρα από την δική μου προσπάθησα με 4 διαφορετικές κάρτες της Πειραιώς γνωστών και συγγενών 

Δημοσ.

Είχα δει και άλλοι να αναφέρουν το ίδιο θέμα και ότι βρήκαν workaround βάζωντας της κάρτα σαν μέθοδο πληρωμής στο google play store και μετά ξαναδοκίμασαν να προσθέσουν στο wallet και έτσι μπήκε, αλλά εγώ που το δοκίμασα, δε δουλεύει στη περίπτωσή μου.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, MikeJ είπε

Είχα δει και άλλοι να αναφέρουν το ίδιο θέμα και ότι βρήκαν workaround βάζωντας της κάρτα σαν μέθοδο πληρωμής στο google play store και μετά ξαναδοκίμασαν να προσθέσουν στο wallet και έτσι μπήκε, αλλά εγώ που το δοκίμασα, δε δουλεύει στη περίπτωσή μου.

Ήδη είναι η κάρτα ως μέθοδος πληρωμής στο play store. Το θέμα είναι ότι η κάρτα της Πειραιώς αυτή και οποία άλλη δοκίμασα δουλεύει κανονικά σε οποιοδήποτε άλλο τηλέφωνο την δοκίμασα σε Realme GT neo 3 σε Redmi note 8 pro εκτός από το δικό μου. 

9 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Αν την προσθέσεις απο τον  chrome ?

Υπάρχει μέθοδος να προσθέσω στο wallet κάρτα μέσω  chrome ? Οι κάρτες προστηθονται στο Google wallet μόνο μέσω του app

Δημοσ.

Είναι δύσκολο να καταλάβουμε ακριβώς τι φταίει. Με το τρόπο που το περιγράφεις φαίνεται να φταίει η συσκευή σου, αλλά στη δική μου περίπτωση κάρτες άλλων τραπεζών μπαίνουν στην ίδια συσκευή, (η ίδια η κάρτα κάποτε είχε μπει σε αυτή τη συσκευή). Από τη πλευρά της Google δε φαίνεται να υπάρχει κάποια ευθύνη. Οπότε κάποιος συνδυασμός συσκευής και τράπεζας ενδεχομένως; Αφού κάποιοι χρήστες έχουν θέμα και κάποιοι όχι.

Εμένα η κάρτα είναι Visa (δε ξέρω αν το θέμα είναι πχ αποκλειστικά Visa ή και Mastercard).

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, PLHROPPP είπε

Ήδη είναι η κάρτα ως μέθοδος πληρωμής στο play store. Το θέμα είναι ότι η κάρτα της Πειραιώς αυτή και οποία άλλη δοκίμασα δουλεύει κανονικά σε οποιοδήποτε άλλο τηλέφωνο την δοκίμασα σε Realme GT neo 3 σε Redmi note 8 pro εκτός από το δικό μου. 

Υπάρχει μέθοδος να προσθέσω στο wallet κάρτα μέσω  chrome ? Οι κάρτες προστηθονται στο Google wallet μόνο μέσω του app

chrome://settings/payments

Ρυθμίσεις-passwords and autofill -payment methods . Δοκίμασε,δεν χάνεις τίποτα

Σε αφαίρεση κάρτας απο το απο πάνω μου την αφαίρεσε και απο το  wallet.

Δημοσ.

Ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ ,είχα μιλήσει  με την google και με είπαν να εποικ. με την τράπεζα και να τους πω να σβήσουν ολα τα tokens . Μετά από τη διαγραφη των tokens σε εμένα μπήκε κανονικά 

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, kyriakidis είπε

Ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ ,είχα μιλήσει  με την google και με είπαν να εποικ. με την τράπεζα και να τους πω να σβήσουν ολα τα tokens . Μετά από τη διαγραφη των tokens σε εμένα μπήκε κανονικά 

Τι είναι ακριβώς τα tokens?

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, MikeJ είπε

Είναι δύσκολο να καταλάβουμε ακριβώς τι φταίει. Με το τρόπο που το περιγράφεις φαίνεται να φταίει η συσκευή σου, αλλά στη δική μου περίπτωση κάρτες άλλων τραπεζών μπαίνουν στην ίδια συσκευή, (η ίδια η κάρτα κάποτε είχε μπει σε αυτή τη συσκευή). Από τη πλευρά της Google δε φαίνεται να υπάρχει κάποια ευθύνη. Οπότε κάποιος συνδυασμός συσκευής και τράπεζας ενδεχομένως; Αφού κάποιοι χρήστες έχουν θέμα και κάποιοι όχι.

Εμένα η κάρτα είναι Visa (δε ξέρω αν το θέμα είναι πχ αποκλειστικά Visa ή και Mastercard).

Και σε εμένα κάρτες άλλων τραπεζών μπαίνουν το έχω ήδη αναφέρει μόνο κάρτες της Πειραιώς δεν μπαίνουν δοκίμασα με τέσσερις διαφορετικές κ;ο δεν μπήκε καμιά με άλλες κάρτες πχ εθνική άλφα eurobank payzy δεν είχα προβλήματα μπήκαν και δούλεψαν κανόνικα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...