zvarthangalos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 Γιατί οι ταινίες που υποστηρίζουν HDR έχουν μια ασπρίλα που σε κανουν να θέλεις να τις βλέπεις SDR που τα χρώματα είναι ποιό ζωντανά; Μήπως πρέπει να κάνουμε κάποιες ρυθμίσεις στον player ή στην TV; H TV μου εξυπακούεται ότι υποστηρίζει HDR. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Δεν το ξέρω το θέμα αλλά αν θέλεις ρίξε μια ματιά στις αναζητήσεις παρακάτω μέχρι να απαντήσει κάποιος που μπορεί να ξέρει. https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=whiteish+tint+when+palyback+hdr+ https://www.google.com/search?q=whashed+out+colors+when+playback+hdr&client=firefox-b-d&sxsrf=AB5stBjppJPzX0vOjguXQjJaJxOu9BlkCg%3A1688815947029&ei=S0mpZNKpAcyfkdUPlLSV8Ag&ved=0ahUKEwiS-_PUgf__AhXMT6QEHRRaBY4Q4dUDCA4&uact=5&oq=whashed+out+colors+when+playback+hdr&gs_lcp=Cgxnd3Mtd2l6LXNlcnAQAzoECAAQRzoFCAAQogQ6CAghEKABEMMEOgoIIRCgARDDBBAKSgQIQRgAUMAGWO1AYPBNaABwAngAgAG9AYgB-haSAQQwLjIwmAEAoAEBwAEByAEI&sclient=gws-wiz-serp Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2023 από micos000 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr Aris Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Πριν βάλεις να παίξει κάποιο αρχείο με hdr, ενεργοποίησε το hdr στις ρυθμίσεις των windows για την οθόνη σου, ρυθμίσεις στο player μπορούν να το κάνουν αυτόματα, επίσης ο madvr είχε ρυθμίσεις για να κάνεις τα χρώματα να δείχνουν όπως πρέπει αν για τον οποιοδήποτε λόγο έδειχναν ξεπλυμενα, Βέβαια αν το hdr που προσπαθείς να παίξεις είναι τίποτα dolby vision και όχι οποιοδήποτε άλλο, αν δεν έχει αλλάξει κάτι με τις τελευταίες κάρτες γραφικών καμία gpu δεν υποστήριζε τέτοιο hdr, έπαιζε ξέπλυμα No matter what, μπορεί να έχει αλλάξει αυτό έχω να ασχοληθώ καιρό 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα