Riveboy Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 Καλησπέρα παιδιά, Έχω πάρει το παραπάνω λάπτοπ (thanks @zacharis1955) και κοιτάω για αναβάθμιση SSD. Το θέμα είναι πως για να βάλω έξτρα m2 nvme χρειάζεται ένα mounting bracket: Το οποίο δεν μπορώ να βρω Ελλάδα και δεν προλαβαίνω να το παραγγειλώ απο AliExpress. Έχει κάποιος καμία ιδέα για κανένα μαγαζί στην Αττική που μπορεί να το πουλάει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
micos000 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 Μήπως έχεις κάποιον στην περιοχή σου με 3d printer να σου το τυπώσει; https://www.printables.com/model/132009-ssd-m2-hard-drive-mounting-support-bracket-for-del Αν όχι έχω έναν φίλο που πήρε πρόσφατα 3d printer. Αν θέλεις να σε φέρω σε επαφή να δεις αν μπορεί να στο κάνει.
Riveboy Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 Δεν την είχα σκεφτεί καθόλου την επιλόγη αυτή, ευχαριστώ. Έχω ένα μαγαζί κοντά μου, θα πάω να ρωτήσω. Πιστεύεις από άποψη θερμοκρασιών θα είναι κομπλέ;
zacharis1955 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 6 ώρες πριν, Riveboy είπε Καλησπέρα παιδιά, Έχω πάρει το παραπάνω λάπτοπ (thanks @zacharis1955) και κοιτάω για αναβάθμιση SSD. Το θέμα είναι πως για να βάλω έξτρα m2 nvme χρειάζεται ένα mounting bracket: Το οποίο δεν μπορώ να βρω Ελλάδα και δεν προλαβαίνω να το παραγγειλώ απο AliExpress. Έχει κάποιος καμία ιδέα για κανένα μαγαζί στην Αττική που μπορεί να το πουλάει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Για άμεσα μόνο με 3D Printer όπως σου είπαν και παραπάνω... 1
micos000 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 8 ώρες πριν, Riveboy είπε Πιστεύεις από άποψη θερμοκρασιών θα είναι κομπλέ; Το bracket δεν έρχεται σε επαφή με τον δίσκο. Μπαίνει από κάτω συρταρωτά σε υποδοχή και ο δίσκος βιδώνει στην υποδοχή. Δεν νομίζω να έχει κάποιο θέμα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα