xphobus Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 Έχω επιλέξει να πάω από what's up σε cu Πέμπτη έκανα την αίτηση και σήμερα Παρασκευή είχα την κάρτα στα χέρια. Έχω βάλει την κάρτα και δεν δουλεύει δουλεύει , δουλεύει ακόμα μόνο η κάρτα της κοσμοτε ... Επειδή αυτό είναι το βασικό μου νούμερο ξέρετε πότε ακριβώς θα ενεργοποιηθεί η σύνδεση μου με το cu ??? Υπάρχει περίπτωση να μείνω χωρις τηλέφωνο;;; Επίσης είχα κάτι λογαριασμούς και πόντους συγκεκριμένα στο box της cosmote αλλά και στο g app του Γερμανού τι θα γίνει με αυτούς τους πόντους ξέρει κανείς?? Η κοσμοτε δεν οφείλει να με διαγράψει από πελάτη?? Γιατί δεν έχω και άλλη ενεργή σύνδεση . Σαν συνδρομητής cosmote τι άλλες πάγιες υπηρεσίες έιχα που πιθανών χάνω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 Δεν θα μείνεις χωρίς τηλέφωνο. Μην ανησυχείς. Αφού έχεις τη νέα sim στα χέρια σου, σύντομα θα χαθεί το σήμα της Cosmote. Τότε, θα 'χει ενεργοποιηθεί της Vofadone, οπότε αλλάζεις τις sim. Η διαδικασία ολοκληρώνεται σε 1-2 ημέρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα