andreas-d Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 Στο τέλος του περσινού καλοκαιριού η κόρη μου ζήτησε μια gopro και της υποσχέθηκα ότι το επόμενο θα της την αγόραζα μιας και πλησιάζουν οι διακοπές ήρθε η ώρα και κάνοντας μια έρευνα και δεδομένου ότι η κόρη είναι 13ετων και σίγουρα θα την κράτηση χρόνια κατέληξα στην gopro hero 11 η ερώτησή μου είναι χρειάζεται η συνδρομή η όχι δεν υπάρχει οικονομικός λόγος απλά είναι κάτι χρήσιμο για την ηλικία της η όχι.
palavos1234 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Στις 8/7/2023 στις 1:01 ΠΜ, andreas-d είπε Στο τέλος του περσινού καλοκαιριού η κόρη μου ζήτησε μια gopro και της υποσχέθηκα ότι το επόμενο θα της την αγόραζα μιας και πλησιάζουν οι διακοπές ήρθε η ώρα και κάνοντας μια έρευνα και δεδομένου ότι η κόρη είναι 13ετων και σίγουρα θα την κράτηση χρόνια κατέληξα στην gopro hero 11 η ερώτησή μου είναι χρειάζεται η συνδρομή η όχι δεν υπάρχει οικονομικός λόγος απλά είναι κάτι χρήσιμο για την ηλικία της η όχι. Όχι δεν χρειάζεται αν manual τα βγάζει και τα βάζει σε έναν υπολογιστή, τα οφέλη που προσφέρει η συνδρομή της GoPro ειναι περιττά. Προσωπικά πήρα την κάμερα με την συνδρομή για να εχω την έκπτωση και την έκοψα στους 11 μήνες ώστε να μην έχω επιπλέον χρέωση την επόμενη χρονιά. Μετά από 11 μήνες όταν την έκοψα δεν μου έλειψε κάτι 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα