Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σας έχει τύχει ποτέ αυτό?

Με το που βάζω το ποσό μέσα στην θυρίδα και τα ρουφάει, πριν καν προλάβει να κάνει καταμέτρηση, γίνεται blackout και κλείνουν όλα.

Και κλασσικά, αν είναι να τύχει κάτι τέτοιο θα πρέπει να είναι Παρασκευή βράδυ έτσι ώστε να πρέπει να περιμένεις να περάσει το ΣΚ για να λυθεί το πρόβλημα.

Πήρα τηλ. στο 24ωρο και ο υπάλληλος που μίλησα το κατέγραψε. Και μου είπε να μιλήσω με το κατάστημα την Δευτέρα. Το θέμα είναι πως ξέρουν πόσα χρήματα πήγα να βάλω? Η διακοπή έγινε ακριβώς στο σημείο που πήρε τα χρήματα μέσα αλλά πριν τα καταμετρήσει. Περίμενα κάνα 20 λεπτο μπας και επανέλθει αλλά τίποτα. Οπότε τι θα γίνει τώρα οταν επανέλθει το ρεύμα αύριο μεθαύριο? Θα τα βάλει τα χρήματα στον λογαριασμό μου? Θα ξεκινήσει στο σημείο που σταμάτησα όπου πρέπει να κάνεις αποδοχή το ποσό? Και αν πάει ο επόμενος να χρησιμοποιήσει το μηχάνημα και πει όχι, θα του τα δώσει πίσω και θα βγάλει ένα καλό μεροκάματο? 😆 Μήπως έκανα βλακεία που έφυγα και έπρεπε να περιμένω?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, imgema είπε

Με το που βάζω το ποσό μέσα στην θυρίδα και τα ρουφάει, πριν καν προλάβει να κάνει καταμέτρηση, γίνεται blackout και κλείνουν όλα.

Και κλασσικά, αν είναι να τύχει κάτι τέτοιο θα πρέπει να είναι Παρασκευή βράδυ έτσι ώστε να πρέπει να περιμένεις να περάσει το ΣΚ για να λυθεί το πρόβλημα.

Πήρα τηλ. στο 24ωρο και ο υπάλληλος που μίλησα το κατέγραψε. Και μου είπε να μιλήσω με το κατάστημα την Δευτέρα. Το θέμα είναι πως ξέρουν πόσα χρήματα πήγα να βάλω? Η διακοπή έγινε ακριβώς στο σημείο που πήρε τα χρήματα μέσα αλλά πριν τα καταμετρήσει. Περίμενα κάνα 20 λεπτο μπας και επανέλθει αλλά τίποτα. Οπότε τι θα γίνει τώρα οταν επανέλθει το ρεύμα αύριο μεθαύριο? Θα τα βάλει τα χρήματα στον λογαριασμό μου? Θα ξεκινήσει στο σημείο που σταμάτησα όπου πρέπει να κάνεις αποδοχή το ποσό? Και αν πάει ο επόμενος να χρησιμοποιήσει το μηχάνημα και πει όχι, θα του τα δώσει πίσω και θα βγάλει ένα καλό μεροκάματο? 😆 Μήπως έκανα βλακεία που έφυγα και έπρεπε να περιμένω?

Τα έχασες τα λεφτά.Ξεχνα τα.

Στα σοβαρά:δεν πληκτρολογείς το ποσό που κάνεις κατάθεση;Εγώ έτσι θυμάμαι να γίνεται.Επίσης ότι κινήσεις γίνονται έχουν καταγραφεί και θα το δουν την Δευτέρα.Ακόμα και τα χαρτονομίσματα σε προβληματικές συναλλαγές πρέπει να πέφτουν σε άλλο κουτί απο τις ολοκληρωμένες συναλλαγές.

Κανονικά εχουν ups αλλά θα τα έχει κλάσει.

Την καρτα στην έδωσε πίσω;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οχι δεν το πληκτρολογείς. Βάζεις τα λεφτά στην θυρίδα και τα μετράει. Και μετά σου βγάζει το ποσό και αν είναι το σωστό πατάς αποδοχή. Αλλιώς τα παίρνεις πίσω.

Η διακοπή έγινε μόλις πήρε τα λεφτά μέσα, αλλά πριν τα μετρήσει. Πραγματικά, δεν μπορώ να φανταστώ χειρότερη στιγμή. Είναι να σε θέλει η τύχη.

Την κάρτα την έφτυσε όταν έσβησε το μηχάνημα αλλά τα λεφτά τα κράτησε. Το θέμα είναι, αφού δεν πρόλαβε να μετρήσει τι έβαλα μέσα, τι καταγράφηκε? Θα πρέπει να μετρήσουν όλα τα χρήματα μέσα να δουν το πλεόνασμα ή κάτι τέτοιο?

Επεξ/σία από imgema
  • Like 1
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, imgema είπε

Την κάρτα την έφτυσε όταν έσβησε το μηχάνημα αλλά τα λεφτά τα κράτησε. Το θέμα είναι, αφού δεν πρόλαβε να μετρήσει τι έβαλα μέσα, τι καταγράφηκε? Θα πρέπει να μετρήσουν όλα τα χρήματα μέσα να δουν το πλεόνασμα ή κάτι τέτοιο?

Ακομα και να μην υπάρχουν διαφορετικές θυρίδες για προβληματικές καταθέσεις, βλέπουν πόσα έχουν κατατεθεί οπότε συνολικά χρήματα στο καταθετηριο-τα επιβεβαιωμενα = υπόλοιπα δικά σου. 

Το μόνο κακό είναι ότι καλό θα ήταν να πας νωρίς νωρίς εκεί την Δευτέρα. 

Δημοσ.

Είπες στον υπάλληλο πόσα λεφτά έβαλες μέσα στην θήκη; Θα το έχει καταγραψει. Θα ενημερωθεί το υποκατάστημα και θα βρουν τα λεφτά, λογικά όταν έρθει το ρεύμα θα τα οδηγήσει το μηχάνημα σε άλλη ξεχωριστή θήκη και όχι σε αυτήν με τις κανονικές συναλλαγές. 

Δημοσ.

Λεφτα σε τραπεζα δεν χανονται ποτε απο διαδικασιες. Αλλοι ειναι οι κινδυνοι στις τραπεζες , και ευτυχως τις περάσαμε.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 hours ago, imgema said:

Δεν έχασες τα λεφτά. Το ΑΤΜ θα έχει πλεόνασμα ξέρουν τα στοιχεία της καρτας πριν γίνει η διακοπη όποτε Δευτέρα πρωί πας τους εξηγείς και ενημερώνεις. Συνήθως απόγευμα γεμίζουν και τσεκάρουν τΟ ΑΤΜ όποτε θα δουν ότι το ποσό της θετικής διαφοράς που θα έχει το ΑΤΜ θα συμφωνήσει με το ποσό που θα τους πεις και θα το πιστωσουν στο λογαριασμό. Τα λεφτά των καταθέσεων δεν πάνε στο ίδιο συρτάρι με τα λεφτά που πρόκειται να δώσει το ΑΤΜ σε άλλους πελάτες. Πάει σε ένα άλλο κουτί όποτε εύκολα βρίσκουν πως και τι

στο λέω εκ πείρας, αυτή τη δουλειά έκανε ο πατέρας μου 35 χρονια

Επεξ/σία από marmagia
  • Like 2
Δημοσ.
21 ώρες πριν, imgema είπε

Χαχα 

Σε ποιο ΑΤΜ πήγες να τω δοκιμασω και να σου πω?

Να περιμένεις τι? Την Δευτέρα?

Δημοσ.
20 ώρες πριν, imgema είπε

Οχι δεν το πληκτρολογείς. Βάζεις τα λεφτά στην θυρίδα και τα μετράει. Και μετά σου βγάζει το ποσό και αν είναι το σωστό πατάς αποδοχή. Αλλιώς τα παίρνεις πίσω.

Η διακοπή έγινε μόλις πήρε τα λεφτά μέσα, αλλά πριν τα μετρήσει. Πραγματικά, δεν μπορώ να φανταστώ χειρότερη στιγμή. Είναι να σε θέλει η τύχη.

Το θέμα είναι να μην πάνε απόψε ή αύριο και κλέψουν το ΑΤΜ… οπότε αποχαιρέτα όλα σου τα χρήματα…

Μήπως να πας απόψε και αύριο βράδυ να φιλάς σκοπιά;

Δημοσ.

τα λεφτα απο οποιαδηποτε διαδικασια που δεν ολοκληρωθηκε πεφτουν σε ξεχωριστο μερος και τα κοιτανε την επομενη μερα οι υπαλληλοι.
Επειδη ειναι παρασκευη θα τα δουνε την δευτερα.
το κακο ειναι οτι πρεπει να εισαι και εσυ εκει την δευτερα μολις ανοιξει η τραπεζα γιατι αν δεν προλαβε να κανει καταγραφη μπορει απλα να "χαθει" καποιο.
Την εχω πατησει και εγω, αλλα λογω επαρχιας, δεν υπηρχε κανενα τετοιο προβλημα, πηγα την δευτερα μου τα εδωσαν, βασικα τα ειχαν ηδη βγαλει και τα ειχαν στην ακρη για να γινει καταθεση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...