Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, alex52 είπε

Για να μην πάθω καμία ήττα και amd Radeon και nvidia κάρτες γραφικών δέχεται η μητρική ,,, γιατί μίλησα με το πλαίσιο και μου είπε να πάει πίσω το προϊόν και μπουρου μπουρου θα χάσω ποσέ ημέρες και το pc χρειάζεται άμεσα ,,, όποτε θα πάρω μια κάρτα γραφικών μπορεί και καμία μεταχειρισμένη να τελειώνω 

Μόνο αν βρεις οτιδήποτε μέχρι 20€, διαφορετικά είσαι αρκετά χαμένος.

Καλύτερα δηλαδή να βάλεις άλλον επεξεργαστή και να πουλήσεις αυτόν με την εγγύηση του ως σχεδόν καινούργιος.

Δες καμία gt710, δεν είναι τίποτε σοβαρό απλά θα την βρεις πολύ οικονομικό ενώ είναι κρύα κάρτα που δεν μπορείς να την ταλαιπωρήσεις εύκολα.

• Like 1
Δημοσ.

Παρηγγειλα την msi gt 710 και το πρόβλημα εξακολουθεί δεν έχω εικόνα no signal δεν ξέρω τι φταει πραγματικά 

Δημοσ.

Το έχω κάνει και μου λέει no signal πιστεύω ότι η μητρική με τον επεξεργαστή δεν ταιριάζει και λογικά θέλει bios update που δεν μπορώ να κάνω γιατί δεν με αφήνει 

• Like 1
Δημοσ.

Τα πακεταρω και τα στέλνω στο πλαίσιο που να βρίσκεις τώρα επεξεργαστή να στο κάνει ενημέρωση το πήγα σε ένα κατάστημα μήπως και είχε ποιο παλιό επεξεργαστή αλλά τίποτα από το να τρέχω λέω ας τα στείλω γιατί το πρόβλημα είναι αυτό ,,, δεν υποστηρίζει το bios της μητρικής των επεξεργαστή ξεκάθαρα !!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα έχω επιστρέψει  ,,,, να κάνουν τουλάχιστον bios update τώρα όσον αναφορά τα γραφικά δεν μας αφορά καθόλου γιατί η δουλεια του υπόλογιστη είναι πληρωμές και Ίντερνετ καθόλου παιχνίδια !!!

Επεξ/σία από alex52
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...