nickol-us Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 50 λεπτά πριν, alex52 είπε Για να μην πάθω καμία ήττα και amd Radeon και nvidia κάρτες γραφικών δέχεται η μητρική ,,, γιατί μίλησα με το πλαίσιο και μου είπε να πάει πίσω το προϊόν και μπουρου μπουρου θα χάσω ποσέ ημέρες και το pc χρειάζεται άμεσα ,,, όποτε θα πάρω μια κάρτα γραφικών μπορεί και καμία μεταχειρισμένη να τελειώνω Μόνο αν βρεις οτιδήποτε μέχρι 20€, διαφορετικά είσαι αρκετά χαμένος. Καλύτερα δηλαδή να βάλεις άλλον επεξεργαστή και να πουλήσεις αυτόν με την εγγύηση του ως σχεδόν καινούργιος. Δες καμία gt710, δεν είναι τίποτε σοβαρό απλά θα την βρεις πολύ οικονομικό ενώ είναι κρύα κάρτα που δεν μπορείς να την ταλαιπωρήσεις εύκολα. 1
alex52 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Παρηγγειλα την msi gt 710 και το πρόβλημα εξακολουθεί δεν έχω εικόνα no signal δεν ξέρω τι φταει πραγματικά
PC_Science_Lefkada Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 19 λεπτά πριν, alex52 είπε δεν ξέρω τι φταει πραγματικά Πρέπει να συνδέσεις την οθόνη σου με την gt710.
alex52 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Το έχω κάνει και μου λέει no signal πιστεύω ότι η μητρική με τον επεξεργαστή δεν ταιριάζει και λογικά θέλει bios update που δεν μπορώ να κάνω γιατί δεν με αφήνει 1
nick0lis Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Ή τα στέλνεις πλαίσιο ή βρίσκεις ένα μαγαζί στην περιοχή σου και κανείς update
alex52 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Τα πακεταρω και τα στέλνω στο πλαίσιο που να βρίσκεις τώρα επεξεργαστή να στο κάνει ενημέρωση το πήγα σε ένα κατάστημα μήπως και είχε ποιο παλιό επεξεργαστή αλλά τίποτα από το να τρέχω λέω ας τα στείλω γιατί το πρόβλημα είναι αυτό ,,, δεν υποστηρίζει το bios της μητρικής των επεξεργαστή ξεκάθαρα !!
nick0lis Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Ξεκινά την διαδικασία επιστροφής επεξεργαστή και την άθλια 710gt και πάρε τον 5600G
alex52 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Τα έχω επιστρέψει ,,,, να κάνουν τουλάχιστον bios update τώρα όσον αναφορά τα γραφικά δεν μας αφορά καθόλου γιατί η δουλεια του υπόλογιστη είναι πληρωμές και Ίντερνετ καθόλου παιχνίδια !!! Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2023 από alex52 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα