antony999 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας, Μόλις μετακόμισα και το σπίτι είναι ανακαινισμένο και έχει στον πάγκο χώρο για εντοιχιζομενο φούρνο.Μέτρησα διαστάσεις και είναι 56.5 εκατοστά το πλάτος και επειδή δεν είχα ποτέ εντοιχισμένο και ψαχνω να αγοράσω βλέπω ότι σχεδόν όλες έχουν πλάτος 59-60 εκατοστά. Αυτό σημαίνει ότι είναι λάθος τα μέτρα στον πάγκο η δεν καταλαβαίνω κάτι .... Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2023 από antony999
filipprin Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 στο σκρουτζ αυτοσ υπαρχει και άλλος ενας https://www.skroutz.gr/s/33764923/Thermogatz-TGS-4422-GL-TGS-6040-GL-TGS-6040-GL-Φούρνος-άνω-Πάγκου-60lt-με-Κεραμικές-Εστίες-Π50εκ-Μαύρος.html
NikosKallithea Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 2 ώρες πριν, antony999 είπε Καλησπέρα σας, Μόλις μετακόμισα και το σπίτι είναι ανακαινισμένο και έχει στον πάγκο χώρο για εντοιχιζομενο φούρνο.Μέτρησα διαστάσεις και είναι 56.5 εκατοστά το πλάτος και επειδή δεν είχα ποτέ εντοιχισμένο και ψαχνω να αγοράσω βλέπω ότι σχεδόν όλες έχουν πλάτος 59-60 εκατοστά. Αυτό σημαίνει ότι είναι λάθος τα μέτρα στον πάγκο η δεν καταλαβαίνω κάτι .... Αν ειναι εντοιχισμένη μπορείς να κλείσεις το κενο μετατρέποντας το χώρο σε ενα μαραγκό
antony999 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 11 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Αν ειναι εντοιχισμένη μπορείς να κλείσεις το κενο μετατρέποντας το χώρο σε ενα μαραγκό Το θέμα είναι ότι το κενό είναι μικρότερο από όλες όσες έχω δει όποτε δεν θα χωράνε. Ο πάγκος είναι 56.5 και όσες έχω δει είναι 59-60
NikosKallithea Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, antony999 είπε Το θέμα είναι ότι το κενό είναι μικρότερο από όλες όσες έχω δει όποτε δεν θα χωράνε. Ο πάγκος είναι 56.5 και όσες έχω δει είναι 59-60 --- Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2023 από NikosKallithea
Nabuko Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 9 ώρες πριν, antony999 είπε Αυτό σημαίνει ότι είναι λάθος τα μέτρα στον πάγκο η δεν καταλαβαίνω κάτι .... Κανονικά είναι. Ο φούρνος που θα μπει μέσα στον πάγκο χωράει κανονικά. Τα 59-60 εκατοστά είναι της πρόσοψης, η οποία είναι πιο πλατιά για να καλύπτει το κενό μπροστά στον πάγκο. 4
NikosKallithea Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Nabuko είπε Κανονικά είναι. Ο φούρνος που θα μπει μέσα στον πάγκο χωράει κανονικά. Τα 59-60 εκατοστά είναι της πρόσοψης, η οποία είναι πιο πλατιά για να καλύπτει το κενό μπροστά στον πάγκο. Έχεις δίκιο και εγω μετά το είδα Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2023 από NikosKallithea
antony999 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις ! Όποτε κοιτάω άφοβα χωρίς να αγχώνομαι αν θα χωρέσει
Nabuko Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 32 λεπτά πριν, antony999 είπε Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις ! Όποτε κοιτάω άφοβα χωρίς να αγχώνομαι αν θα χωρέσει Ναι έτσι είναι. Και κάτι άλλο. Κοίτα στον πάγκο σου, στο κάτω μέρος και πίσω πρέπει να έχει τρύπα. Αν δεν έχει πρέπει να βρεις μαραγκό να σου ανοίξει. Οπότε θα φύγουν κάμποσα ευρώ κι εκεί. Ρώτα επίσης εκεί που θα αγοράσεις την κουζίνα, αν προσφέρουν και δωρεάν σύνδεση. Αλλιώς για ηλεκτρολόγο θες κι εκεί ευρουλάκια για να συνδέσει 2 καλώδια. Μην αποπειραθείς να το κάνεις μόνος. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα