Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, είμαι 16 χρόνων και θέλω να περάσω κτηνιατρική στον στρατό. Έχω ακούσει όμως ότι σε σκίζουν στις μεταθέσεις και εγώ προσωπικά θέλω την Θεσσαλονίκη ως κύριο μέρος ζωής. Πως μπορώ να το επιτύχω αυτό ? Επίσης λίγες πληροφορίες για την φοιτητική ζωή και την μετέπειτα ζωή ως κτηνίατρος στον στρατό.

Σας παρακαλώ όποιος ξέρει ας μου απάντησε.

Ευχαριστώ πάρα πολύ !!!

Δημοσ.

Αρχικά ξεχνάς φοιτητική ζωη όταν σπουδάζεις κτηνιατρικη. Μιλάμε για μια ΠΟΛΥ δύσκολη σχολή πιο δύσκολη από ιατρική. 

Επίσης έχω ακούσει ότι δεν μπορείς να ανοίξεις δικό σου κτηνιατρείο, μόνο οι γιατροί και οι οδοντίατροι μπορούν. Αυτό να το κοιτάξεις. 

Επίσης ο στρατός έχει μόνο σκυλιά και θα πρέπει να κάνεις ένα σωρό δειγματοληψίες νερού και τροφίμων. 

Δημοσ.
Στις 7/7/2023 στις 9:27 ΜΜ, DimitraKyriakidou είπε

Έχω ακούσει όμως ότι σε σκίζουν στις μεταθέσεις και εγώ προσωπικά θέλω την Θεσσαλονίκη ως κύριο μέρος ζωής.

image.png.1eee96d7d3d5c8aa8c1d270005dee450.png

Δημοσ.
On 07/07/2023 at 20:27, DimitraKyriakidou said:

. Έχω ακούσει όμως ότι σε σκίζουν στις μεταθέσεις και εγώ προσωπικά θέλω την Θεσσαλονίκη ως κύριο μέρος ζωής. Πως μπορώ να το επιτύχω αυτό ?

εαν το θελεις αυτο τοτε δεν ειναι η καταλληλη σχολη για σενα. Καλυτερα να επιλεξεις κατι αλλο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...