Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν μεγάλη μάπα το gamepass, γεμάτο στα shovelware και παιχνίδια του ταλήρου από το xbox360. Για το PC είναι ακόμα πιο αστείο

• Like 1
  • Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προφανώς και είδαν ελαφριά πτώση στα νούμερα, οπότε το επανέφεραν.
Από κει και ύστερα, όποιος λέει ότι είναι σκουπίδι και δεν αξίζει, γιατί δεν του ανήκει το παιχνίδι, μάλλον δεν έχει ούτε Spotify, ούτε netflix. 
Που και εκεί τα στριμάρεις και δεν τα έχεις σε φυσική μορφή. 
Επίσης. Το επιχείρημα θέλω να το έχω στα χέρια μου, μια ψευδαίσθηση είναι. Ας χάσεις μερικές ενημερώσεις και πες μου αν μπορείς να το παίξεις. 
Για να μην πω για διορθωτικά patches. Το φυσικό αντίγραφο, το καλό του είναι ότι είναι πιο φθηνό, και πωλείται και μεταχειρησμένο.
Που αυτό θέλουν οι εταιρίες να κόψουν.

Επεξ/σία από kgkaudi
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, tsagas_lr είπε

Δοκιμάστε να μεταπωλήσετε τα παιχνίδια του game pass 😂

Ενώ στα digital που αγοράζουμε εδώ και μια δεκαετία τουλάχιστον έχουμε χεστει στη μεταπώληση. Εν γνώση σου το νοικιάζεις. Πόσα παλιά παιχνίδια παίζεις πια; Αγοράστε το φτηνά ή και καθόλου και πάμε παρακάτω.  Ο άλλος λέει άμα πληρώνω συνδρομή, ας είναι για wow. Μήλα πορτοκάλια 

Δημοσ.
3 hours ago, spirit)earth)aflame said:

Ενώ στα digital που αγοράζουμε εδώ και μια δεκαετία τουλάχιστον έχουμε χεστει στη μεταπώληση. Εν γνώση σου το νοικιάζεις. Πόσα παλιά παιχνίδια παίζεις πια; Αγοράστε το φτηνά ή και καθόλου και πάμε παρακάτω.  Ο άλλος λέει άμα πληρώνω συνδρομή, ας είναι για wow. Μήλα πορτοκάλια 

Πρόβλημα σου αν απο το 13 αγοραζεις digital day one

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...