SpirosDR Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Ότι μερικοι γκρινιάζετε και από πάνω που αντί να δίνετε 60-70€ για κάθε παιχνίδι από αυτα για να τα παίξετε day one ,θα δώσετε 15 για πολλά παιχνίδια με ξεπερνάει. Όλοι εσείς να κάνετε παράπονα στην MS να σας τα δίνει τσάμπα και τα λεφτά για τους developers και την αντίστοιχη εταιρία να τα βάζει από την τσέπη της. Άκου εκεί 15€ για 150 παιχνίδια... Μας κλέβουν! Starfield με 1€.. μυρίζομαι τεράστια αύξηση χρηστών στο gamepass Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2023 από SpirosDR 1
Xorxhs! Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 17 ώρες πριν, MontzOlee είπε Ναι καλά τώρα αργήσατε , πήραμε 40€/τρία χρόνια Ultimate από τον φίλο μας Ερντογαν 😜😎 για δώσε info και vpn software
SaiNT_84 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 20 ώρες πριν, MontzOlee είπε Ναι καλά τώρα αργήσατε , πήραμε 40€/τρία χρόνια Ultimate από τον φίλο μας Ερντογαν 😜😎 Πως το έκανες αυτό ; 3 χρόνια για 40 € ; Εγώ το ποιο φθηνό που βρήκα είναι 5,5 € κάθε μήνα , ανανεώοντας το δικό μου account
atypicalcoder Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Νομίζω είστε λίγο άδικοι με μένα. Προφανώς υπάρχουν και εξαιρέσεις που δοκιμάζουν όλη την λίστα του gamepass και αυτούς τους συμφέρει αλλά οι περισσότεροι πόσα διαφορετικά ΑΑΑ παιχνίδια να παίζουν το μήνα? θα πω 4-5 γιατί οκ εγώ δεν είμαι παράδειγμα hardcore gamer. και παίζουν αυτά τα ίδια 4-5 κάθε μήνα, όχι κάθε μηνα διαφορετικά ΑΑΑ games. Ακόμα έτσι τα 15 ευρώ είναι ένα ποσό που δεν το δίνεις έτσι απλόχερα σήμερα σε μια εποχή που όλα είναι με συνδρομή. Λέτε "αγόρασε το παιχνίδι 70-80" ευρώ. Καταρχάς κανένα παιχνίδι δεν κάνει τόσο εκτός κι αν μιλάμε day1. Πάντα βρίσκεις εκπτώσεις και κατά μέσο όρο θα σου βγει 30-40 ευρώ το παιχνίδι. Άρα για πείτε λίγο έστω ότι αγοράζω 3ΑΑΑ παιχνίδια και πληρώνω περίπου 100ευρώ one-time και τα έχω για πάντα. Αυτό δεν με συμφέρει περισσότερο από το να πληρώνω πχ 15 ευρώ το μήνα κι άρα 170 ευρώ το χρόνο? Συγνώμη αλλά δεν το θεωρώ επιχείρημα "έχει μια λίστα με εκατοντάδες παιχνίδια" γιατί στο τέλος ο κόσμος αυτά τα 10-20 παιχνίδια που ειναι τοπ θα παίξει. ΥΓ: δεν λέω ότι το gamepass δεν είναι καλό/συμφέρουσα υπηρεσία. Αντιθέτως αξίζει!!! απλά τα 15ε τα θεωρώ οριακά πολλά και θα προτιμούσα την απλή έκδοση με 9 ευρώ νομίζω? Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2023 από atypicalcoder 1
SabotazNic Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 4 ώρες πριν, TheoAlex50 είπε Αλλά παρόλα αυτά είσαι οκ να πληρώσεις 80 ευρώ για day one κυκλοφορία ενός sony παιχνιδιού πχ. Και 80 και 250 για collectors
nickk0kkav Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 3 ώρες πριν, SpirosDR είπε Ότι μερικοι γκρινιάζετε και από πάνω που αντί να δίνετε 60-70€ για κάθε παιχνίδι από αυτα για να τα παίξετε day one ,θα δώσετε 15 για πολλά παιχνίδια με ξεπερνάει. Όλοι εσείς να κάνετε παράπονα στην MS να σας τα δίνει τσάμπα και τα λεφτά για τους developers και την αντίστοιχη εταιρία να τα βάζει από την τσέπη της. Άκου εκεί 15€ για 150 παιχνίδια... Μας κλέβουν! Starfield με 1€.. μυρίζομαι τεράστια αύξηση χρηστών στο gamepass Τωρα παω γυρευοντας αλλα αμα το εκανε μια sony θα ηταν τρομερη προσφορα --- Παρολα αυτα εγω δεν θα παρω γιατι δε παιζω τοσο . Θα αγορασω 2-3 παιχνιδια το χρονο κ ως εκει . Αν υπηρχε πριν 10-15 χρονια ναι εκει θα ελιωνα 1
MontzOlee Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, SaiNT_84 είπε Πως το έκανες αυτό ; 3 χρόνια για 40 € ; Εγώ το ποιο φθηνό που βρήκα είναι 5,5 € κάθε μήνα , ανανεώοντας το δικό μου account Έχεις DM 1
SabotazNic Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, nickk0kkav είπε Τωρα παω γυρευοντας αλλα αμα το εκανε μια sony θα ηταν τρομερη προσφορα Αν αναφερεσαι σε γενικα μια συνδρομη....εχει ηδη και ειναι αρκετα πιο οικονομικη. Η premium με 700+ games βγαινει 120/χρονο και εξτρα με 400+ 100/χρονο (ή και λιγοτερα σε περιοδους), εναντι 180 του gpu. Αν αναφερεσαι στο 1 ευρω/μηνα, και παλι η sony βγαζει μηνα/3μηνο σε καλη τιμη. Δεν ειναι κατι καινουργιο για κανεναν απο τους 2
NickTG Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 minutes ago, SabotazNic said: εναντι 180 του gpu Υποθέτω εννοείς τιμή εδώ? Η κύρια διαφορά είναι βέβαια πόσα μπαίνουν πρώτη μέρα στη μία υπηρεσία και πόσα στην άλλη. Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2023 από NickTG
SabotazNic Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 2 λεπτά πριν, NickTG είπε Υποθέτω εννοείς τιμή εδώ? Η κύρια διαφορά είναι βέβαια πόσα μπαίνουν πρώτη μέρα στη μία υπηρεσία και πόσα στην άλλη. Μιλαω παντα με επισημες τιμες, ειναι και το πιο δικαιο εξαλλου. Απο εξωτερικο υπαρχουν τροποι και για τους 2. Η κυρια διαφορα μπορει για καποιους αλλους. Προσωπικα δεν εχω θεμα να αγοραζω τα exclusive, να παιζω μεσω συνδρομης καποια παλιοτερα exclusive και μη, και να παιζω παλι μεσω συνδρομης και καποια καινουργια 3rd party . Εξαλλου, αν δεν μου αρκουσε αυτο το μοντελο, θα επελεγα αλλη κονσολα, σωστα?
NickTG Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 8 minutes ago, SabotazNic said: Μιλαω παντα με επισημες τιμες, ειναι και το πιο δικαιο εξαλλου. Απο εξωτερικο υπαρχουν τροποι και για τους 2. Η κυρια διαφορα μπορει για καποιους αλλους. Προσωπικα δεν εχω θεμα να αγοραζω τα exclusive, να παιζω μεσω συνδρομης καποια παλιοτερα exclusive και μη, και να παιζω παλι μεσω συνδρομης και καποια καινουργια 3rd party . Εξαλλου, αν δεν μου αρκουσε αυτο το μοντελο, θα επελεγα αλλη κονσολα, σωστα? Ο τρόπος εξωτερικού για το ultimate είναι αγορά 12 μηνών gold από eneba με paypal, ενεργοποίηση χωρίς προφανώς να αλλάξεις κάτι και ενεργοποίηση ultimate. Δεν το λες και ιδιαίτερο τρόπο. Αν πάρεις 3μηνες βγαίνει φθηνότερα. Λεπτομέρειες βέβαια αλλά ίσως κάποιους τους ενδιαφέρει. Η κύρια διαφορά των υπηρεσιών γενικά. Όχι για μένα ή για σένα. Σίγουρα κάποιους δεν τους ενδιαφέρει άλλα πρέπει να αναφερθεί. Όπως πρέπει να αναφερθεί ότι κάποια παιχνίδια στην υπηρεσία της Sony είναι προσβάσιμα μόνο μέσω streaming.
SabotazNic Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, NickTG είπε Ο τρόπος εξωτερικού για το ultimate είναι αγορά 12 μηνών gold από eneba με paypal, ενεργοποίηση χωρίς προφανώς να αλλάξεις κάτι και ενεργοποίηση ultimate. Δεν το λες και ιδιαίτερο τρόπο. 12 που πλέον γίνονται 8, και με vpn. Και η αγορά μιας fups δεν είναι δύσκολη για να έχεις κέρδος στο ps και σε ακόμα πόσες υπηρεσίες...
NickTG Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 1 minute ago, SabotazNic said: 12 που πλέον γίνονται 8, και με vpn. Και η αγορά μιας fups δεν είναι δύσκολη για να έχεις κέρδος στο ps και σε ακόμα πόσες υπηρεσίες... Όχι. 12 όταν λήξει η προηγούμενη και παραμένουν 12. Αγορά για Ευρώπη ώστε να μην χρειαστεί ούτε vpn ούτε τίποτα. Αν πάρεις 3μηνες, πάλι χωρίς vpn, βγαίνουν αυτή τη στιγμή 36.5€. Κάθε φορά που ενεργοποιείς τη μία αν αφήσεις την αυτόματη ανανέωση σου δίνει και ένα μήνα δώρο. Μετά βάζεις ultimate με 13€. Όλα μαζί κάτω από 50€ για 12+ μήνες. Αγορά όπως είπα με paypal για ασφάλεια.
Paul64 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 10 ώρες πριν, SpirosDR είπε Ότι μερικοι γκρινιάζετε και από πάνω που αντί να δίνετε 60-70€ για κάθε παιχνίδι από αυτα για να τα παίξετε day one ,θα δώσετε 15 για πολλά παιχνίδια με ξεπερνάει. Όλοι εσείς να κάνετε παράπονα στην MS να σας τα δίνει τσάμπα και τα λεφτά για τους developers και την αντίστοιχη εταιρία να τα βάζει από την τσέπη της. Άκου εκεί 15€ για 150 παιχνίδια... Μας κλέβουν! Starfield με 1€.. μυρίζομαι τεράστια αύξηση χρηστών στο gamepass ναι αλλά there is a catch! όταν δίνεις 60 για ένα παιχνίδι είναι δικό σου για πάντα να το παίζεις! στο gamepass όμως τίποτα δεν είναι δικό σου! στην ουσία πρέπει να πληρώνεις για την υπόλοιπη ζωή σου 15 κάθε μήνα για να κάνεις "δικά σου" τα παιχνίδια!
giannisg33 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Καταρχάς γιατί μιλάμε για 60ευρα σε παιχνίδια; Εγώ τα αγοράζω 100-200 τουρκικες λιρες στο steam μέσο ορο. Σχεδόν τζάμπα δλδ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα