Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Υπάρχει τρόπος με την ip να αντλήσω οποιαδήποτε στοιχεία? Τοποθεσία όνομα συσκευής κτλ? 

Κατά πάσα πιθανότητα ειναι ip κινητού 

Δημοσ.

Δεν είμαι τόσο σίγουρος ότι υπάρχει τέτοιου τύπου logging στον πάροχο, ώστε ακόμα και με εισαγγελική εντολή να δώσουν στοιχεία. Καλά, εσύ έτσι απλά σαν ιδιώτης, όχι, με κανένα τρόπο. Εκτός και αν αγοράσεις τον πάροχο, που έγραψε και ο lector. :P

Δημοσ.
1 ώρα πριν, cumulus είπε

Βρες αλλη.

Τι

Υπάρχουν πολλές συνδέσεις και αποσυνδέσεις από ενα Facebook η οποιες δεν είναι από τον κάτοχο.

Είναι 99% από άλλο πρόσωπο

Αυτό θέλουμε να δούμε 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, mastoras007 είπε

Τι

Υπάρχουν πολλές συνδέσεις και αποσυνδέσεις από ενα Facebook η οποιες δεν είναι από τον κάτοχο.

Αυτό θέλουμε να δούμε 

Αλλάξτε κωδικούς στο FB.Τι σχέση εχει η ip?

Δημοσ.
2 minutes ago, mastoras007 said:

Τι

Αυτό θέλουμε να δούμε 

Στην Ελλάδα τουλάχιστον θέλει εντολή εισαγγελέα για άρση απορρήτου,  άρση απορρήτου δεν δίνεται εύκολα.

Στο εξωτερικό θα πρέπει να ψάξεις τα σχετικά για την κάθε χώρα, πάλι δύσκολα  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, mastoras007 είπε

Καλησπέρα

Υπάρχει τρόπος με την ip να αντλήσω οποιαδήποτε στοιχεία? Τοποθεσία όνομα συσκευής κτλ? 

https://whatismyipaddress.com/ip-lookup
Βαλε εδω την IP.

Γραψτην στο "GET IP DETAILS".
Ισως σε βοηθησει καπως.
Δε θα δεις απο ποια πολη ειναι,καθως η δρομολογηση μπορει να γινεται απο οπουδηποτε,αλλα μπορεις ΠΧ να δεις αν ειναι απο ελλαδα.

Δε μπορεις να κανεις και πολλα γενικοτερα.

Επεξ/σία από StamTheMan
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 7/7/2023 στις 5:08 ΜΜ, mastoras007 είπε

Καλησπέρα

Καλησπέρα.. έχω ένα θέμα αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει..
Έστειλα σε ένα γνωστό μου από ψεύτικο προφίλ ότι η γυναίκα του τον απατάει και με ποιον.. Δεν ξέρει ότι είμαι εγώ..και το προφίλ το διέγραψα την επόμενη μέρα.. Μπορεί να βρει ποιος κρύβεται από πίσω? Γιατί έμαθα ότι το ψάχνει και θα βάλει χάκερ ή ιδιωτικό ερευνητή για να μάθει ποιος το έκανε..??

Έστειλα σε ένα γνωστό μου από ψεύτικο προφίλ ότι η γυναίκα του τον απατάει και με ποιον.. Δεν ξέρει ότι είμαι εγώ..και το προφίλ το διέγραψα την επόμενη μέρα.. Μπορεί να βρει ποιος κρύβεται από πίσω? Γιατί έμαθα ότι το ψάχνει και θα βάλει χάκερ ή ιδιωτικό ερευνητή για να μάθει ποιος το έκανε..

Δημοσ.
2 ώρες πριν, lasou είπε

Έστειλα σε ένα γνωστό μου από ψεύτικο προφίλ ότι η γυναίκα του τον απατάει και με ποιον.. Δεν ξέρει ότι είμαι εγώ..και το προφίλ το διέγραψα την επόμενη μέρα.. Μπορεί να βρει ποιος κρύβεται από πίσω? Γιατί έμαθα ότι το ψάχνει και θα βάλει χάκερ ή ιδιωτικό ερευνητή για να μάθει ποιος το έκανε..??

Έστειλα σε ένα γνωστό μου από ψεύτικο προφίλ ότι η γυναίκα του τον απατάει και με ποιον.. Δεν ξέρει ότι είμαι εγώ..και το προφίλ το διέγραψα την επόμενη μέρα.. Μπορεί να βρει ποιος κρύβεται από πίσω? Γιατί έμαθα ότι το ψάχνει και θα βάλει χάκερ ή ιδιωτικό ερευνητή για να μάθει ποιος το έκανε..

ετοιμασε προμηθειες (κονσερβες, νερα, κλωχαρτα κλπ) και  μπες σε μπουνκερ. Αν βαλει χακερ θα σου χτυπησει την πορτα καποιο σουρουπο και δε θα καταλαβεις τι εγινε

Δημοσ.
3 hours ago, lasou said:

Ναι. Γιατι αν καταλαβαινω καλα αφου εσβησες το ψευτικο προφιλ, συνεχισες την ζωη σου μπαινοντας στο κανονικο προφιλ σου απο την ιδια ip. Καταλαβαινεις τωρα την συνδεση ετσι; 

Δημοσ.
3 minutes ago, dbrillis said:

Ναι. Γιατι αν καταλαβαινω καλα αφου εσβησες το ψευτικο προφιλ, συνεχισες την ζωη σου μπαινοντας στο κανονικο προφιλ σου απο την ιδια ip. Καταλαβαινεις τωρα την συνδεση ετσι; 

So what? Μόνο το facebook γνωρίζει αυτή τη «σύνδεση».

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...