Abudi Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Έχω το εξής σποραδικό (πχ το πρωί λειτουργούσε μια χαρά, τώρα το μεσημέρι ξαφνικά κόλπα. Και το έχει ξανακάνει) θέμα. Συνδέομαι από τα γραφικά του CPU στην οθόνη με DVI. Και κάνει κατευθείαν powersaving. Συνδέω το VGA καλώδιο και είναι μια χαρά. Τί στο καλό μπορεί να φταίει; Και σημείωση, μπορεί να φτιάξει από μόνο του σε 1 ώρα.
Abudi Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 Το πρόβλημα συνεχίζει τελικά, χωρίς αλλαγή. Αν αφαιρέσω το καλώδιο DVI εντελώς πίσω από την μητρική, μου πετάει μήνυμα η οθόνη "check signal cable" οπότε καταλαβαίνω πως "διαβάζει" το καλώδιο, δεν είναι μάλλον απλά νεκρό. Από την άλλη, μέσω VGA-Dsub, έχω κανονικά output στην οθόνη, οπότε δεν είναι ούτε τα γραφικά του CPU το θέμα. Έχω σκαλώσει.
Abudi Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Επειδή βαριόμουν να κάνω μια "μετάγγιση" με το VGA σήμερα (που το χρησιμοποιώ για διαφορετικό input στην οθόνη και το κάνω συνέχεια πέρα-δώθε) λέω "δεν δοκιμάζω να ξαναβάλω το DVI;". Και για ανεξήγητο λόγο, δούλεψε κανονικά. Ειλικρινά δεν μπορω να το καταλάβω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα