Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα.

θα ήθελα να ρωτήσω αν τα υγρά μαντηλάκια για τον καθαρισμό των γυαλιών οράσεως είναι κατάλληλα για τον καθαρισμό των φωτογραφικών φακών από δακτυλιές ή σκόνη.

• Λύση
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, surveyor81 είπε

καλησπέρα.

θα ήθελα να ρωτήσω αν τα υγρά μαντηλάκια για τον καθαρισμό των γυαλιών οράσεως είναι κατάλληλα για τον καθαρισμό των φωτογραφικών φακών από δακτυλιές ή σκόνη.

Δεν ξέρω ποια εννοείς. Εγώ χρησιμοποιώ τα παρακάτω και είναι εξαιρετικά. 

https://www.skroutz.gr/s/27562822/Zeiss-Lens-Wipes-30τμχ.html

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 7/7/2023 στις 3:23 ΜΜ, surveyor81 είπε

αυτά ακριβώς εννοούσα 😁. Ήθελα να παραγγείλω το συγκεκριμένο προιόν

Να συμπληρώσω μόνο κάτι καθώς απάντησα βιαστικά τις προάλλες γιατί ήμουν από κινητό. Έχω χρησιμοποιήσει αυτά που έβαλα στον σύνδεσμο παραπάνω αλλά πήρα και τα παρακάτω. Φαινομενικά είναι διαφορετικό προϊόν αλλά να πω την αλήθεια δεν είδα κάποια διαφορά, και τα δύο την ίδια δουλειά κάνουν λογικά. Τα παρακάτω τα πήρα κυρίως επειδή έβγαιναν φθηνότερα καθότι περισσότερα. 

https://www.skroutz.gr/s/38386544/Zeiss-Μαντηλάκια-Καθαρισμού-Γυαλιών-200τμχ.html

Δημοσ.

Σε μαντηλάκια καθαρισμού που είναι σε συσκευασία μιας χρήσης, θέλει πάντα προσοχή να το ελέγχει κανείς όποτε ανοίγει ένα φακελάκι , αν έχει επαρκή ποσότητα υγρού. Άσχετα από ημερομηνία λήξης, αν έχει μείνει σε αυτοκίνητο , σε τσάντα που ήταν σε υψηλή θερμοκρασία , μπορεί να έχει αφυδατωθεί . Αν έχει συμβεί αυτό και ασκηθεί πίεση , μπορεί να κάνει γρατζουνιά στο φακό . Σε πανί με μικροϊνες που ρίχνουμε υγρό από μπουκάλι , πιστεύω ο κίνδυνος είναι μικρότερος. Προσωπικά προτιμώ πλέον μόνιμα φίλτρο μπροστά στο φακό , το οποίο το φυσάω , το πλένω κτλ . 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...